Здравей Гост

Защо за една и съща натална карта различните астролози изказват различно мнение?

• 92 Отговора
  • 11749 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Астрологията, помага, когато познаваш себе си и знаеш къде отиваш.  :P

Да разбираме, че всеки е астролог ли? ;D

;) Правилният отговор, изисква правилен въпрос.  :P

Предлагам да не си мерим...езиците/щото друго за мерене нямаме :P/...,а искам отговор на въпроса си....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions

Предлагам да не си мерим...езиците/щото друго за мерене нямаме :P/...,а искам отговор на въпроса си....

Ти пък, откъде знаеш, че не съм някой прикрил се левент, който да Ви дразни тук  :rolf: :rolf: :tongue2:

Това е отговорът ми - масово хората не се познават.

Питат: ще се оженя ли, а по натал, нито един въздушен дом не е активиран, Венера ник'ва я няма, 9 дом пълен и
се чудя, що не отидат в някой ВУЗ да се забавляват, не предприемат околосветско пътешествие, не почнат да учат чужд език и т.н. а са ръгнали да се женят.... 

А, а хорарите,  ;D  - НЕ СЕ ЗАДАВАТ такива въпроси. Въпросите са за краткотрайни конкретни събития. Защото енергията се променя, хората също. Ще се съберем ли, не е адекватен въпрос. Адекватният въпрос е - той ще ми се обади ли, ще поиска ли да се срещнем, - конкретно събитие. Ако отговорът е НЕ (и ти знаеш какво искаш, предприемаш действия), ако е ДА, пак предприемаш действия, но и в двата случая си с една крачка напред.  ;D :P

Трябва да знаеш какво искаш. Иначе нема начин.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Grace

• 2257
Аз нямам празно...и в двете области на астрологията/стигам до 80%,което е доволно много/...,но започнах да говоря едва след около 12 г. четене и изследване...

;D хубаво е човек да има самочувствие, стига да е с покритие, че то при наука като астрологията....Хората цял живот учат, за да разберат колко малко знаят всъщност.
Марая, изкушавам се да ти пусна едно събитие по Уран / минало / , та да видим какво ще познаеш - трябва да е
мин.80 %, нали  :blink:

*

Марая

• 28287
Аз нямам празно...и в двете области на астрологията/стигам до 80%,което е доволно много/...,но започнах да говоря едва след около 12 г. четене и изследване...

;D хубаво е човек да има самочувствие, стига да е с покритие, че то при наука като астрологията....Хората цял живот учат, за да разберат колко малко знаят всъщност.
Марая, изкушавам се да ти пусна едно събитие по Уран / минало / , та да видим какво ще познаеш - трябва да е
мин.80 %, нали  :blink:

За 3 години в този сайт...,а и от близо 6 месеца в моя съм се доказала..И да..имам самочувствие на тази база...познаваемост... ;D...На базата на 600 лични страници..имам на какво да стъпя...,оставам на страна над 30000 поста в интернет....

Дай..,да пробваме... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Ти пък, откъде знаеш, че не съм някой прикрил се левент, който да Ви дразни тук  :rolf: :rolf: :tongue2:

Това е отговорът ми - масово хората не се познават.

Питат: ще се оженя ли, а по натал, нито един въздушен дом не е активиран, Венера ник'ва я няма, 9 дом пълен и
се чудя, що не отидат в някой ВУЗ да се забавляват, не предприемат околосветско пътешествие, не почнат да учат чужд език и т.н. а са ръгнали да се женят.... 

А, а хорарите,  ;D  - НЕ СЕ ЗАДАВАТ такива въпроси. Въпросите са за краткотрайни конкретни събития. Защото енергията се променя, хората също. Ще се съберем ли, не е адекватен въпрос. Адекватният въпрос е - той ще ми се обади ли, ще поиска ли да се срещнем, - конкретно събитие. Ако отговорът е НЕ (и ти знаеш какво искаш, предприемаш действия), ако е ДА, пак предприемаш действия, но и в двата случая си с една крачка напред.  ;D :P

:08: Точно така..., това се опитвам да повтарям от дълго време...Помощна техника е хорара..не е предсказателна...

*

Grace

• 2257
Дай..,да пробваме...

нямам разрешение да кача картата, но при първа друга възможност... ще пробваме... :blink:  ;)

*

Anabell

• 2022
Дай..,да пробваме...

