Здравей Гост

Гадаене на сънища

• 107 Отговора
  • 27921 Прегледи
Re: Гадаене на сънища
« Отговор #80 -: Март 25, 2012, 09:28:53 am »
Здравейте,тази нощ сънувах сън и се събудих с разтуптяно сърце.Съня беше - вървях се дин мъж и една жена по един дървен кей в едно море.Вървяхме навътре и морето взе да става бурно.Тъкмо стигнахме края на кея и започнахме да бягаме ,но бурното море ме погълна.Не съм сигурна водата точно каква беше - бистра или мътна,по-скоро бистра.Така както ме погълна и изведнъж морето се успокои и аз бях на повърхността.Бях оцеляла и се бях избавила от бурята.Незнам какво стана с другите хора.

Рицар мечове-Рицар пентакли-Седмица пентакли-Тройка жезли

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #81 -: Март 25, 2012, 10:31:46 pm »
Здравейте,тази нощ сънувах сън и се събудих с разтуптяно сърце.Съня беше - вървях се дин мъж и една жена по един дървен кей в едно море.Вървяхме навътре и морето взе да става бурно.Тъкмо стигнахме края на кея и започнахме да бягаме ,но бурното море ме погълна.Не съм сигурна водата точно каква беше - бистра или мътна,по-скоро бистра.Така както ме погълна и изведнъж морето се успокои и аз бях на повърхността.Бях оцеляла и се бях избавила от бурята.Незнам какво стана с другите хора.

Рицар мечове-Рицар пентакли-Седмица пентакли-Тройка жезли

Според картите, може би в момента основна тема в живота ти е нещо, свързано с пари или някакъв твой проект, който искаш да ти донесе пари.

Освен това не казваш подробности за съня. Познаваш ли тези мъж и жена? Ти как се чувстваше в съня, когато морето те погълна? Докато беше в морето нещо случи ли се? Как се чувстваше и какво мислеше, когато морето се оттегли? Ти не си била на брега накрая, а си била в морето, как плуваше на повърхността му?

« Отговор #82 -: Март 27, 2012, 10:02:01 am »
Здравейте,мъжа и жената не мисля че ги познавам,но вървяхме заедно,беше нещо като разходка и им показвах морето.Когато морето ме погълна ами като че ли се уплаших,а иначе бях спокойна.Веднага щом морето ме погълна и се успокои морето и аз бях на повърхността.Помня че виждах под водата докато бях вътре в нея и след това вече бях отгоре.Беше за части от секундата.Много странно,защото като че ли морето не искаше да се случи нещо,поне не на мен.Самото то ме избута на повърхността.И аз бях спокойна.
Бях сигурна.Като че ли нещо ме закриляше.
Благодаря ти.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #83 -: Март 29, 2012, 09:17:48 pm »
Сънувах интересен сън...

Бях на общината посред бял ден/следобед. От някъде се появи едно момче, с което току що се бях запознала и познавах бегло. Докато се усетя, вече правехме секс, както си бяхме насред общината и то без предпазни средства. Той беше зад мен... не траеше дълго, когато свършихме той мина пред мен, обърна се и съвсем безпардонно и безсърдечно ми каза: "Честито! Сега имаш рак!" /Не знам защо рак, след като ставаше въпрос за неизлечима болест, но предавана по полов път, по-скоро СПИН. Но той каза рак/
След което той ми обърна гръб и тръгна по пътя си сякаш нищо не се бе случило и не му дремеше.

Бях изумена и втрещена от тези думи, но сякаш застинах преди да реагирам.. спрях за миг.  Направих няколко крачки към него и го хванах го за ръката (лявата, той ми беше от дясната страна) Този жест беше много интересен, беше нещо като висша форма на доверие от моя страна, хванах го сякаш му имах доверие и ми беше близък, сякаш виждах нещо друго в него. Някак си противоположно на начина по който обикновено би реагирал човек в такава ситуация.
След тази моя реакция той спря и неговото поведение рязко се смени, все едно се превърна в друг човек. Прегърна ме и се държеше влюбено, сякаш имахме връзка.

Изтеглих:

1. Императрицата - Гуиневир
2. Двойка мечове - Рицарят с двата меча
3. Осмица мечове - Гуиневир на кладата.

(имам артурово таро...)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #84 -: Март 29, 2012, 09:31:50 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:05:40 pm от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #85 -: Март 29, 2012, 09:56:57 pm »
Хммм сънят си беше кофти, но със хубав край, като имаше неочакван развой на събитията. Не знам защо в картите това не се чете.
Не знам за майка ми, тя е малко крайна в преценките си понякога, но не знам какво общо има със сънят.
Аз знам какво значеше за мен сънят. Означава че когато имаш вяра в някого, това може да направи чудеса. Силната вяра дори може да промени човек или събитията., дори и в най-тежката ситуация. Така смятам, и може би подсъзнателно такива мисли са ми се въртяли в главата преди да заспя  :blink: :blink:

Мисля, че императрицата съм аз. "Способност да се издигне над дадена ситуация и да действа решително." това от описанието на картата ми звучи като усещането от съня.

Заразяването със рак в случая мисля че говори за тежка ситуация - емоционално. Чувствам се прецакана, изоставена и наранена. Предполагам. Но вярата в мен надделява и променя ситуацията. Поне това беше чувството от съня. Не знам за картите.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #86 -: Април 01, 2012, 01:52:24 am »
Сънувах преди няколко дни, че умирам. Бях забравила за този сън, но преди малко внезапно си го припомних. Бях някъде нависоко, нямах изход, нямаше как да се спася, можех само да скоча. И аз скочих, отпуснах се назад, затворих очи и...приех мисълта, че е слагам края и е свършено с мен. Усещах как се спускам надолу и ... когато почувствах земя под себе си, сякаш ... угасна нещо в мен, усетих как душата ми ме напуска. Не усещах болка, а нещо неописуемо. Покой.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #87 -: Април 01, 2012, 02:00:24 am »
супер, много хубав сън. най-после ще се успокоиш и ще оставиш събитията да следват своя естесвтен ход, без да им се съпротивляваш. ще имаш желание да забравиш миналото и да поставиш началото на нов живот. желание за личностна промяна. когато човек скача от някъде, стъпва на нова почва. в този смисъл ти предстоят много нови неща.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #88 -: Април 01, 2012, 10:25:16 am »
супер, много хубав сън. най-после ще се успокоиш и ще оставиш събитията да следват своя естесвтен ход, без да им се съпротивляваш. ще имаш желание да забравиш миналото и да поставиш началото на нов живот. желание за личностна промяна. когато човек скача от някъде, стъпва на нова почва. в този смисъл ти предстоят много нови неща.

Благодаря ти, Венера! Надявам се да се случи всичко това!  :wub:
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #89 -: Април 09, 2012, 11:36:09 pm »
Здравейте момичета,искам да ви споделя,какво сънувам,вече няколко пъти. :(
Взимам си GSM-a и набирам,мой бивш приятел/който почина преди 5 години-април или май месец/,и му казвам че много искам да го видя,че трябва да ми помогне ,той ми каза да ми се обадя след 5 мин.и затвори.Звъннх му отново,тогава друг мъжки глас се обади и пита кой търся,изведнъж чух гласа,на починалия ми приятел,но не разбрах нищо,какаво ми говори.... и тогава се събудих.
И още едни сън.
Возя се ,в градски транспорт/незнам какво беше/ до мене седеше момче със тъмна коса и кафяви очи,по малак от мене,започна да ми говори,че ме е познавал отпреди,каза че се казва Иван/аз не познавам момче със такова име  ;D

« Отговор #90 -: Април 10, 2012, 12:01:25 am »
Мими, като оставим настрана очевидното, а именно че приятелят ти ти липсва, според мен и двата ти съня подсказват по свой начин, че мислиш и може би искаш да се върнеш в миналото, което навярно е било и по-безгрижно и щастливо.
There's a little witch in every woman...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #91 -: Април 10, 2012, 11:28:25 am »
xaxa, а пък на мен от всичко най-странно ми се струва че не познаваш момче с име Иван  ;D

« Отговор #92 -: Април 10, 2012, 01:27:31 pm »
Здравейте,искам да ви разкажа един мой сън,който сънувах преди няколко дни.Ето го и него:Бях в общежитието на училището в което уча и спах,телефонът ми звънна погледнах и беше майка ми.Вдигнах и тя ми каза:"не мога да продължавам повече така" и чух влак,а в моя град нямаме гара.След като ми каза това тя затвори телефона.Веднага си помислих най-лошото,че се е хвърлила под влака.Веднага я набрах но нямаше сигнал и бях много уплашена.Събудих се и имах чувството,че това се е случило наистина взех си телефона и погледнах дали ме е търсила или аз нея.За щастие е било само сън,и щом го осъзнах сякаш камък ми падна от сърцето.Често ми се случва да сънувам неща които след време се случват и е някак плашещо. :blink:

« Отговор #93 -: Април 10, 2012, 01:43:50 pm »
Мими, като оставим настрана очевидното, а именно че приятелят ти ти липсва, според мен и двата ти съня подсказват по свой начин, че мислиш и може би искаш да се върнеш в миналото, което навярно е било и по-безгрижно и щастливо.

