Здравей Гост

Лични прогнози за 2012 година

• 88 Отговора
  • 10576 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Лични прогнози за 2012 година
« Отговор #20 -: Декември 31, 2011, 12:19:30 pm »
За сега го удържам и голямата енергия, която дава аспекта, не ми се проявява като обсесия и желание за тотален контрол над всички, както беше отначало. По-скоро като повече енергия на чисто физическо ниво. Каквато промяна носи Плутон за егото, ще я приема, с Плутон не трябва да се правят шегички;D

Не само, че ще я приемеш промяната (с Плутон нямаш избор), но и промяната ще бъде необратима.
Наистина при аспектите на Плутон, човек се опитва да държи тотален контрол над всичко и над всички и снай-вече над собствения си живот. Сега се сещам, че и при мен в това се изразяваше. А всъщност Плутон символизира именно събития, които са извън нашия контрол (социално-икономически, политически, глобални и т.н.). Той ни учи, да приемаме това, което не можем да променим, както и да не се привързваме към нищо, а да се освобождаваме от ненужните неща - хора, вещи, личностни образи, идеи, материални принадлежности и т.н. в замисимост от това коя планета аспектира.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Декември 31, 2011, 12:20:37 pm »
А за транзитен Нептун в квадратура с натална Луна какво бихте казали? Филмиране, заблуди, депресия или вдъхновение?

Няма депресия, Нептун не е сатурн - по-скоро крайна състрадателност, розови  очила и идеализация.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #22 -: Декември 31, 2011, 12:52:55 pm »
За сега го удържам и голямата енергия, която дава аспекта, не ми се проявява като обсесия и желание за тотален контрол над всички, както беше отначало. По-скоро като повече енергия на чисто физическо ниво. Каквато промяна носи Плутон за егото, ще я приема, с Плутон не трябва да се правят шегички;D

Не само, че ще я приемеш промяната (с Плутон нямаш избор), но и промяната ще бъде необратима.
Наистина при аспектите на Плутон, човек се опитва да държи тотален контрол над всичко и над всички и снай-вече над собствения си живот. Сега се сещам, че и при мен в това се изразяваше. А всъщност Плутон символизира именно събития, които са извън нашия контрол (социално-икономически, политически, глобални и т.н.). Той ни учи, да приемаме това, което не можем да променим, както и да не се привързваме към нищо, а да се освобождаваме от ненужните неща - хора, вещи, личностни образи, идеи, материални принадлежности и т.н. в замисимост от това коя планета аспектира.

Да, много си права, и при мен е така. Много неща се промениха по отношение на светоусещането ми за света, откакто Плутон направи тази опозиция. С много неща трябваше да се примиря, други стари модели да изхвърля, но не гледам на Плутон с черногледство, честно казано, понеже, поне за момента, това, което съм научила от него, сякаш ме научи да бъда повече, това, което съм, но не съм искала по някакви причини да си призная, че съм. По този начин има връзка с това, което изразява Слънцето, нали. Каквото Плутон е зачистил, си давам сметка след това, че с право го е направил, въпреки че е донесъл доста болка, но болката е нещо, което преминава, накрая наученото остава.  :rolleyes: В началото на този транзит определено не бях такава, държах колкото е възможно по-дълго хора, вещи, ако искаш даже, ненужно упорство. Докато вече като сме на средата на пътя - сега транзита ми е разходящ, но Плутон ще се обърне ретро по някое време, даже буквално изхвърлих някакви боклуци от стаята ми, които Ракът обичаше да колекционира. Щях да се затрупам в неща, кутийки, хартийки и т.н и т.н.  ;D ;D ;D

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #23 -: Декември 31, 2011, 12:59:41 pm »
А за транзитен Нептун в квадратура с натална Луна какво бихте казали? Филмиране, заблуди, депресия или вдъхновение?

Няма депресия, Нептун не е сатурн - по-скоро крайна състрадателност, розови  очила и идеализация.

Да, Нептун така се справя с кризите, търси доброто. На мен до скоро Нептун ми беше в опозиция с нт Луна, основен метод за справяне с проблемите бе гледане на позитивни филми и четене на позитивни книги (много от тях фантастика). И знам, че в бъдеще те ще са реалност.  :P ;D Който иска на това да му вика Розови очила, науката го нарича Футуризъм.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #24 -: Декември 31, 2011, 03:11:29 pm »
Здравейте на всички! Не бях влизала отдавна, записах курс по немски и за астрологията не остава никакво време.
Първо искам да ви пожелая весело посрещане на новата година и много здраве, любов и сбъднати мечти през нея!
А сега по темата.
Някой да сподели съвпад на Нептун с Луна, в 7д? Нептун се намира в 4д и У8, евентуално и 7д, защото е на границата. А Рак е интерсептиран в 11д. Това, което мога да споделя за сега е, че сънувам много любовни сънища :-)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #25 -: Декември 31, 2011, 03:19:04 pm »

« Отговор #26 -: Декември 31, 2011, 04:15:30 pm »
Хм, незнам когаще стане този аспект, но при мен Юпитер в Близнаци ще направи съвпад с наталния Юпитер(това в 5 дом), след него в Рак са нат Хирон,Мерк и Слънце,като Слънцето е вече в 6 дом. Но тези аспекти ще се случат към 2013 така като се загледах виждам,че Юпитер ще е ретрограден.
В момента тр Плутон е в съвпад с нат.Сатурн,Уран и Нептун в 11 дом.Какво събитие да очаквам притози съвпад   ;)

Плутон е големия чистач-изхвърля всичко ненужно в живота ти, за да можеш да се придвижиш напред. Плутон се свързва с нещата, които са извън нашия контрол - виж кои домове управляват в картата ти аспектираните планети и в тези сфери ще падне голяма чистка. Разбираш смисъла на това, което се случва по Плутон, едва след като транзитът премине.

Мерси Стеле,при мен Сатурн е на трон в 11 дом,а Нептун и Уран са съуправители на 1 дом.Хм,явно ще пречиствам себе си,незнам и аз.А по 11 дом незнам какво да очаквам  ;) Бе и тоя тр Сатурн както ми е захлюпил Луната,и тоя Плутон с тоя съвпад ми разтрисат всичко  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Декември 31, 2011, 04:50:43 pm »

Да, много си права, и при мен е така. Много неща се промениха по отношение на светоусещането ми за света, откакто Плутон направи тази опозиция. С много неща трябваше да се примиря, други стари модели да изхвърля, но не гледам на Плутон с черногледство, честно казано, понеже, поне за момента, това, което съм научила от него, сякаш ме научи да бъда повече, това, което съм, но не съм искала по някакви причини да си призная, че съм. По този начин има връзка с това, което изразява Слънцето, нали. Каквото Плутон е зачистил, си давам сметка след това, че с право го е направил, въпреки че е донесъл доста болка, но болката е нещо, което преминава, накрая наученото остава.  :

При транзит на Плутон не можеш повече да изтласкваш в подсъзнанието проблеми, които са били неприятни за разрешаване - несполучлив брак, непривлекателна работа, неудобни истини. Повече не можеш да правиш компромиси със себе си. Плутон те кара да се изправиш честно срещу тези отдавна изтласквани неща и да си кажеш "това е важно за мен, а това не ми трябва и следователно ще трябва да се отърва от него". Изхвърляш излишния товар, който те дърпа назад и продължаваш напред по пътя си. С Плутон няма лъжа, няма измама, не можеш да продължаваш с компромисите, той е безкомпромисен. Но, процесът на прочистване на подсъзнанието е съпроводен с болка и дълбоко осъзнаване на потребностите, промяната трябва да се изживее в дълбочина. Това не е революционната промяна по Уран - бърза и светкавична. Плутоновата промяна е мъчителна и бавна, докато всички трансформации не бъдат направени безвъзвратно - целта е да няма връщане назад.

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Декември 31, 2011, 04:52:23 pm »
Хм, незнам когаще стане този аспект, но при мен Юпитер в Близнаци ще направи съвпад с наталния Юпитер(това в 5 дом), след него в Рак са нат Хирон,Мерк и Слънце,като Слънцето е вече в 6 дом. Но тези аспекти ще се случат към 2013 така като се загледах виждам,че Юпитер ще е ретрограден.
В момента тр Плутон е в съвпад с нат.Сатурн,Уран и Нептун в 11 дом.Какво събитие да очаквам притози съвпад   ;)

Плутон е големия чистач-изхвърля всичко ненужно в живота ти, за да можеш да се придвижиш напред. Плутон се свързва с нещата, които са извън нашия контрол - виж кои домове управляват в картата ти аспектираните планети и в тези сфери ще падне голяма чистка. Разбираш смисъла на това, което се случва по Плутон, едва след като транзитът премине.

Мерси Стеле,при мен Сатурн е на трон в 11 дом,а Нептун и Уран са съуправители на 1 дом.Хм,явно ще пречиствам себе си,незнам и аз.А по 11 дом незнам какво да очаквам  ;) Бе и тоя тр Сатурн както ми е захлюпил Луната,и тоя Плутон с тоя съвпад ми разтрисат всичко  ;)

Щом ти управляват асцендента засегнатите планети, значи ти предстои личностна трансформация, а чрез въздействието върху управителя на 11-ти дом, ще трансформираш приятелския си кръг.

« Отговор #29 -: Декември 31, 2011, 05:10:39 pm »

Щом ти управляват асцендента засегнатите планети, значи ти предстои личностна трансформация, а чрез въздействието върху управителя на 11-ти дом, ще трансформираш приятелския си кръг.

Той ще си стои в Козирог до 2024,бая трансформация ще преживея.Поне още 5-6г ще е в аспект мръсника  ;D Сега като се загледах точно когато е направил първия съвпад,мноооооогооо се промених,адски много някъде 2008. Бях много комплексирана и се подценявах страшно много,но започна една промяна в мен и си промених мисленето из основи,мислех,че е приключила,но явно няма да приключи скоро  ;)

« Отговор #30 -: Декември 31, 2011, 05:32:33 pm »
2024 ...  :o Живота ми е една жертва на Плутон.  :o Сега е опозе Слънце, хвана ми вече Нептуна в съвпад, следва съвпад Уран, после опозе Меркурий и съвпад Луна, СЛВ едновременно.  :o  :o :o

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #31 -: Декември 31, 2011, 06:07:29 pm »
2024 ...  :o Живота ми е една жертва на Плутон.  :o Сега е опозе Слънце, хвана ми вече Нептуна в съвпад, следва съвпад Уран, после опозе Меркурий и съвпад Луна, СЛВ едновременно.  :o  :o :o

Аз преди три години преживях съвпад на транзитен Плутон с натален Нептун. Такъв аспект дава личностна промяна. Наситина много се промених и то за много добро. Много съм доволна!

« Отговор #32 -: Декември 31, 2011, 06:31:08 pm »

Аз преди три години преживях съвпад на транзитен Плутон с натален Нептун. Такъв аспект дава личностна промяна. Наситина много се промених и то за много добро. Много съм доволна!

В момента го имам този транзит и добре ще ми дойде една личностна промяна.Hm,благодаря за информацията. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Декември 31, 2011, 06:50:27 pm »

А луната къде забрави? ти нали имаш съвпад на Луната с Нептун?

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Декември 31, 2011, 06:51:49 pm »

В момента го имам този транзит и добре ще ми дойде една личностна промяна.Hm,благодаря за информацията. :blink:

Личностна промяна има по асцендента и господаря на асцендента. По нептун може да има духовна промяна.

« Отговор #35 -: Декември 31, 2011, 07:05:18 pm »
Аз накрая няма да се позная.  ;D ;D ;D ;D От толкова промени.  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #36 -: Декември 31, 2011, 07:42:42 pm »
Аз накрая няма да се позная.  ;D ;D ;D ;D От толкова промени.  ;D ;D ;D ;D ;D

хаха,май май има нещо вярно  ;D ;D ;D Лошо ми стана като прочетох колко още ще е в Козирог този Плутон.Аз сега се чудех и си мислих,специално неговите аспекти,задължително ли е да ги усещаме и да се случват по негативен начин ? ;)

« Отговор #37 -: Декември 31, 2011, 07:52:19 pm »
Дават силен наплив на енергия, но и едно дразнене вътрешно на една дълбока психическа основа и са си нож с две остриета, ако не осъзнаеш къде бъркаш, какво правиш грешно, може да донесат доста проблеми, да. Ако се обърнеш направо към проблема и не упорстваш пред Плутон, и той няма да упорства пред теб и ще се разберете. За мен най-големия проблем при какъвто и да е било аспект на Плутон е, че действат на ендо много дълбоко психическо ниво, за което хората рядко мислят, рядко се сещат там да погледнат проблема и Плутон си дълбае зад гърбовете им.  :blink:

« Отговор #38 -: Декември 31, 2011, 08:01:07 pm »
Дават силен наплив на енергия, но и едно дразнене вътрешно на една дълбока психическа основа и са си нож с две остриета, ако не осъзнаеш къде бъркаш, какво правиш грешно, може да донесат доста проблеми, да. Ако се обърнеш направо към проблема и не упорстваш пред Плутон, и той няма да упорства пред теб и ще се разберете. За мен най-големия проблем при какъвто и да е било аспект на Плутон е, че действат на ендо много дълбоко психическо ниво, за което хората рядко мислят, рядко се сещат там да погледнат проблема и Плутон си дълбае зад гърбовете им.  :blink:

Незнам какво трябва да изчистя и премахна от живота си :-\ Нещото,което ме притеснява е да не се окаже брака ми  :-\ В смисъл, знам и виждам,че със мъжо сме АДСКИ различни хора, понякога ни е много трудно, понякога общуваме с лекота. Та като се върна назад, това,което се сещам е,че от този аспект се започна през 1-2 години раздели,стигаше се до едно положение дето ми втръсваше,тръгвах си......после се връщах ииии дано да не е брака това,което иска да променя в живота си  ;)

« Отговор #39 -: Декември 31, 2011, 08:22:31 pm »
При теб в Козирог са Сатурн, Уран, Нептун.  :rolleyes: Сатурн за мен единствено прякоможе да сер отнесе до партньорството, но пак зависи с какво е съчетан, в случая мисля, че ства въпрос по-скоро за една духовна промяна и преосмисляне на ценностите и истински важните неща в живота. Защото и трите планети донякъде регулират чувството ни за духовност и ценности по ралзичен начин. По-скоро промяната е вътре в теб, а не навън.  :blink: