Здравей Гост

Искам да знам...защо всички се опитват да ме контролират?

• 82 Отговора
  • 9554 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Мои комшии се сбиваха на вратата кой да излезе първи през прага, та
другият да остане да гледа детето.

Аха, разбрах... Единият остава да пие узо и да гледа децата, другият излиза през вратата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
 'Искам да знам...защо всички се опитват да ме контролират?" - общото между всички тези мъже си ти. Следователно ти си избираш такива, които да те контролират. На мен ми се струва, че това ти харесва  ;) или пък търсиш някой, който да е по-силен от теб.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
'Искам да знам...защо всички се опитват да ме контролират?" - общото между всички тези мъже си ти. Следователно ти си избираш такива, които да те контролират. На мен ми се струва, че това ти харесва  ;) или пък търсиш някой, който да е по-силен от теб.

Aaa...,не става дума само за мъже.... ;D Говорим и за деца...и за жени....Нали под всички не разбираме само мъже? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
уфф..не съм чела цялата тема :)
Ами това, че се опитват да те контролират пречи ли ти или ти харесва? честно :)

*

Марая

• 28287

Миии...,аз винаги съм била честна... :blink: Пречи ми...,неприятно ми е...Мразя да давам обяснения.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
Миии...,аз винаги съм била честна... :blink: Пречи ми...,неприятно ми е...Мразя да давам обяснения.... ;D
Значи въпросът ти може да бъде този - "как да направя така, че другите да променят поведението си спрямо мен и да ме оставят да си живея живота спокойно?"

Нали знаеш, че другите се държат с теб така, както им позволиш.  Хората, с които общуваш, трябва да са наясно кое не ти е приятно.
Определете си някакви правила вкъщи, които всички да спазват..

като не ти се дават обяснения, не давай. какво ти пречи :) на никой не си длъжна.

*

Марая

• 28287
Значи въпросът ти може да бъде този - "как да направя така, че другите да променят поведението си спрямо мен и да ме оставят да си живея живота спокойно?"

Нали знаеш, че другите се държат с теб така, както им позволиш.  Хората, с които общуваш, трябва да са наясно кое не ти е приятно.
Определете си някакви правила вкъщи, които всички да спазват..

като не ти се дават обяснения, не давай. какво ти пречи :) на никой не си длъжна.

Ние не можем да променим другите... :blink:...,можем да променим отношението си...
Въпроса е обаче , че трябва да разберем защо...,за да осъзнаем случващото се...

*

venerra

• **
  • 1416
Щом се опитват да те контролират, вероятно им вдъхваш някаква несигурност.

по ретро Мрънкурии всеки си говори и липсва комуникация,камо ли осъзнаване :'(

та горе долу схемата е такава - защо някой те контролира /по Сатурн/ - ами много просто, когато ти си Уран - не спазваш чуждите граници, интереси, лично пространство,т.е винаги за да се уравновесят нещата отсрещната страна ще действа като Сатурн , Уран/Сатурн са опозиторна двойка
ако спазваш правилата,няма да ти ги налагат околните с контрол :mellow: ,тук е намесен и Плутон в играта на неспазващ правилата и се стига до зверски крайности
ако ти не спазваш правилата на играта не може да очакваш ,че и околните ще ги спазват спрямо теб ,ти си причината и се оплакваш от следствието ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
Който каквото си е надробил, това ще си сърба! Като няма самоконтрол, се засилва контрола.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
Нямам време да следя дали съседите пият узо дали , се бият , дали се целуват или правят нещо друго.... ;D..,защото използвам времето за любов , срещи с близки и за решаване на проблеми...мой и чужди.... ;D
Нямам време да контролирам...,защото имам достатъчно други неща ,които да правя..
Няма как да вдъхвам сигурност...на някой на който не съм обещала сигурност и не му я дължа...
Сигурните в мен не ме контролират и манипулирт...,а ми дават свобода...,чрез която ме правят в пъти по-отговорна....

