Здравей Гост

Астропсихология на личността

• 374 Отговора
  • 50428 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Астропсихология на личността
« Отговор #20 -: Ноември 15, 2011, 09:59:06 pm »

два слънчеви козирога

я, какъв оксиморон се е получил ;D

*strelicka, и един слънчев Рак  :rolleyes:

за теб и Кайли говорех, нали сте Козирог

а, аз споменах priya :blink:

« Отговор #21 -: Ноември 15, 2011, 10:01:31 pm »
Сетих се, че баща ми е слънчев козирог с точен съвпад на Слънце с Марс. Пу-пу да не му е уроки, но сега точно  може би е най-щастливият му период. (Такова усещане имам.)

п.п.Наскоро се пенсионира.
значи е мъдър човек
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #22 -: Ноември 15, 2011, 10:09:56 pm »
Случвало ли ви се да се изгубите, да не знаете кои сте и защо сте по запазеното определение на астрологията *тук и сега*
Случвало ли ви се е да осъзнаете, че сте загубили способността си да обичате, разбира се, включително и най-вече себе си
И как се справихте?
Как астрологията спомогна в това?
 :blink:

Наскоро научих, че има нещо много неосъзнато в мен, което дори не съм открила в хороскопа си, защото не съм се съмнявала.

По този повод, ти имаш ли съвпад на Нептун с някоя планета?

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Ноември 15, 2011, 10:16:33 pm »
Сетих се, че баща ми е слънчев козирог с точен съвпад на Слънце с Марс. Пу-пу да не му е уроки, но сега точно  може би е най-щастливият му период. (Такова усещане имам.)

п.п.Наскоро се пенсионира.
значи е мъдър човек
Ne e мъдър. Кротна се. Май се съгласи, че е на 60+, а не на 40. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Ноември 15, 2011, 10:19:27 pm »
Способността да обичам не съм изгубила, но в един момент усетих, че вече не мога да обичам по начина, по който преди съм обичала - да бъда като заслепена, зашеметена, да желая нещо много силно и страстно... Вече някак по-осъзнато се случват нещата и любовта сякаш извира от ума, това може да идва и с възрастта, знам ли...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #25 -: Ноември 15, 2011, 10:26:56 pm »

със силна Луна в 8ми не ми трябва Нептун в този смисъл, само тя ми стига
иначе Нептун ми се води близо до АС откъм 12

ти нямаше ли Слънце в 8

*

abroad

• 2187
« Отговор #26 -: Ноември 15, 2011, 10:27:43 pm »
Вече някак по-осъзнато се случват нещата и любовта сякаш извира от ума, това може да идва и с възрастта, знам ли...

ми, не, не е от възрастта :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Ноември 15, 2011, 10:30:36 pm »
Вече някак по-осъзнато се случват нещата и любовта сякаш извира от ума, това може да идва и с възрастта, знам ли...

Мислех, че остарявам вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Ноември 15, 2011, 10:31:12 pm »
Аbroad,
ми че ти си още на Плутонова квадратура, той не е докоснал светилата ти и се чувстваш така :o

но виж - Възврат на възлите, като имаш натален съвпад на Сатурн/Юлв не е лесно,съчетано с транзит на Сатурн през 10 каре Слънце/Мерка и скоро ще активира върха на тауто със светилата, каре с Луната,У8 трудно,тежко и бавно, все едно си в центрофуга на 1200 оборота и се въртиш,въртиш, изтискват те до край :'( изсъхваш и си новичка,ухаеш на чисто и хубаво ;D
а пресата на Плутон е по-силна, там е валяк, който иска от българска магистрала да направи немски аутобан :mellow: само недей с рогата напред срещу него,козичките са издържливи и жилави същества,не се дават лесно на баира..