нямам разрешение да кача картата, но при първа друга възможност... ще пробваме... :blink:  ;)

ПФУ :34:, аз така се бях приготвила да извадим прашните учебници из библиотеките, да заредим всички програми и да действаме  ;D :P. Щеше да е купон. Наистина смислен астро диалог.... :umnik: :confuse3:

*

Марая

• 28287
Дай..,да пробваме...

Да не забравиш... ;) :blink:...,макар..,че очаквам въпроси...

П.П. Ако...все пак аз искам.... ;D
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 09:10:09 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
Дай..,да пробваме...

ПФУ :34:, аз така се бях приготвила да извадим прашните учебници из библиотеките, да заредим всички програми и да действаме  ;D :P. Щеше да е купон. Наистина смислен астро диалог.... :umnik: :confuse3:

Във всичко има смисъл..,стига да има значение.... ;D И зависи какво търсим....

*

Grace

• 2257
Дай..,да пробваме...

;D ;D ;D щеше да е забавно. но ще намерим друг случай да пробваме... :blink:

*

abroad

• 2187

По-скоро бих казала, че е добре ако задаваш въпрос в публичен астрологичен форум (което е различно от консултация с астролог) да си си направил труда да попрочетеш това-онова, дори само във форума има достатъчно полезна информация, и при все, че и мързелът и незаинтересоваността да надделяват, то поне може да се зачете, например съседната тема, т.е. с дългото си изречение исках да кажа, че често (не винаги) е по-полезно да се чете, отколкото пише, съответно слуша, вместо говори :blink:

*

Uran

• 6041
Аз се омъжих при съвпад на тр. Уран с десцендента (Уран е У7 и У8). При съвпад на тр. Уран с нат. Меркурий в 7 дом сключих и църковен брак.

*

Grace

• 2257
Аз се омъжих при съвпад на тр. Уран с десцендента (Уран е У7 и У8). При съвпад на тр. Уран с нат. Меркурий в 7 дом сключих и църковен брак.

ура  :blink: значи да не треперя на съвпада на тр. Нептун / У7 / с Десц.; ще се обвързвам, няма да се разочаровам и да се губя в мъгливи партнъорства... ;D

*

Stella

• 7765

ура  :blink: значи да не треперя на съвпада на тр. Нептун / У7 / с Десц.; ще се обвързвам, няма да се разочаровам и да се губя в мъгливи партнъорства... ;D

Познавам и други двама души, които сключиха брак при съвпад на транзитен Уран с десцендента, при това връзките започнаха в интернет. Уран ще транзитира през 7-ми дом достатъчно време, за да се роди и отгледа едно дете.
Аз се разведох при транзит на Сатурн през 7-ми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
При съвпада му с нат. Слънце родих първото си дете.

*

Grace

• 2257
При съвпада му с нат. Слънце родих първото си дете.

а кое от двете има отношение към 5-ти дом?

*

Uran

• 6041
 И двете. На К5 имам скорпион, но по-голямата част е заета от стрелец. Първото ми дете е с асц. стрелец, а второто-скорпион.

*

Anabell

• 2022

По-скоро бих казала, че е добре ако задаваш въпрос в публичен астрологичен форум (което е различно от консултация с астролог) да си си направил труда да попрочетеш това-онова, дори само във форума има достатъчно полезна информация, и при все, че и мързелът и незаинтересоваността да надделяват, то поне може да се зачете, например съседната тема, т.е. с дългото си изречение исках да кажа, че често (не винаги) е по-полезно да се чете, отколкото пише, съответно слуша, вместо говори :blink:

да във форума има много ценна информация, за тези които я търсят, права си за това абсолютно. Но има адски много спам. Виж, аз  ;D ;) си имам малко по-различна теория по случая - когато няма авторитет, човек, който да насочва кое е важното и ценното, да "води", става така - мазало, разливане и т.н. Лично аз считам, че и някой съфорумници са "виновни" за това (по - точно за мен този форум е и социален експеримент, наблюдавам, как действаме като система).

