Здравей Гост

Астропсихология на личността

• 374 Отговора
  • 50757 Прегледи
*

abroad

• 2187
Астропсихология на личността
« -: Ноември 15, 2011, 08:22:37 pm »
Случвало ли ви се да се изгубите, да не знаете кои сте и защо сте по запазеното определение на астрологията *тук и сега*
Случвало ли ви се е да осъзнаете, че сте загубили способността си да обичате, разбира се, включително и най-вече себе си
И как се справихте?
Как астрологията спомогна в това?
 :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Астропсихология на личността
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2011, 08:25:22 pm »
Ооо, редовно.
Тъкмо сега съм в процес на разгряване, установих, че съм станала не човек, а желязо и трябва да се върна обратно към любовта.
Ма астрологията не ми помага, техники и процесинг.  ;)

*

abroad

• 2187
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2011, 08:31:07 pm »
Ооо, редовно.

странно, появи се прозрение, че ще отговориш
все си мисля, че астрологията би следвало да помага, а с изброените техники успя ли?
от дълго време живея на минимум, но съвсем скоро го осъзнах... :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2011, 08:37:46 pm »
То е важно да го осъзнаеш. А после и да искаш да го промениш.
Щом си го осъзнала, по всяка вероятност  е дошло време да смениш позицията и да се сдобиеш с чувство на любов.

Аз лично не знам астрологията да е помогнала някому за нещо, освен да облегчава болки и вини, че не ние, а некой друг, да речем Плутон или гадният Сатурн, са виновни.

« Отговор #4 -: Ноември 15, 2011, 08:46:13 pm »
два слънчеви козирога говорят за това,че са  загубили способността си да обичат на транзитен Плутонов съвпад със Слънцето

не сте го загубили,просто сте в период на трансформация на силата ,с която сте способни да обичате, в посока нагоре и до болка
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2011, 08:52:47 pm »
Веднъж. Преди 10тина години. В продължение на няколко години се случиха камара работи, и малко по малко усещах, че губя себе си, губя способността да виждам цветно света, и да отдавам в посока навън каквото и да е положително.

Последва период на откъсване, смяна на среда от другарчета в известна степен, пренасочване на професионалните изяви лека по лека, намиране на някои нови интереси... И малко по малко възвръщане, е не бях същата, но всички остаряваме по един или друг начин, амортизация - какво да правиш...

Психологически, а и личностно-астрологично една от техниките, които, струва ми се на мен, действа е: Списъци и планове.

Започваш с малки, като например - "какво най-не харесвам в сегашните си житейски релси". После: "защо всъщност това от предния списък ме дразни толкова?"

И преминаваш към по-големи -> "какво би ме накарало да летя", или "за какво най-много мечтаех като дете". Докато стигнеш към основното: "къде съм в момента, къде искам да бъда, и как да съединя точките с най-кратък вектор".
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

kaily

• 5145
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2011, 08:52:53 pm »
А да, и това е възможно, баш като ме гази Плутонът, тогава имаше период от няколко мноого дълги месеца, в които бях в такава дупка, че повтарях много пъти "Мъртва съм, мъртва съм"!
Сега не мога да си представя и да почувствам онова дълбоко черно усещане, но за да го повтарям толкова пъти - само тогава и никога преди и не след това - значи воистина съм била мъртва.
После до известно време пазех спомена за това усещане, ама после Бог се смили над мен и го забравих...
Сега наистина пробвам и успявам много често да съм просто влюбена в живота, да подскачам весело по тревите и да си пея песни за оранжеви облаци и зелени реки.  ;D

Всъщност верно, сега като се замисля, никога пък преди Плутон да ми разгони майката на слънчицето нещастно - никога преди не съм изпитвала такива безметежни състояния на светлина и щастие...

« Отговор #7 -: Ноември 15, 2011, 08:55:29 pm »
- значи воистина съм била мъртва.
После до известно време пазех спомена за това усещане, ама после Бог се смили над мен и го забравих...
Сега наистина пробвам и успявам много често да съм просто влюбена в живота, да подскачам весело по тревите и да си пея песни за оранжеви облаци и зелени реки.  ;D

Всъщност верно, сега като се замисля, никога пък преди Плутон да ми разгони майката на слънчицето нещастно - никога преди не съм изпитвала такива безметежни състояния на светлина и щастие...
воистина воскресе ;D ;)
след мрака светлината е в пъти по - силна и това е повод за щастие, нов изгрев,нов ден ,нова надежда,нови мечти, нов човек....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Ноември 15, 2011, 09:10:51 pm »
два слънчеви козирога говорят за това,че са  загубили способността си да обичат на транзитен Плутонов съвпад със Слънцето

