Здравей Гост

Гадаене на сънища

• 107 Отговора
  • 27852 Прегледи
*

Hm

• **
  • 1397
Re: Гадаене на сънища
« Отговор #20 -: Януари 05, 2012, 09:09:11 am »
Ами не съм точно влюбена. Вече не. И не е по-възрастен, но Слънцето му е в :cp: ако има значение.

Да, щото картата Императорът, която си изтеглила е за Козирог и представлява баща или по-възрастен съпруг и други неща, дето са по този знак.

Това с морето са някакви силни чувства или сили от несъзнаваното. Фактът, че си изтеглила все карти, дето водят към любовта, ме навежда на мисълта, че става въпрос за силни чувства. Ако свържем предишния ти сън с този, то може би ти не си си показвала чувствата и не си могла в пълна степен да изразиш това, което си искала от него.

Да не би майка ти да е била против такава връзка или е имало други обстоятелства, които са попречили на връзката?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #21 -: Януари 05, 2012, 09:39:19 am »
Не, не мисля, че майка ми някога не ме е ограничавала. По-скоро ще приема, че "съседката" от първия сън представлява аспект от мен. Ограничения, които сама съм си налагала.
А тази карта Влюбените как се тълкува?
Търся тълкувания на различните карти, обаче навсякъде се различават. Тоест една карта я изобразяват с разлики в различните колоди.
« Последна редакция: Януари 05, 2012, 09:50:16 am от Freya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #22 -: Януари 05, 2012, 09:58:10 am »
Не, не мисля, че майка ми някога не ме е ограничавала. По-скоро ще приема, че "съседката" от първия сън представлява аспект от мен. Ограничения, които сама съм си налагала.
А тази карта Влюбените как се тълкува?
Търся тълкувания на различните карти, обаче навсякъде се различават. Тоест една карта я изобразяват с разлики в различните колоди.

Да, сама си се ограничавала.

Влюбените се тълкува като любов.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #23 -: Януари 05, 2012, 10:42:22 pm »
Снощи сънувах, че съм на село, в къщата на покойните ми баба и дядо по бащина линия ( не съм ходила там от 10 години ). И се учудих, че къщата е запазена и изобщо не се е променила. Взех да се разхождам из двора, беше ми приятно - градината беше поддържана, все едно, че някой живее там, имаше цъфнали дръвчета. По едно време дойдоха някакви непознати хора и ми викат - * Идваме на гости. Носим риба, вземи да я изчистиш.* Възмутих се, че едва ли не ми заповядват да им чистя рибата и не ми бяха никак приятни, но взех да я чистя и се събудих...
Изтеглих 3 карти -
Слънцето
Мечове
Императорът
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #24 -: Януари 06, 2012, 01:14:14 am »
 :blink: м колко интересно .. аз днеска се чудех как да си разтълкувам съня... който почти вече забравих .  И да попитам от кой сайт трябва да си изтегля карта таро ?                         Доколкото си спомням сме събрани мисля някъде навън може би беше училищен двор  със сестра ми чичо ми баща ми и гледаме едно табло с осем точки (на едно  еди си какво на 2 и тнт.) и еди си на коя точка  да тук в времето на бюрократите... (някой - май чичо ми го казва) и ние да нали и докато стигнем до точка 8 и там нещо лошо май пише ,но не знам какво ... аз числата не ги помня ясно да ги виждам ,но от всичко това ми се набива в главата осем числов код и леко притеснени си казваме ,че трябва да кажем да оповестим някак си всички хора за това табло да го направим пак и да го залепим да го видят всички... демек май някакво събитие ще се случи.. и после взехме бели топки (не за игра ами като балони ) май  меки ,не знам дали гумени и ги пускахме да литнат на горе в небето за да оповестим за това табло и предоставената информация на него ,това беше знак,но имаше и други хора които също правят същото за да помагат... от цялото до тук разбирам,че научаваме  някаква информация и тя е много важна за човечеството ... нещо такова, но как да го тълкувам от всичко на всичко помня осем числов код и тези бели топки които отиват нагоре ..?

