Здравей Гост

Гадаене на сънища

• 107 Отговора
  • 27833 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Гадаене на сънища
« -: Декември 29, 2011, 11:21:02 am »
Предлагам тук да гадаем сънищата с Таро.

Описвате съня си. После теглите Таро, може и от Интернет или някой ви тегли, с въпроса "Какво означава за мен съня, за който си мисля?"

После пишете кои са картите и ще се опитаме да тълкуваме сънищата с помощта на Таро.

Между другото, погледнах транзитите, за да видя защо ме е обхванала отново мистичната вълна днес и видях, че тъкмо транзитната Луна е навлязла в Риби, което отговаря и на сънищата и на гадаенето.

;D

*

AH

• 2201
Re: Гадаене на сънища
« Отговор #1 -: Декември 29, 2011, 03:25:10 pm »
има резон- когато трябва нещо да стигне до съзнанието ни, то от цялата вселена получаваме знаци и подсказки:)

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #2 -: Декември 31, 2011, 08:19:56 am »
Снощи сънувах, че еди кой си ми говори за някакви си 13 масонски фамилии .. беше във вид на лекция .. :rakeattack: :haha:

Изтеглих Императорът

Астрологично: Овен; Слънце в Козирог.

Карта, символизираща светската власт. Управление, ред, стабилност,законност, държавни институции. Ситуация, в която ще наложите себе си, всичко е под контрол, амбиция, завоевание, постижение. Фигурата на бащата. По- възрастен съпруг, благодетел, защитник, могъщ съюзник. Личност с висок обществен пост, политик, бизнесмен.

- - -

Е !? "Какво означава за мен съня, за който си мисля?"  :umnik:
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #3 -: Декември 31, 2011, 08:33:40 am »
Снощи сънувах, че еди кой си ми говори за някакви си 13 масонски фамилии .. беше във вид на лекция .. :rakeattack: :haha:

Изтеглих Императорът

Карта, символизираща светската власт. Управление, ред, стабилност,законност, държавни институции. Ситуация, в която ще наложите себе си, всичко е под контрол, амбиция, завоевание, постижение. Фигурата на бащата. По- възрастен съпруг, благодетел, защитник, могъщ съюзник. Личност с висок обществен пост, политик, бизнесмен.

- - -

Е !? "Какво означава за мен съня, за който си мисля?"  :umnik:

Разкажи подробно всичко от съня.

Но 13 е число на Скорпион.

Фамилии - родова карма. Тя е и по Скорпион и по Сатурн.

Ти си изтеглила картата Императорът, което се свързва с баща или със съпруг, както и с висшестоящ.

Или сатва въпрос за родова карма, свързана с баща ти или нещо със съпруга ти. Разкажи съня.

Лекция - да не би да ти предстои да учиш? Някой висшестоящ, баща или съпруг те обучава на нещо.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #4 -: Декември 31, 2011, 08:49:50 am »
Еми не знам какво по-подробно да разкажа. Седяхме един срещу друг на столове с облегалки, около нас беше бяло празно пространство, все едно сме в нищото .. и пода също беше бял..  и той ми изнесе една дълга лекция за фамилиите .. общо взето обичайните конспиративни теории, които се лансират в момента - че били много древни и т.нт .. Тъкмо чета, че според Стуард Свердлов наистина били 13 фамилиите: http://tinyurl.com/6ptf69u Ама мен това по какъв начин ме касае, етва не мога да разбера ..  :P

- --

Лекция - да не би да ти предстои да учиш? Някой висшестоящ, баща или съпруг те обучава на нещо.

Ми не, мързи ме да уча вече, нещо загубих интерес ..  Инак, на сън се обучавам в кенджицу..   :P
« Последна редакция: Декември 31, 2011, 08:55:09 am от gal »
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #5 -: Декември 31, 2011, 08:59:15 am »
Еми не знам какво по-подробно да разкажа. Седяхме един срещу друг на столове с облегалки, около нас беше бяло празно пространство, все едно сме в нищото .. и пода също беше бял..  и той ми изнесе една дълга лекция за фамилиите .. общо взето обичайните конспиративни теории, които се лансират в момента - че били много древни и т.нт .. Тъкмо чета, че според Стуард Свердлов наистина били 13 фамилиите: http://tinyurl.com/6ptf69u Ама мен това по какъв начин ме касае, етва не мога да разбера ..  :P

- --

Ми не, мързи ме да уча вече, нещо загубих интерес ..  Инак, на сън се обучавам в кенджицу..   :P

Ти разпознаваш ли мъжа от съня си? Той човек, когото познаваш ли е?

Какво точно ти разказа? Случи ли се нещо преди или след това?

Кои думи от разговора помниш най-добре?

« Последна редакция: Декември 31, 2011, 09:03:57 am от Hm »

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #6 -: Декември 31, 2011, 09:54:42 am »
да, разпознавам го .. и го познавам

не помня всички подробности, темата за масоните и на яве и на сън не ми е особено интересна, та си я пускам леко покрай ушите ..  :P 

преди и след това бях в други сънища, които нямат общо с този .. но явно свързани с излизане от тялото, щото после имах много неприятно усещане за 'приземяване' ..

Цитат
Кои думи от разговора помниш най-добре?

еми това за 13-те фамилии, също и че повечето хора били много заблудени ..  ;D  ма аз това си го знам, тъй че не беше нещо ново за мен ,,

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7 -: Декември 31, 2011, 10:26:48 am »
Хайде сега да те видим Хело дали ще се видиш в чудо с моя сън  ;D
Предварително се извинявам, но е мнооого дълъг. Сънувах го тази сутрин и явно ще е последният ми за 2011.  :blink:
Моля хора със слаби сърца да не четат, както и такива - лесно впечатляващи се   ;)

Следобед е. Аз чакам автобуса на спирката и си говоря с мъжа който продава вестници на бутката. Питах го колко пари изкарва и той каза 5000лв месечно за една бутка. Качих се на автобуса. Бях на последната седалка в ъгъла, най-отзад и продължавах да говоря с мъжа. Дойде моята спирка, казах си чао със него и още 5-6 момчета седнали до нас, които познавах. Някои не познавах добре, дадох им гепи и слязох.

Беше вечер. Имаше строеж на поляната пред спирката и беше умишлено наводнено (защото правеха нещо) наложи се да мина през строежа, като сляза по едни стълби (или скоча долу в строежа) Скочих, но се сетих, че горе ми е останала едната голяма червена торба. Помолих чистачката, която метеше отгоре - да ми я хвърли. (пълна/дебела циганка) Но вместо това, тя хвърляше боклуци и по едно време започна да хвърля големи горящи топки въглен. Виках и отдолу: "Торбата.. торбата!" а тя ме замеряше с грамадните горящи топки.

Опарих се, помолих за помощ един работник, който минаваше. Около 30-40г., тъмна коса, средно висок. А онази горе продължаваше. Той се дърпаше и не искаше да ми помага. Но аз го дърпах и бутах пред мен и молих за помощ. Той се разплака и завайка , каза че сега щяла да му излезе стресница и почна да си маже устните със зелено мазило. Аз го хванах с две ръце, погледнах го и му казах, че ще му кажа нещо, благодарение на което няма да му излезе стресница. В главата ми се въртеше "Обичам те!" ...Казах му: "Ти си много хубав човек, ти уважаваш и обичаш себе си!" и накрая казах "Обичам те!"

После действието се измени. Отново бях на същото място с други хора, но нямаше строеж, а поляна пред блока. /Все още е вечер/ Медитирахме, до мен момиче - облечено в полупрозрачен бански и аз пробвах един такъв, но ми стоеше много разголено и си облякох моя (тъмен). Правих секс с някой за кратко, беше свързано с медитацията.
Една жена - "съседка" седи и гледа от "наблюдателницата си" - терасата на 1-2 етаж на блока и се провикна, че съм била правила секс за 30секунди и съм била уличница.. Замислих се, че може би въпреки, че е тъмно, са ме видели хора. А тя през цялото време наблюдаваше от там и ме оплюваше. Замислих се, че тя е е с ниска култура, няма си работа и е нещастна от живота, затова не и отговорих.

Видях как преди нас, други хора са медитирали пред блока. Русо момиче/жена и други намазани с крем за лице, как лежат по дръб по асфалта под терасите. Видях Део от Д2 как медитира, главата му беше подпряна на каменния перваз.

Действието се смени. Беше пак следобед. С майка ми сме на едно пазарче, тя се беше спряла при едни цигани. Щяха да и правят някакъв странен ритуал (духовно, пречистване, медитация) Беше легнала по гръб на металния тезгях на павилиона и циганина започна. Първо щяха да и режат краката (всичко беше уж нереално и тя щеше да оживее, по едно време си мислех да не би това да е илюзорен трик..) Гледах как и рязаха крака и я питах дали я боли, погледнах я, а тя само присвиваше очи и не я болеше. Половината и крак вече го нямаше, виждаше се кокала. Почнаха и другия.

Циганина каза, че част от ритуала е такъв, че някой трябва да яде месото. Мисля, че майка ми ме помоли да съм аз. Всичко беше странно. Питах ги: "Значи сега ще стана човекоядец?!" ...малко бях притеснена от този ритуал. По едно време седях отстрани на едни други сергии и гледах номерата им. Пишеше "номер 192, няма да работи" и други такива (не съм сигурна за точните цифри) загледах се, че един от тези номера беше сергията на която беше майка ми. По едно време неистово си търсех жълтата чанта и едвам я намерих измежду многото други по сергията и циганите наоколо.

/Все още е вечер/ Върнах се до сергията на циганина, те ми подадоха една чиния с нарязано месо, опитах го. Беше като свинско филе на вкус. Циганина ми даде едно бяло хвърчило в ръката и каза, че това е майка ми. Мина ми през акъла да не ми правят номер.. Попитах хвърчилото "Мамо, ти ли си?" а то отговори с женски глас "Да!". Тръгнах с една приятелка на майка ми и с хвърчилото в дясната си ръка.
Вървяхме, а хвърчилото беше бяло, сякаш изплетено ръчно от бяла прежда или конци. Издигаше се нагоре като балон с хелий. Беше сложна плетка, с няколко форми - нагоре, като капачета на гъбки. Беше много дълго и се заплиташе по дърветата, дръпнах го на ниско. Вървяхме по едни стълби с тази жена и аз отново попитах хвърчилото "Мамо, ти ли си?"  и въпреки че беше шумно по улицата аз отново го чух как отговори "Да!" Жената до мен също потвърди, че е майка ми.

С нея влязохме в един чужд апартамент. Беше като сцена от филм, трябваше да стигнем до прозореца и да скочим от там с хвърчилото (4-5 етаж). Там в апартамента видях мъжа от първата част на съня (оня с бутката за вестници) как пуши цигара на прозореца. Тогава видях всичко като на филм и като страничен наблюдател (все едно през погледа на мъжа)
Видях как двете политаме през прозореца и падаме на забавен кадър. Само че вместо хвърчилото да се разтвори (като парашут) - тя го взима от ръцете ми и ме блъска. Аз падам долу а тя избягва с хвърчилото.

Аз падам от високо върху капака на една паркирала кола и се размазвам. Виждам себе си отгоре, поглеждам лицето си, не помръдвам. Дъждът ме вали. Жената е избягала. Сцената продължава 10тина секунди. "Камерата" (погледа) се приближава бавно до лицето ми и героинята ми (аз) си отваря очите. А погледа - като на филм "to be continued style..."  ;) 

Изправям се, слизам от покрива на колата и тръгвам по улицата. Бях с дълга светла - изрусена коса, вързана с червен ластик или шал, с дълго бежово палто - много стилна. Влизам в една готина червена кола - паркирана встрани и отпрашвам на някъде. Филмът свършва.
Замислям се кога съм го снимала, че ми е толкова дълга косата. И се събуждам! Тхе енд!  :mellow:

Картата таро която изтеглих е "Двойка мечове"
« Последна редакция: Декември 31, 2011, 11:42:15 am от Freya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #8 -: Декември 31, 2011, 12:23:35 pm »
Фрея, тегли още две карти за съня си.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #9 -: Декември 31, 2011, 04:56:59 pm »
Ето гиии
Ама и аз какво изтеглих мали ;D
явно драстични промени ме очакват
Първата е "Смърт" /промяна по Плутон/
Втората е "Справедливост" /Везни. Юпитер Марс./
« Последна редакция: Декември 31, 2011, 05:01:46 pm от Freya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #10 -: Декември 31, 2011, 05:59:14 pm »
Как си успяла да запомниш толкова много неща?

Картите отговарят на някои от нещата, за които си мислех, докато се опитвах да ти разтълкувам съня.

Четох, че картата Двойка мечове в съседство с картата Смърт, означава обмислени промени. Картата Справедливост е положителна.

Сега по съня ти, без да гледам картите.

Първо, в автобуса има 5-6 момчета и ти говориш с мъж. Става въпрос за връзката ти с мъжете, а може и с мъжкото в теб самата.

Циганката символизира низшите инстинкти. Тя хвърля огнени кълба, въглени, което означава страсти. Но теб те е страх. Стархуваш се от някои силни страсти от областта на инстинктите. Мъжът, когото молиш за помощ се разплаква и казва, че ще му излезе стресница. Явно се страхуваш от тези силни страсти. И отново има мъж. Страсти, свързани с мъжете. А преди това си имала червена чанта. Червеното е символ на страстта. А чантата по принцип може да се тълкува и като женски полов орган. Добре е, че си му казала, че го обичаш и точно това променя картината. Явно е, че става въпрос за връзката ти с мъжете, както и нещо с Анимуса.

Полупрозрачен бански на момчето, ти пробваш също такъв, но си обличаш твоя бански, тъмен, защото се срамуваш. Има някакъв срам тук. После правите секс. Но съседката гледа, нарича те уличница и започва да ти чете морал. Тук идва тази част от теб, която налага цензура в съня. Съседката я тълкувам като - Какво ще кажат хората. Срамуваш се от прекалена изява на сексуалността си и се притесняваш от мнението на хората за теб по този въпрос.

Ти харесваш ли Део или харесвала ли си го преди като мъж?

После отново има цигани, вече при майка ти. Отново има низши страсти - циганите. Те променят майка ти. Накрая приятелката ти взема хвърчилото от ръцете ти. Явно се откъсваш от влиянието на майка си върху теб. Може пък съседката да е някакъв образ, който е близък до този на майка ти. Вероятно майка ти е консервативен човек и по някакъв начин те възпира, дори без да осъзнаваш, да осъществяваш свободна и по-дълбока комуникация с мъжете. Вероятно картата Смърт потвърждава тази част от съня, като разкрива, че ще се откъснеш от влиянието на майка си и инстинктите или Сянката, представени като цигани, ще надделеят.

Картата Смърт съвпада и със символичното ти умиране в края на съня. Това бележи промяна. И още преди да видя картите, реших, че промяната е за добро. Картата Справедливост го потвърждава. Вероятно ще промениш някои свои възгледи.

« Последна редакция: Януари 01, 2012, 11:00:26 am от Hm »

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #11 -: Януари 02, 2012, 12:31:38 pm »
Снощи сънувах, че жената, с която живее бившето гадже е бременна? Предният път, в който го сънувах, в съня ми беше с друга и малко след това се разделихме?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #12 -: Януари 02, 2012, 03:04:04 pm »
Ей браво, близко си. За някои неща не е точно така, но пак си засегнала темата. И малко по малко започнаха да ми се избистрят и някои детайли като значение.
Помня толкова добре съня, защото си ги записвам и обръщам внимание на детайлите. Но все пак това е много голям сън, тези са рядкост. Още повече защото съня е като филм - значи има голямо значение, не е обикновен.