*

abroad

• 2187
« Отговор #29 -: Ноември 15, 2011, 10:34:44 pm »
Вярвай ми Плутон през АС беше песен на този фон...
пък Лили за остаряване ми говори ;D

« Отговор #30 -: Ноември 15, 2011, 10:35:25 pm »

Ne e мъдър. Кротна се. Май се съгласи, че е на 60+, а не на 40. ;D

кротваш се защото си помъдрял или остарял или надебелял ;D

« Отговор #31 -: Ноември 15, 2011, 10:37:21 pm »
Вярвай ми Плутон през АС беше песен на този фон...
пък Лили за остаряване ми говори ;D

те те хербаризират, а ти пеят песента- остаряваме бавно,неусетно почти..... и ставаш безчувствен

« Отговор #32 -: Ноември 15, 2011, 10:43:54 pm »
ако някой е изпитал оргазъм,без секс, това е след тежък Плутонов транзит на кардинално място

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #33 -: Ноември 15, 2011, 11:06:42 pm »

със силна Луна в 8ми не ми трябва Нептун в този смисъл, само тя ми стига
иначе Нептун ми се води близо до АС откъм 12

ти нямаше ли Слънце в 8

Да, Слънцето ми е в 8-ми дом. Освен това и Плутон в Скорпион е в съвпад с асцендента в 1-ви дом. А и Марс и Сатурн са в 1-ви в Скорпион.

А кажи, майка ти била ли е нещо като отцепник от семейството - да е напуснала държавата или родния град и да е отишла да живее далеч от родителите си, да е направила нещо, което семейството и осъжда, семейството и да не одобрява някакво кардинално нейно действие, може извършено и в миналото?

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #34 -: Ноември 15, 2011, 11:43:35 pm »
Защо да не може да ти помогне астрологията? Ако ти освети по-неясни точки от личността, изкара ги до по-осъзнато равнище и оттам ти даде предложения за пътечки, по които да стигнеш до желано статукво, вместо да газиш през по-гъстата джунгла...

Способността да обичам не съм изгубила, но в един момент усетих, че вече не мога да обичам по начина, по който преди съм обичала - да бъда като заслепена, зашеметена, да желая нещо много силно и страстно... Вече някак по-осъзнато се случват нещата и любовта сякаш извира от ума, това може да идва и с възрастта, знам ли...

Намирам се по подобен начин и аз.

*

AH

• 2201
« Отговор #35 -: Ноември 16, 2011, 05:47:04 am »
Ма астрологията не ми помага, .  ;)

Е, помага ти тя, нищо, че го отричаш:)

„Трябваше да изляза от това блато някак и да стъпя върху нещо. Е, стъпих, излязох, засега вървя върху същото нещо, какво ми предлагаш, да се върна обратно в блатото и да се чудя кой от двата тротоара е по-мой ли?“

Докато Духът ни е тук на земята, астрологията за някои хора е като върбова клонка, която ни придържа на повърхността, докато „олекнем“ достатъчно, че с нея помощ да направим крачка в страни и да видим и други неща:)

А е заблатено навсякъде около нас- астрологията го внушава с динамиката на движението и възможните проявления и събития – и после са нивата на проявление, като колкото сме „по-леки“, толкова по-лесно се измъкваме от едно заблатено място, за да попаднем закономерно на друго ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #36 -: Ноември 16, 2011, 06:11:07 am »

Мунданно стоите на най-високо – въздухът бил разреден и било малко самотно:) – така казват:) – но пък имало и нещо красиво някъде на върха:) – искате да слезите долу и ниско?:) – планинарите май живеят за изкачването:)

/впрочем, с възрастта няма да става по-лесно:)- но пък може да се стигне до приемане:)/

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #37 -: Ноември 16, 2011, 09:12:28 am »
Сега и винаги съм готов/а да променя всяка вибрация на негативизъм, страх или ограничение. Настоящето ми оптимистично съзнание и собствената ми щастлива енергия са най-големият ми успех.

*

kaily

• 5145
« Отговор #38 -: Ноември 16, 2011, 09:13:46 am »

Любовта не може да извира от ума, също както мислите не могат да извират от панкреаса.

*

kaily

• 5145
« Отговор #39 -: Ноември 16, 2011, 09:17:02 am »
/впрочем, с възрастта няма да става по-лесно:)- но пък може да се стигне до приемане:)/

С възрастта може и да не стане, но с опита определено става по-леко...и ние ставаме по-леки и животът става песен.
Като си минеш добре уроците и ти дават ваканция.  :49: