Въпросът е по-скоро, че това може да е нож с две остриета за приемащия ласкателствата и в последствие може да се окаже излъган, ако приема нещата за чиста монета. Иначе съм съгласна.
на всичко вярвам, да ме ласкаят, да ме хвалят, ама на криза 
Ласкателствата не ми влияят. Никога не съм бъркала в преценката си за човек, колкото и да ме е ласкал или провокирал. Дори някои от най-близките ми хора, са ми били конкуренция, имали сме спорове, но как да отречеш таланта на някой и качествата. Трябва да си наистина много низък човек, за да не признаеш на друг, това дето му е дадено от "Бог".

Подмазват се слабите, силните правят комплименти

, има разлика.
В Марая има едно качество, което ценя безкрайно - тя минава през себе си, когато надуши нещо ценно и важно. Има усещане за доброто. Не я интересувай, кой, кво, що. Щом усети силна енергия там е. И е запазила младежкия си дух и борбеност.

Понякога прави уникални грешки, мисли едно, говори друго, пише трето...

уникат. Но всеки прави грешки.
Така, че Дами, аз я харесвам и никой и нищо не може да промени това. Освен това нямам грам полза от нея. Нито е по-добър астролог от мен (не я търся за лични консултации), нито се познаваме в живота. Но ме разсмива и носи ведрина в диалозите, винаги нещо не е в час, но някак чаровно. Пуска коментар, дето те отнася в съседната Слънчева система....