щом желаеш нещо, значи още го нямаш - кое пречи?
нали вече говорихме за желанията- при нов цикъл същото ли ще е - със силата, примерно?
Ми нищо не пречи, иска се малко време, то до тоалетната да искаш да идеш, пак трябва да станеш от компа и да идеш до там - все е време.

На гости си на богаташ, който иска да те нагости, ама ти си беден и те е срам и не искаш да взимаш от него и да ядеш. А той искрено иска и ще му достави удоволствие да те нагости. Ма ти се дърпаш.
Това е цялото развитие - в началото бог или творецът са те създали да ти дават, обаче ти не си пожелал да ти дават, защото не си се чувствал достоен. Цялото ти развитие е лиро в това да направиш кръгче, да се самоотречеш, слезеш надолу, мъчиш, работиш върху себе си, усъвършенстваш и прочее родилни мъки. За да се върнеш накрая на оная пребогата маса и когато те поканят да ядеш, да се нахраниш с удоволствие, чрез което да доставиш удоволствие на собственика на дома.
Досега ми е пречило чувството на свян и че не заслужавам онова, което ми се дава. То и в един платен хороскоп отпреди 25 години ми бяха писали същото - че няма да искам да взема, докато не се почувствам, че заслужавам.
Значи досега не съм взимала, защото не съм заслужавала. Не че не ми е било давано...