Имам управител на 5-ти дом Марс , който според западната астрология е поставен в знак на екзалтация и е перфектно аспектиран с цялата карта...Марс тригон Луна....Или аз умея да изразя чувствата си , да отдавам любов и да получавам. Чувствата ми са свързани с посветеност..,защото и Луната е екзалтирана....
Марс в тригон Уран...ми дава възможността да бъда бъда смела , защото се свързва с 10-ти дом..../мястото на Уран в наталната ми карта/...или целите ми са справедливи и винаги работят за доброто..Тук е силата на волята и вярата в доброто...Тъй като Уран управлява 3-ти дом....ДА! Последната ми връзка и ПЪРВА от ВИРТУАЛА Е МНОГО СИЛНА ВРЪЗКА В РЕАЛА....
Марс в секстил Нептун...ми дава възможността за идеализъм...,но здравословен...,защото е осъзнат...Марс е под хоризонта , а Нептун е над хоризонта...
Марс в тригон Плутон...означава , че в предишни инкарнации съм си заслужила да работя с енергията на Плутон и КУНДАЛИНИ....,защото съм използвала силата на волята за добро....
Марс е в точен секстил със Сатурн...Притежавам устойчив характер и умея да внеса критерии за справедливост и ред...
Марс УПРАВЛЯВА 5-ТИ...Луната Управлява 8-ми...Както споменах аспекта е тригон.... Може би това е причината да не се радвам...на прясно /и***не/...,защото за мен е винаги прясно...
И да...още нещо...след дългото въргаляне около връзки с водните домове...успях да тръгна по пътя на СЛВ и да усетя КРАСОТАТА НА БЛИЗНАКА...в себе си и около себе си....Или с две думи...да разбера , чрез огледалото колко съм красива...и какво искам...първо от себе си...,а после от другите....
По отношение на децата...- повече от щастлива...Дай боже всекиму!
По отношение на свободното време...имам такова винаги когато поискам...,защото владея времето...
По отношение на творчеството...Ми творя...творя на воля...с ЛЮБОВ!