Прегледах прогресивната карта спрямо наталната си за периода, когато фирмата, в която работех си тръгна от БГ и бях принудително "натикана" да съм на свободна практика - тогава две фирми ме излъгаха, че ще ме вземат на работа, ако разработя бизнес-стратегии за определен продукт - в едната ми казаха, че ме искат за по-висока длъжност и ми дадоха нови задачи, а в другата ми казаха - ела на тази дата, за да започнеш работа, но ако искаш изчакай да мине ваканцията на детето ти. Е, когато им звъннах да им кажа, че ще изчакам ваканцията, ме информираха, че е странно, че шефът им не ми е звъннал да ми каже, че са решили да инвестират в друга насока и аз съм излишна... Две седмици живях с мисълта, че започвам работа от посочената от тях дата :blink:
Е, прогресивното MC прави съвпад с натален марс в рак и 11 дом, като с това прави и квадрат към Уран във втори, Стела беше написала, че 11 дом са доходите от име - от този период до днес всичките ми доходи са благодарение на името ми, за което съм работела преди това.