:blink: м колко интересно .. аз днеска се чудех как да си разтълкувам съня... който почти вече забравих . И да попитам от кой сайт трябва да си изтегля карта таро ? Доколкото си спомням сме събрани мисля някъде навън може би беше училищен двор със сестра ми чичо ми баща ми и гледаме едно табло с осем точки (на едно еди си какво на 2 и тнт.) и еди си на коя точка да тук в времето на бюрократите... (някой - май чичо ми го казва) и ние да нали и докато стигнем до точка 8 и там нещо лошо май пише ,но не знам какво ... аз числата не ги помня ясно да ги виждам ,но от всичко това ми се набива в главата осем числов код и леко притеснени си казваме ,че трябва да кажем да оповестим някак си всички хора за това табло да го направим пак и да го залепим да го видят всички... демек май някакво събитие ще се случи.. и после взехме бели топки (не за игра ами като балони ) май меки ,не знам дали гумени и ги пускахме да литнат на горе в небето за да оповестим за това табло и предоставената информация на него ,това беше знак,но имаше и други хора които също правят същото за да помагат... от цялото до тук разбирам,че научаваме някаква информация и тя е много важна за човечеството ... нещо такова, но как да го тълкувам от всичко на всичко помня осем числов код и тези бели топки които отиват нагоре ..?
друг епизод от моето сънуване и много необяснимо тея бяха ,като реални все едно наистина съм някъде си... дори като се събудих ми беше едно зашематено в главата..

но помня само това качена съм на една стълба и си търся някаква книга ,даже отварях четях по едно време майка ми се появява и ме пита кво прая очудена ... че преглеждам така усилено книгите , но на това място много книги да ти се напълни окото с книги толкова много бяха и аз усилено търся ама така и не разбрах каква само знам,че търся ...
и друг епизод имам помня,че съм със сестра ми (нещо я смъмрям ,че не ме слуша ама откъде си тръгвахме не помня ) качваме се в няква кола на някакви мои познати единия даже май неприятел... по пътя една крава виждам женска тръгва да бяга след нея изведнъж бик тръгва и той бясно да я гони .. но кравата изкача на пътеката и леко като катастрофа се получи , за две коли .. но май не се блъснаха чак заради кравата някак си паническо за тях май и за мен.
и последен епизод от моето сънуване

отивам на гости на кого не помня добре .. не помня дали и сестра ми беше с мен , но по едно време познатата която и на живо познавам , но не я виждам въобще странно,че нея сънувам.. май наскоро я гледах на снимка в фейсбука .. как ми се отразява

май по малко снимки ще гледам вече

и че тя май ми краде ботушите и др там се смеят скрили ги бяха ли заминаха ли аз обувам нейните ама те леко опърпани мисля си да ги взимам ,но не ми харесват заради това и настоявам за моите и май доста ревах и виках мамка му мамка му така се ядосвах,че са ми ги взели ...все едно са ми взели нещо огромно и голямо и рева рева късам се... ;д от рев .. те слизат до долу и са връщат и накрая май си ми ги върна и си заминах
това е което всичко помня мисля,че не са свързани помежду си сънищата , а може би аз не разбирам

А какво ли означават се питам