Този форум е отражение на обществото в БГ, само че във виртуален вариант, цифровизиран. Нещо като лабиринт. Ако имаш интуиция и акъл, концентрация и енергия - разпознаваш качествените хора и качествената информация. Ако не, се връзваш на емоционалните приказки и разливането на спам. Но забелязвам, (което е МНОГО успокоително за мен), че тези хора, които аз съм разпознала като качествени астролози, имат и успешни животи, защото ЖИВОТЪТ е най-важното, в крайна сметка.  :P. А за добър живот, трябват МНОГО точни решения и най-вече постигане на баланс, да прецениш своите приоритети, това, което те прави щастлив и да се бориш за тях, да не се сравняваш с другите....

Форумът, точно както и държавата ни няма админ, няма ментор, който да е астролог, нещо като последна инстанция.

В all.bg, Шехерезада (познавам я на живо) е админ и културата на форума е на съвсем различно ниво. Тя е наистина умна жена (Венера съвпад с МЦ), която знае как да ръководи една група от хора. Съжалявам, че там няма постоянно присъствие на астролози (откакто професионалистите си направиха затворения форум, в който пускат само с покани).В нашия форум някой хора мимикрират "мнения", но първо не са кадърни астролози, второ не са личности, с качества на лидер, не могат да запазят концентрация, за личните си мнения, а изобщо да не говоря, да водят някой друг на някъде, нямат достатъчно лична енергия.

Т'ва е. Но този форум не е обществена заплаха, ако навреди на личния живот на някой, значи този някой, просто не може да мисли. Тук има много светлина и много тъмнина. Съжалявам само, че много качествени хора си тръгват, защото е ПЪЛЕН спам наистина. неизбежно тук остават тези, които нямат избор, за които това тук е единственото спасение...или тези, които наистина харесват астрологията. За едните това е инструмент да контролират (да демонстрират превъзходство), за другите хоби. 

Така, че неизбежно някой ще флиртуват с всеки появил се тук, за да не останат сами. А тези, които се поддават на толкова елементарен флирт, е ясно, че ги мързи да четат и да търсят информация и да мислят. Затова форумът е на толкова ниско ниво, "ръководителите" са ни на ниско ниво.... но пак казвам неизбежно е. Ето аз (обвиняващата) имам много по-сериозни и важни неща да свърша в реалния си живот, за да отделям достатъчно време и енергия на един форум, така, че се примирявам, говоря си с готините хора (такива има тук), а в реалния си живот, слава богу, имам тежка професия, и около мен хората са много качествени.  :P

Единственото, което винаги ме е учудвало е защо хора, които нямат качества искат да властват (и провалят системата). И тук, в този форум го разбрах - нямат енергия, за да оцелеят им е нужна енергията на други хора. Чудех се много, защо обаче си избират живот, за който нямат достатъчно енергия.... и това научих в този форум, но няма да го споделя.  :P Достатъчно откровения, знам МНОГО добре, че всички, които трябва ще ме разберат.

Ако наистина реша сериозно да се занимавам с астрология, ще си направя мой сайт, и ще КОНТРОЛИРАМ, абсолютно открито, с определени правила (ние тук дори "конституция" си нямаме). Но основен принцип на вселената е - насилието неизбежно завършва с крах, независимо дали е емоционално, физическо или интелектуално насилие.

Винаги, винаги, човечеството се е освобождавало и е вървяло напред. Човекът е роден, за да бъде свободен, за да бъде себе си, и да изживее собствения си живот.

*

Anabell

• 2022
Затова уважавам Марая, защото тя не търпи насилие, НИКОГА. Отдели се, направи си сайт, пое отговорността, но Марайче, душа, няма как с 5 деца и толкова задължения да си гениален астролог, за да те последваме ние другите с "претенции" и гладни за знания. Трябва само с астрология да се занимаваш. Затова прецених, че няма смисъл да се делим, да се бяга. Сатурн и Уран отдавна са определили правилата. Победител - този, който има визията и да е астролог и да има щастлив личен живот е този, който води напред, дава, а тези, които взимат, са обречени на падение.... но за да даваш, трябва да си роден така, не става с имитация. И ако ти се разпознаеш, че си некадърен, значи извършваш основния грях - падението, противопоставяш се на това, за което БОГ те е пратил тук на тази земя и ще си понесеш последствията.

Така, де всичко е повече от ясно.  :P Във Вселената има йерархия и всеки е длъжен да се подчинява и всеки вътре в себе си, знае къде е локализиран (особено жените). 

Аз се омъжих при тр.Уран върху Слънцето на К4, в каре към оста 1-7
тр.У7 съвпад У1,10 в 4 дом   :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...