Анабел, не не съм се женила на сила. Не зная дали съм реализирана или не по скоро е нуемението да изтрия внушението дза нерезираност от бившия, които искаше да вижда в мен най-малкото дъшщерята на Рокфелер + майка Тереза и Месалина в едно, а аз си бях първо, второ и трето майка, защото той не беше мъжа за мен.На сила не съм се женила, но по късно осъзнах че и истинска любов не съм изпитвала към него, разбрах го когато усетих истинската любов.И вече бягам от водните знаци, така както тероризира най-фино един рак никой друг знак не го умее 
Виж сега, аз нямам деца

. Тук има жени, които могат да ти дадат по - добри съвети от мен и имат деца и са поели по-големи отговорности от мен

, и това има значение. Но не се ожених на два пъти, когато имах възможност и материално щях да съм осигурена, поне към дадения момент, но не ги обичах истински тези мъже (харесвах си ги, но някак не стигаше). И знам, че това е било правилно.
Приеми, че това ти е изпитание в живота, което е за твое добро. Всичко е за добро, зависи само ти как ще се настроиш, и не разрешавай на
ДРУГ да те настрои. Поне си се разделила със съпруга ти, който очевидно те е малтретирал психически. Верно е, че Раците го умеят това. Ама не всички раци са такива.
Колкото и абсурдно може да прозвучи на теб и на другите, дори мисля, че си късметлийка, явно сериозно те обича вселената след като те "наказва" така. Това не е случайно, разбираш ли, няма да се прати такова изпитание на човек, който не може да го издържи. Вселената не е злонамерена. Тя е такава каквато ти си пожелаеш да бъде. Сериозно е така.
Знам колко тежко заболяване а аутизма. Не си мисли, че се подигравам или нещо подобно. Важно е ти да не се озлобиш (това зависи от теб) и да продължиш. В моя живот изпитанията идват от други места и също съм имала убийствени ситуации (говоря на живот и смърт, нали съм с АСЦ Скорпион), обаче се убедих в едно - ако вярваш, няма невъзможни неща.
И се научих на това, когато работех като сервитьорка, в САЩ (а аз съм "интелектуалец в БГ"), в ресторант, в които всички са бивши затворници (евтина работна ръка, главният готвач бе убил баща си, чернокож и бе един от най-добрите хора, които познавам, казваха му г-н Магьосникът, такъв организатор беше и помагаше на всички) и шефката ми бе болна от СПИН. И тя помагаше. Там никой, ама никой не се оплаква. Всички са концентрирани - да се борят и живеят.
И тогава просто физически видях, че колкото повече се отчайвам, толкова по-зле става (примерно - гонят те от квартирата ти, щот имало закон, според който в нашия щат само 3 човека, които не са роднини, могат да живеят в обща къща - това за да се изкарват повече пари. После пък, на улицата се запознаваш със студенти, които те приютяват, защото техните приятели, които плащат наема, са на екскурзия в Европа и ти си живееш безплатно 1 месец, със страхотни хора).
В САЩ всички вярват. Аз като попаднах в щатите, сред обикновените хора, преживях тотален културен шок. За мен тази нация е нова цивилизация, по-добра от Европа. Нищо, че щях да умра....

И щом повярваш и почнеш да действаш се появяват някакви хора, които почват да ти помагат....
И вярата започва първо с ВЯРА в себе си.