Хайде сега да те видим Хело дали ще се видиш в чудо с моя сън

Предварително се извинявам, но е мнооого дълъг. Сънувах го тази сутрин и явно ще е последният ми за 2011. :blink:
Моля хора със слаби сърца да не четат, както и такива - лесно впечатляващи се

Следобед е. Аз чакам автобуса на спирката и си говоря с мъжа който продава вестници на бутката. Питах го колко пари изкарва и той каза 5000лв месечно за една бутка. Качих се на автобуса. Бях на последната седалка в ъгъла, най-отзад и продължавах да говоря с мъжа. Дойде моята спирка, казах си чао със него и още 5-6 момчета седнали до нас, които познавах. Някои не познавах добре, дадох им гепи и слязох.
Беше вечер. Имаше строеж на поляната пред спирката и беше умишлено наводнено (защото правеха нещо) наложи се да мина през строежа, като сляза по едни стълби (или скоча долу в строежа) Скочих, но се сетих, че горе ми е останала едната голяма червена торба. Помолих чистачката, която метеше отгоре - да ми я хвърли. (пълна/дебела циганка) Но вместо това, тя хвърляше боклуци и по едно време започна да хвърля големи горящи топки въглен. Виках и отдолу: "Торбата.. торбата!" а тя ме замеряше с грамадните горящи топки.
Опарих се, помолих за помощ един работник, който минаваше. Около 30-40г., тъмна коса, средно висок. А онази горе продължаваше. Той се дърпаше и не искаше да ми помага. Но аз го дърпах и бутах пред мен и молих за помощ. Той се разплака и завайка , каза че сега щяла да му излезе стресница и почна да си маже устните със зелено мазило. Аз го хванах с две ръце, погледнах го и му казах, че ще му кажа нещо, благодарение на което няма да му излезе стресница. В главата ми се въртеше "Обичам те!" ...Казах му: "Ти си много хубав човек, ти уважаваш и обичаш себе си!" и накрая казах "Обичам те!"
После действието се измени. Отново бях на същото място с други хора, но нямаше строеж, а поляна пред блока. /Все още е вечер/ Медитирахме, до мен момиче - облечено в полупрозрачен бански и аз пробвах един такъв, но ми стоеше много разголено и си облякох моя (тъмен). Правих секс с някой за кратко, беше свързано с медитацията.
Една жена - "съседка" седи и гледа от "наблюдателницата си" - терасата на 1-2 етаж на блока и се провикна, че съм била правила секс за 30секунди и съм била уличница.. Замислих се, че може би въпреки, че е тъмно, са ме видели хора. А тя през цялото време наблюдаваше от там и ме оплюваше. Замислих се, че тя е е с ниска култура, няма си работа и е нещастна от живота, затова не и отговорих.
Видях как преди нас, други хора са медитирали пред блока. Русо момиче/жена и други намазани с крем за лице, как лежат по дръб по асфалта под терасите. Видях Део от Д2 как медитира, главата му беше подпряна на каменния перваз.
Действието се смени. Беше пак следобед. С майка ми сме на едно пазарче, тя се беше спряла при едни цигани. Щяха да и правят някакъв странен ритуал (духовно, пречистване, медитация) Беше легнала по гръб на металния тезгях на павилиона и циганина започна. Първо щяха да и режат краката (всичко беше уж нереално и тя щеше да оживее, по едно време си мислех да не би това да е илюзорен трик..) Гледах как и рязаха крака и я питах дали я боли, погледнах я, а тя само присвиваше очи и не я болеше. Половината и крак вече го нямаше, виждаше се кокала. Почнаха и другия.
Циганина каза, че част от ритуала е такъв, че някой трябва да яде месото. Мисля, че майка ми ме помоли да съм аз. Всичко беше странно. Питах ги: "Значи сега ще стана човекоядец?!" ...малко бях притеснена от този ритуал. По едно време седях отстрани на едни други сергии и гледах номерата им. Пишеше "номер 192, няма да работи" и други такива (не съм сигурна за точните цифри) загледах се, че един от тези номера беше сергията на която беше майка ми. По едно време неистово си търсех жълтата чанта и едвам я намерих измежду многото други по сергията и циганите наоколо.
/Все още е вечер/ Върнах се до сергията на циганина, те ми подадоха една чиния с нарязано месо, опитах го. Беше като свинско филе на вкус. Циганина ми даде едно бяло хвърчило в ръката и каза, че това е майка ми. Мина ми през акъла да не ми правят номер.. Попитах хвърчилото "Мамо, ти ли си?" а то отговори с женски глас "Да!". Тръгнах с една приятелка на майка ми и с хвърчилото в дясната си ръка.
Вървяхме, а хвърчилото беше бяло, сякаш изплетено ръчно от бяла прежда или конци. Издигаше се нагоре като балон с хелий. Беше сложна плетка, с няколко форми - нагоре, като капачета на гъбки. Беше много дълго и се заплиташе по дърветата, дръпнах го на ниско. Вървяхме по едни стълби с тази жена и аз отново попитах хвърчилото "Мамо, ти ли си?" и въпреки че беше шумно по улицата аз отново го чух как отговори "Да!" Жената до мен също потвърди, че е майка ми.
С нея влязохме в един чужд апартамент. Беше като сцена от филм, трябваше да стигнем до прозореца и да скочим от там с хвърчилото (4-5 етаж). Там в апартамента видях мъжа от първата част на съня (оня с бутката за вестници) как пуши цигара на прозореца. Тогава видях всичко като на филм и като страничен наблюдател (все едно през погледа на мъжа)
Видях как двете политаме през прозореца и падаме на забавен кадър. Само че вместо хвърчилото да се разтвори (като парашут) - тя го взима от ръцете ми и ме блъска. Аз падам долу а тя избягва с хвърчилото.
Аз падам от високо върху капака на една паркирала кола и се размазвам. Виждам себе си отгоре, поглеждам лицето си, не помръдвам. Дъждът ме вали. Жената е избягала. Сцената продължава 10тина секунди. "Камерата" (погледа) се приближава бавно до лицето ми и героинята ми (аз) си отваря очите. А погледа - като на филм "to be continued style..."
Изправям се, слизам от покрива на колата и тръгвам по улицата. Бях с дълга светла - изрусена коса, вързана с червен ластик или шал, с дълго бежово палто - много стилна. Влизам в една готина червена кола - паркирана встрани и отпрашвам на някъде. Филмът свършва.
Замислям се кога съм го снимала, че ми е толкова дълга косата. И се събуждам! Тхе енд! :mellow:
Картата таро която изтеглих е "Двойка мечове"