не сте го загубили,просто сте в период на трансформация на силата ,с която сте способни да обичате, в посока нагоре и до болка

Дано това, което казваш, важи и за Плутон в опозиция към Луна.
Усещането е като че ли изведнъж си изгубил способността да чувстваш, много е особено, трудно може да се опише...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Ноември 15, 2011, 09:14:30 pm »
Лили, съвпада на тр.Плутон с Луна е най- силен като аспект, казвам го от опит

тр.Плутон е минал през всички лични в съвпад и самият той ми е на Асц.

*

kaily

• 5145
« Отговор #10 -: Ноември 15, 2011, 09:23:59 pm »
Малии, накарахте ме да се замисля, ми аз съм се постарала да забравя тия подробности бе.
Преди Плутон бех типичен козирог, пресметлив студенокръвен и с хленчеща и лесно ранима луна, а смехът ми беше само сарказъм и ирония.

По Плутоново време бех мъртва, 2 м под земята, студена, безжизнена и погребана. Все едно бях погледнала в бездната и оттам ме беше лъхнала смъртта и ме беше вцепенила.

След Плутон станах лека, весела, слънце, въздух, планинарска песен, ухание, цъфтеж, Юпитер, широта, раздаване, освободеност, любов, щастие...

*

abroad

• 2187
« Отговор #11 -: Ноември 15, 2011, 09:35:39 pm »
Усещането е като че ли изведнъж си изгубил способността да чувстваш, много е особено, трудно може да се опише...

е, аз се пробвах...да го опиша

« Отговор #12 -: Ноември 15, 2011, 09:38:48 pm »

е, аз се пробвах...да го опиша

дали това изпитва духът след смъртта

« Отговор #13 -: Ноември 15, 2011, 09:39:22 pm »
Малии, накарахте ме да се замисля, ми аз съм се постарала да забравя тия подробности бе.
Преди Плутон бех типичен козирог, пресметлив студенокръвен и с хленчеща и лесно ранима луна, а смехът ми беше само сарказъм и ирония.

По Плутоново време бех мъртва, 2 м под земята, студена, безжизнена и погребана. Все едно бях погледнала в бездната и оттам ме беше лъхнала смъртта и ме беше вцепенила.

След Плутон станах лека, весела, слънце, въздух, планинарска песен, ухание, цъфтеж, Юпитер, широта, раздаване, освободеност, любов, щастие...

абсолютно точно и при мен така ;D ;)
и през зимата да ти е пролетно,разцъфнало и хубаво

*

abroad

• 2187
« Отговор #14 -: Ноември 15, 2011, 09:42:48 pm »
И преминаваш към по-големи -> "какво би ме накарало да летя", или "за какво най-много мечтаех като дете". Докато стигнеш към основното: "къде съм в момента, къде искам да бъда, и как да съединя точките с най-кратък вектор".

и помогна ли?

два слънчеви козирога

я, какъв оксиморон се е получил ;D

*strelicka, и един слънчев Рак  :rolleyes:

*

kaily

• 5145
« Отговор #15 -: Ноември 15, 2011, 09:47:58 pm »
Ааа, тя и зимата си е хубава, ще ми е зимно  :rolleyes:

Цитат
два слънчеви козирога
я, какъв оксиморон се е получил

Няма да повярваш, ама е така, аз съм слънчева та чак слънчево зайче вече по настройка.
Аброуд, не бой се мила, като те омачкат, идвай да припкаме по ливадата дъхава, уханна.  :49:

« Отговор #16 -: Ноември 15, 2011, 09:50:05 pm »

два слънчеви козирога

я, какъв оксиморон се е получил ;D

*strelicka, и един слънчев Рак  :rolleyes:

за теб и Кайли говорех, нали сте Козирог

« Отговор #17 -: Ноември 15, 2011, 09:51:36 pm »
ще косите тревата с отъпкване ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #18 -: Ноември 15, 2011, 09:53:48 pm »
Сетих се, че баща ми е слънчев козирог с точен съвпад на Слънце с Марс. Пу-пу да не му е уроки, но сега точно  може би е най-щастливият му период. (Такова усещане имам.)

п.п.Наскоро се пенсионира.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #19 -: Ноември 15, 2011, 09:57:11 pm »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!