Уау...,толкова злоба и негативизъм лъха от някои постове..., че просто мирише на газ гризу.... :blink:

http://vbox7.com/play:4cb01f85

ако не е контрольор , а коректив, някой възприемат критиката като контрол

редим монолози като Хамлет- бъдеще предварително в миналото - щях да съм ........,ама не би :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
Ти май обичаш хората да те обсъждат и да говорят за теб, да имаш вниманието им.  :rolleyes: Едва ли не знаеш отговора на въпроса, който задаваш от гледна точка на опита си, а още по-малко ми се струва, че си човек, който много се съобразява с мнението на другите, още повече ако то е по-критично.
« Последна редакция: Декември 05, 2011, 09:55:24 am от Asol »

*

Марая

• 28287
Струва ми се , че тежките транзити към слънцето отключват желание за контрол към другите....Или в конкретния случай Сатурн във Везни и Уран в Овен променят картинката.... ;D

*

Stella

• 7765
Нямам време да следя дали съседите пият узо дали , се бият , дали се целуват или правят нещо друго.... ;D..,защото

Да не мислиш, че аз имам време да ги следя, но и те като тебе -вдигат врява: "Мъжа ми ме контролира?" или "Свекърва ми ме контролира!" ................и так далее.  :41: Сами си се оплакват.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
Дайте нещо астрологично...,стига сте превръщали темата в махленска.... ;D сбирка...И не търсете злободневни ситуации с цел скандали...Щото това дето го търсите...няма да го намерите... ;D

Астрологично обяснение за контрола искам... :P ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Марайче, на мен лично от астрологична гледна точка, ми е по интересно осъзнаването на опитите за контрол. Може би им изглеждаш към дадения момент уязвима и се опитват да те защитават, да се грижат за теб. Ясно е, че не те контролират след като го осъзнаваш. Къде ти беше Луната и къде Мерка и какви аспекти правят с транзитните Сатурн, Уран - те са планетите на осъзнаването и обективната преценка на ситуацията ? Сатурн ти е в секстил със Слънце, Уран ще направи секстил по - късно? Така беше нали? 
« Последна редакция: Декември 05, 2011, 12:32:54 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
Марайче, на мен лично от астрологична гледна точка, ми е по интересно осъзнаването на опитите за контрол. Може би им изглеждаш към дадения момент уязвима и се опитват да те защитават, да се грижат за теб. Ясно е, че не те контролират след като го осъзнаваш. Къде ти беше Луната и къде Мерка и какви аспекти правят с транзитните Сатурн, Уран - те са планетите на осъзнаването и обективната преценка на ситуацията ? Сатурн ти е в секстил със Слънце, Урна ще направи секстил по - късно? Така беше нали?

Луната е в телец , Меркурий е в стрелец...
Луната е отлично аспектирана в натала. Има тригони и секстили...Най-точния аспект е секстил към Сатурн...0*
Транзитния Сатурн има един апликиращ аспект-тригон към нат.Юпитер...Уран тепърва ще направи тригон към нодалната ос и към нат.Меркурий.... :rolleyes:

Нат.Мерк е в стрелец , както казах...и в натала има каре със Сатурн...а с Луната куинконс...

*

venerra

• **
  • 1416
Може просто да ги дразниш,  но са зависими от теб и няма какво друго да направят освен да ти правят забележки, които ти разбираш като контрол  ;)
Да не би да засягаш някак Меркурий  в картите на тези хора...

*

Марая

• 28287
Може просто да ги дразниш,  но са зависими от теб и няма какво друго да направят освен да ти правят забележки, които ти разбираш като контрол  ;)
Да не би да засягаш някак Меркурий  в картите на тези хора...

Забележки няма...,има въпроси:
"Къде отиваш? , С кой имаш среща? , Кога ще се появиш?"
Аз му сложих картата в темата...Можеш да я погледнеш....

Иначе един Меркурий в каре с моя си е просто изпитание и за мен и за астрологията... ;D