друг епизод от моето сънуване и много необяснимо тея бяха ,като реални все едно наистина съм някъде си... дори като се събудих ми беше едно зашематено в главата.. :D

но помня само това качена съм на една стълба и си търся някаква книга ,даже отварях четях по едно време майка ми се появява и ме пита кво прая очудена ... че преглеждам така усилено книгите  , но на това място много книги да ти се напълни окото с книги толкова много бяха и аз усилено търся ама така и не разбрах каква само знам,че търся ...

и друг епизод имам помня,че съм със сестра ми (нещо я смъмрям ,че не ме слуша ама откъде си тръгвахме не помня ) качваме се в няква кола на някакви мои познати единия даже май неприятел...  по пътя една крава виждам женска тръгва да бяга след нея изведнъж бик тръгва и той бясно да я гони .. но кравата изкача на пътеката  и леко като катастрофа се получи , за две коли .. но май не се блъснаха чак заради кравата някак си паническо за тях май и за мен.

и последен епизод от моето сънуване  ;D отивам на гости на кого не помня добре .. не помня дали и сестра ми беше с мен , но по едно време познатата която и на живо познавам , но не я виждам въобще странно,че нея сънувам.. май наскоро я гледах на снимка в фейсбука .. как ми се отразява :D май по малко снимки ще гледам вече :) и че тя май ми краде ботушите и др там се смеят скрили ги бяха ли заминаха ли аз обувам нейните ама те леко опърпани мисля си да ги взимам ,но не ми харесват заради това и настоявам за моите и  май доста ревах и виках мамка му мамка му така се ядосвах,че са ми ги взели ...все едно са ми взели нещо огромно и голямо и рева рева късам се... ;д от рев .. те слизат до долу и са връщат и накрая май си ми ги върна и си заминах 

това е което всичко помня  мисля,че не са свързани помежду си сънищата , а може би аз не разбирам  :P А какво ли означават се питам

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #25 -: Януари 08, 2012, 06:13:32 am »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:15:39 pm от Hm »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #26 -: Януари 08, 2012, 03:56:46 pm »

Изтеглих 3 карти -
Слънцето
Мечове
Императорът

Колко меча?
Деветка мечове
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #27 -: Януари 08, 2012, 04:15:12 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:14:11 pm от Hm »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #28 -: Януари 08, 2012, 04:18:46 pm »

Изтеглих 3 карти -
Слънцето
Мечове
Императорът

Колко меча?
Деветка мечове

Да те е възмутил по-възрастен мъж, баща, съпруг, да възприемаш някого като деспот, който ти заповядва, особено мъж?

Може би това е баща ти?
Да, точно така! Не е баща ми, но по-възрастен от мен мъж се държи по този начин.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #29 -: Януари 08, 2012, 04:21:30 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:13:51 pm от Hm »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #30 -: Януари 08, 2012, 04:27:28 pm »

Да, точно така! Не е баща ми, но по-възрастен от мен мъж се държи по този начин.

Може да е шефа ти.

Може би в началото отношенията ви са били много добри или да си очаквала много хубави неща, но после да са се променили нещата?

Любопитно ми е какво означава в този случай рибата, ако изобщо означава нещо. Изтегли една или три карти, като питаш какво означава чистенето на рибата в съня ти.
Става въпрос за лични отношения, но иначе всичко написано от теб е вярно. За рибата изтеглих Асо пентакли.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #31 -: Януари 08, 2012, 04:33:35 pm »
Здравей, Хм!

И аз се включвам в темата, че преди 2 дни имах много странен съм.
Сънувах една голяма, доста голяма порцеланова кана/чайник небесно синя на цвят (винтидж-стил) с малки отворчета, като прозорчета по нея...

Без да разбърквам картите (не съм ги ползвала месеци), изтеглих следните:
6 мечове
7 мечове
7 пентакли

Какво мислиш?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #32 -: Януари 08, 2012, 04:36:54 pm »

Може да е шефа ти.

Може би в началото отношенията ви са били много добри или да си очаквала много хубави неща, но после да са се променили нещата?

Любопитно ми е какво означава в този случай рибата, ако изобщо означава нещо. Изтегли една или три карти, като питаш какво означава чистенето на рибата в съня ти.
Става въпрос за лични отношения, но иначе всичко написано от теб е вярно. За рибата изтеглих Асо пентакли.

Вероятно става въпрос за това, че той е искал от теб ти да се заемеш с някакви материални дела, може би да печелиш пари, да работиш нещо, да постигнеш успех. Може да е искал ти да вършиш негова работа за материална изгода и това да те е възмутило.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #33 -: Януари 08, 2012, 04:43:02 pm »
Здравей, Хм!