Даа,май е така  ;D

« Отговор #94 -: Април 10, 2012, 01:44:33 pm »
xaxa, а пък на мен от всичко най-странно ми се струва че не познаваш момче с име Иван  ;D

Амии ,найстина не познавам  ;D,ама след този сън,ще чакам да се запозная  :P

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #95 -: Април 11, 2012, 11:10:01 am »
Да възобнобим темата, след като все пак това е гадаена на сънища с таро, а не просто тълкуване....  :blink:

Бяхме излезли заедно с Т. От един магазин ми купи нещо като близалки, с различни вкусове. Нещо му кокетничих, мислих си как искам да му се натискам, обаче този път нямаше да правим секс заедно. След магазина се бяхме качили в колата. Бяхме на едно езеро. После май му се обаждах по тел-а или по скайп и си говорехме. Видях във Фейсбук профила му качената снимка, която е направил от там. Учуди ме че под снимката беше написал името ми (на латиница и на галено) и къде сме били заедно. Снимката беше много хубава, беше заледено езеро, в сиво-сини цветове. Беше я качил отделно в албума си, защото помнех че преди я нямаше.

Попитах какво означава този сън за мен?

1. Любовниците. Гарет и Лионес

Попитах, какво означава заледеното езеро?

2. Сила. Видението на Пърсивал.

Пипитах какво означава снимката която е направил той?

3. Колесницата. Битката при хълма Бадон.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #96 -: Април 15, 2012, 01:46:00 pm »
Моля помогнете с някакво тълкуване  :blink:

*

911

• *
  • 137
« Отговор #97 -: Април 17, 2012, 10:42:32 am »
Въобще не знам дали е тук мястото ,да попитам за мнение.От няколко години насам, тъкмо преди да заспя или да се събудя (в някакво междинно състояние)започвам да виждам  странни картини,ако мога така да се изразя ,без да съм си мислила предварително за нищо.Дори не са картини ,а по скоро места ,който наблюдавам.Значи хем усещам,че лежа и почти съм заспала,хем съм другаде.
Например ,най-често  съм в някаква катедрала -гледам от високо към пода й.Обстановката малко прилича на богат замък.Виждам всичко с подробности-пода  е шахматен ,има много златни вази по мебелите ,прозорците са от някакво изскрящо синьо стъкло като вода .Обаче се стряскам и се събуждам,почти веднага.
Най-шокиращия случай ,е когато просто си лежах на леглото в стаята ми с затворени очи и се мъчех да заспя.Не мина много време и изведнъж осъзнах ,че стоя права до бюрото и гледам към вратата ...Стана за две-три секунди ,но много се уплаших.
Събудих се и не можах да заспя два часа след това.
Някакви идей какво става с мен?Или започвам да изперквам  :unsure: Сега все по-често се страхувам преди да заспя ,какво може да ми се случи :X
Картите,който изтеглих -
-Умереност
-Двойка мечове
-Колесницата
Благодаря предварително.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #98 -: Април 17, 2012, 04:19:49 pm »
Нарича се хипнагогия и това е междинната фаза между будно състояние и съня, след нея ако не се лъжа следва сънната парализа и тнт... изображенията които виждаш те въвеждат в съня.. унасяш се и така заспиваш.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnagogia
На мен ми се е случвало първоначално да ги виждам като снимки и застинали изображения, които впоследствие се раздвижват и стават като филм... и вече влизаш в съня, без да се усетиш...

*

911

• *
  • 137
« Отговор #99 -: Април 18, 2012, 09:14:54 am »
Нарича се хипнагогия и това е междинната фаза между будно състояние и съня, след нея ако не се лъжа следва сънната парализа и тнт... изображенията които виждаш те въвеждат в съня.. унасяш се и така заспиваш.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnagogia
На мен ми се е случвало първоначално да ги виждам като снимки и застинали изображения, които впоследствие се раздвижват и стават като филм... и вече влизаш в съня, без да се усетиш...
Благодаря ти много ,ще почета по обстойно  :blink: :P