Ама съня добре, но не можеш ли да кажеш повече по картите.. все пак нали е гадаене по карти. Аз за пръв път си тегля таро и изобщо не знам за какво иде реч.
Ето какво четох за двойка мечове
Цитат
Невъзможност или нежелание да се вземе решение точно в момента. От една страна хармония, спокойствие, балансираност, от другата страстна връзка, вероятно на силно изразена сексуална основа или връзка, която е неравноправна - единият е заслепен, зависим, обсебен от другия. Може да става дума за избор между две възможни реални връзки или Умереността просто да е в противовес на това, в което биха ни вкарали отношенията с определен човек.
               Двата тежки меча са като две противоположно клонящи мисли. Жената ги удържа трудно в балансирано положение, все още. Би искала да вземе разумно и непредубедено решение (вързани очи като на справедливостта) или пък нежелание да се види реалността и да се избере. Обърнат гръб на морето, водата - символ на емоциите и чувствата. Луната - неизвестно, сенчесто, интуитивно...

Мисля, че тази карта ясно описва мен. Може би символизира избора между емоции, чувства и несъзнателното от една страна а от другата страна разума, съзнателното. Може и да намеря баланс между двете, това малко ми напомня на аспект от моя натал - Луна опозизия Слънце. Само не разбирам защо е обърнала гръб на морето и луната. Явно за да се вземат безпристрастни решения, не трябва да се намесват емоции и чувства.  :unsure:
За смъртта ми е ясно, трябва да се разделя с нещо (може би аспект от себе си) и да "умре" старото за да дойде нещо съвсем ново на негово място, аз като цяло го тълкувам като драстична промяна. И абсолютно се връзва с моята малка "смърт" в съня, за щастие с добър завършек  ;)
 А "справедливостта" отново омекотява нещата и според мен си права, че е за добро. На нея отново са и вързани очите, тоест безпристрастност. Не ми идват идеи как да я тълкувам тази карта...

За Део... мисля, че няма съществено значение за съня. Нищо конкретно не мисля за него, не ми харесва като мъж.
Иначе добра интуиция имаш относно тълкуването. Но все пак съня засяга и съдържа доста теми и неща в едно, мога да си направя по-задълбочен анализ ако се захвана. Като цяло мисля, че има и нещо общо с завършването на годината (на един цикъл) и започването на новата. Но това разбира се е в личен план, промяната си е за мен, не толкова за външни фактори.
Благодаря Хело  :blink:
А какво ще кажеш ти да постнеш един твой сън и да изтеглиш карти, а ние ще ти го тълкуваме!  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #13 -: Януари 02, 2012, 03:19:26 pm »
Снощи сънувах, че жената, с която живее бившето гадже е бременна? Предният път, в който го сънувах, в съня ми беше с друга и малко след това се разделихме?
Таша, мисля че трябва да кажеш повече за съня. Така от детайли за различни сънища е доста пошло и несериозно да се тълкува. А и трябваше карта да изтеглиш  :blink:

Днешният ми сън:
Сънувам, че сме на курорт с нашите. Бяхме в заведение в близост до плажа. Видях как се задават големи вълни в морето и ще се превърнат в цунами. Бяхме на улицата и аз им обяснявам, че трябва да тръгваме, виждам човек който се качва в колата си (да избяга). Помня, че прегръщах брат си.
Качихме се в хотела си , а той се намираше на брега - между "две морета" и от двете му страни имаше бряг и вода. Цунамито ни заля с мощна вълна когато бяхме в стаята си, разруши всичко а стаята стана като капсула-лодка, която се люшкаше между големите вълни. Попаднахме на няколко моторни лодки, реших, че за да оцелеем трябва да се качим в една от тях (като ноев ковчег) и исках да избера някоя голяма яхта, да си има всичко. Помня, че се качих в една, като апартамент голяма и я обикалях.
После не помня какво се случи. Вървях по една уличка - сякаш в някой стар град. Литнах и казах на глас "Аз сънувам!" и го виках на минувачите покрай мен, докато прелитах над тях.

