Хело таман щях да те питам, ти дали обичаш да спиш с този твои съвпад на Луна с Нептун. Сигурно често проспиваш определени периоди в живота си. Илияна Раева го има и казва, че почти е проспала времето. през което мъжа и е бил трениор в Испания. Аз имам квадрат и също обичам много да спя.
Не знам какво имаш предвид с това да проспивам определени периоди от живота си. Аз обичам да забравям лошите неща от живота си и да не мисля за тези периоди.
Не обичам да спя, ама всеки ден (освен понякога в събота и неделя) спя следобед или рано вечерта, а после се събуждам и будувам до късно, а ставам рано. А искам да имам нормален ритъм. Но съвпадът на Луна с Нептун и поруквадратурата на Луна със Сатурн сигурно нарушава ритъма. Като дете, като ученика и май и като студентка имах нормален ритъм на спане и бодърстване - лягане и ставане с кокошките.
Сега, когато транзитният Нептун ми е в квадратура със Слънцето и тригон с асцендента и Плутон, повече спя следобед, но пък будувам до късно и ставам рано. А като съм будна вечерта, се чувствам уморена и ми се спи.
Това Нептун да ти е на ключово място не е живот. Човек си проспива живота! Очаквам с нетърпение момента, когато ще се оправя и пак ще си имам енергия, както когато транзитният Плутон ми беше в съвпад с рожденния Нептун.
Но пък тези позиции ми донесоха много опитности с медитации, участие в психологически и други подобни събития и лечение. Но това започна активно, когато транзитният Сатурн ми навлезе в 12-ти дом.