Сънувах една голяма, доста голяма порцеланова кана/чайник небесно синя на цвят (винтидж-стил) с малки отворчета, като прозорчета по нея...

6 мечове
7 мечове
7 пентакли

Какво мислиш?

Само това ли сънува? Нещо друго? Фон, преди, след това? Чувства?

« Отговор #34 -: Януари 08, 2012, 04:48:56 pm »
Имам само някакъв спомен от съня, че я намерих в някакъв кашон :-\
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 09:35:06 pm от romantica »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #35 -: Януари 08, 2012, 05:03:02 pm »
Здравей, Хм!

6 мечове
7 мечове
7 пентакли

Какво мислиш?

Да не би да си заминала някъде и да се надяваш на успех, но да имаш парични грижи? Някой внезапно да е решил да ти помогне или да се е появила възможност за печелене или само се надяваш на такава?

Или наскоро да си се надявала на любовно обаснение, но нещата да не са станали?

« Отговор #36 -: Януари 08, 2012, 09:38:41 pm »
Не :(
Парични грижи кой няма? Поне аз не познавам такъв човек  :blink:

« Отговор #37 -: Януари 09, 2012, 07:04:32 am »
Здравейте,
тази нощ пак сънувах сън от който се събудих изплашена.
Непомня много от него,но това което си спомням е че бях на нещо като авиогара и незнам какво правех там сред много хора.Изведнъж разбрах че ни взимат кръвни проби за кръвна картина,ей така просто.
После се озовах в Германия и ходех по един булевард с много хора.По едно време гледам две деца-май бяха циганчета-но не съм сигурна.Но бяха много бедни и гледаха на една витрина за играчки един пластмасов замък,малък.В един момент бях вътре в магазина и платих за голям замък и казах на продавачката да не се притеснява ,аз ще платя.Тя им го даде и  те взеха да си играят.Но аз бях в страни и далеч от тази картина.Просто платих за да направя децата щастливи.

Аз пуснах този сън и в другата тема,но тарото което изтеглих е :
Влюбените-2-ка чаши-2-ка мечове - 8-ца жезли.
А сега ми кажете какво ме чака.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #38 -: Януари 09, 2012, 02:25:07 pm »
Здравейте,
тази нощ пак сънувах сън от който се събудих изплашена.
Непомня много от него,но това което си спомням е че бях на нещо като авиогара и незнам какво правех там сред много хора.Изведнъж разбрах че ни взимат кръвни проби за кръвна картина,ей така просто.
После се озовах в Германия и ходех по един булевард с много хора.По едно време гледам две деца-май бяха циганчета-но не съм сигурна.Но бяха много бедни и гледаха на една витрина за играчки един пластмасов замък,малък.В един момент бях вътре в магазина и платих за голям замък и казах на продавачката да не се притеснява ,аз ще платя.Тя им го даде и  те взеха да си играят.Но аз бях в страни и далеч от тази картина.Просто платих за да направя децата щастливи.

Аз пуснах този сън и в другата тема,но тарото което изтеглих е :
Влюбените-2-ка чаши-2-ка мечове - 8-ца жезли.
А сега ми кажете какво ме чака.

Сънят е свързан с притесненията ти около здравословното състояние на детето ти. Четох какво си писала по въпроса. Вземането на кръвни проби и точно заради здравето на детето. Малките циганчета и тове, че ти е мъчно за тях и искаш да ги напарвиш щастливи показва и отношението ти към детето ти. Вероятно се притесняваш, че детето ти не може да си позволи да играе и да се забавлява така, както другите деца на неговата възраст и това се е появило в образа на циганчетата, които искат разни детски неща, които другите деца имат.

Картите показват нещо, свързано с любовта. Може би любовта на мъж. Вероятно имаш неговата подкрепа или се стремиш да балансираш нещата между любовта и детето, да имаш семейно щастие, но имаш постоянни вътрешни противоречия. Последната карта е много добра и показва постигане на целите.

« Отговор #39 -: Януари 09, 2012, 03:32:50 pm »
Много ти благодаря,наистина е така.Уж си обещах да не се притеснявам,но явно е извън мен.