Изтеглих си карта: "Звездата"

Астрологично: Водолей; Юпитер в 11 дом
Вяра, надежда и любов. Пътеводната ви звезда бди над вас и ви закриля. Нови перспективи, вдъхновение, оптимизъм. Подновяване на жизнените сили, оздравяване, жива вода. Подадена приятелска ръка. Събитие, което ще ви зарадва. Намиране връзка с нашия вътрешен водач.
« Последна редакция: Януари 02, 2012, 03:24:49 pm от Freya »

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #14 -: Януари 02, 2012, 03:48:18 pm »
Не помня подробности от съня, имам чувството, че е било за миг. Някъде съм, но незнам къде с въпросната жена, само двете и тя ми казва, че е бременна.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #15 -: Януари 02, 2012, 04:21:33 pm »
Добре, като не си спомняш, кажи каква се явява тази жена? Той живее с нея? как така, заедно ли са?
Явно предъвкваш информацията за това което се е случило. Защото вие вече сте се разделили, а ти отново сънуваш ситуацията, като той е с друга. Не знам в действителност как се е случило. Но явно още не можеш да приемеш факта.. а преди колко време сте се разделили с него?
И изтегли една карта таро от нета, като зададеш въпроса, какво означава този сън.... и я постни тук, нали това е идеята :)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #16 -: Януари 03, 2012, 01:11:37 pm »
Фрея, тегли още две карти за съня си. Преди това не забравяй да си намислиш те да са за съня.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #17 -: Януари 04, 2012, 09:11:26 pm »
Трябваше да кажеш от самото начало, че по 3 карти ще се теглят...  :blink:

1. "Императорът"

2. "Влюбените"

Астрологично: Близнаци; Венера,Юпитер.

Любовници, влюбени,хора, преплетени в различни връзки.Обяснение в любов.Нова връзка.Съвместимост, хармония. Изясняване на отношенията.Време за избор,кръстопът, дилема.

Какво мислиш? :unsure:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #18 -: Януари 05, 2012, 08:41:04 am »
Таша, мисля че трябва да кажеш повече за съня. Така от детайли за различни сънища е доста пошло и несериозно да се тълкува. А и трябваше карта да изтеглиш  :blink:

Днешният ми сън:
Сънувам, че сме на курорт с нашите. Бяхме в заведение в близост до плажа. Видях как се задават големи вълни в морето и ще се превърнат в цунами. Бяхме на улицата и аз им обяснявам, че трябва да тръгваме, виждам човек който се качва в колата си (да избяга). Помня, че прегръщах брат си.
Качихме се в хотела си , а той се намираше на брега - между "две морета" и от двете му страни имаше бряг и вода. Цунамито ни заля с мощна вълна когато бяхме в стаята си, разруши всичко а стаята стана като капсула-лодка, която се люшкаше между големите вълни. Попаднахме на няколко моторни лодки, реших, че за да оцелеем трябва да се качим в една от тях (като ноев ковчег) и исках да избера някоя голяма яхта, да си има всичко. Помня, че се качих в една, като апартамент голяма и я обикалях.
После не помня какво се случи. Вървях по една уличка - сякаш в някой стар град. Литнах и казах на глас "Аз сънувам!" и го виках на минувачите покрай мен, докато прелитах над тях.

Изтеглих си карта: "Звездата"

Астрологично: Водолей; Юпитер в 11 дом
Вяра, надежда и любов. Пътеводната ви звезда бди над вас и ви закриля. Нови перспективи, вдъхновение, оптимизъм. Подновяване на жизнените сили, оздравяване, жива вода. Подадена приятелска ръка. Събитие, което ще ви зарадва. Намиране връзка с нашия вътрешен водач.

Ти влюбена ли си? И случайно този мъж да е по-възрастен?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #19 -: Януари 05, 2012, 09:03:15 am »
Ами не съм точно влюбена. Вече не. И не е по-възрастен, но е със :sun: в :cp: ако има значение.
« Последна редакция: Януари 05, 2012, 09:07:48 am от Freya »