Здравей Гост

Пренатална карта

• 117 Отговора
  • 17425 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Пренатална карта
« Отговор #40 -: Януари 05, 2012, 04:37:37 pm »
88-те градуса са измислени с цел да ни върнат в преднаталния период, в момента, в който ембрионът става човек - след това може да бъде роден и да оцелее, макар и при екстремни условия, или в момента, в който "душата влиза в тялото". Освен това според Ра това е именно причината да бъде избрано точно числото на щастието и късмета според китайците. Но иначе няма рационално обяснение защо да взимаме същото число и когато детето е родено със секцио, преждевременно или преносено. Догма. Верваш и това е.

Кога душата влиза в тялото - на 88* изчислявани на обратно (изваждат се 9 месеца).

Родителите ми знаят кога съм зачената. Но оплождането може да се е случило с 1-2 дни разлика, не е на 88*. :) Знаят понеже "половият акт" се е случил на рождения ден на баща ми. Дори при максималната разлика от 2 дни пак не е на 88*.

Аз съм зачената при 82 - 84 градуса разлика с рождената ми дата - фактически десен (западен) квадрат. Слънцето е било в Овен. 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Януари 05, 2012, 04:39:46 pm »
88-те градуса са измислени с цел да ни върнат в преднаталния период, в момента, в който ембрионът става човек - след това може да бъде роден и да оцелее, макар и при екстремни условия, или в момента, в който "душата влиза в тялото". Освен това според Ра това е именно причината да бъде избрано точно числото на щастието и късмета според китайците. Но иначе няма рационално обяснение защо да взимаме същото число и когато детето е родено със секцио, преждевременно или преносено. Догма. Верваш и това е.

Кога душата влиза в тялото - на 88* изчислявани на обратно (изваждат се 9 месеца).

Родителите ми знаят кога съм зачената. Но оплождането може да се е случило с 1-2 дни разлика, не е на 88*. :) Знаят понеже "половият акт" се е случил на рождения ден на баща ми. Дори при максималната разлика от 2 дни пак не е на 88*.

Аз съм зачената при 98 - 96 градуса разлика с рождената ми дата - фактически десен (западен) квадрат.

Как 9 месеца, бъркаш, Слънце?!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
« Отговор #42 -: Януари 05, 2012, 04:42:15 pm »
Къде? Оправих си градусите на 82 и 84.

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Януари 05, 2012, 04:43:46 pm »

не се изваждат 9 месеца от датата на раждане, а 88 дни/градуса
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #44 -: Януари 05, 2012, 04:44:00 pm »
88 градуса са около три месеца.  :o Какво ме направихте, 9.  :o

*

Anabell

• 2022
« Отговор #45 -: Януари 05, 2012, 04:50:28 pm »

Аз пиша за зачеването, защото тези 88* продължават да са ми нелогични. Но ако теорията на Хело, е че преднаталното развитие започва в 6 месец на ембрионалното развитие, то тогава, понеже знам кога съм зачената пак съм с поне 6 градуса разлика. Ама душата кога слиза, в преднаталното развитие или в зачеването, не знам.   

*

Stella

• 7765
« Отговор #46 -: Януари 05, 2012, 04:53:35 pm »

Аз пиша за зачеването, защото тези 88* продължават да са ми нелогични. Но ако теорията на Хело, е че преднаталното развитие започва в 6 месец на ембрионалното развитие, то тогава, понеже знам кога съм зачената пак съм с поне 6 градуса разлика. Ама душата кога слиза, в преднаталното развитие или в зачеването, не знам.

медицински, зародишът няма душа (до 3-тия месец). плодът вече има оформени органи, предполагам също така , че има и душа.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #47 -: Януари 05, 2012, 05:09:10 pm »
Ако сте родени на 15 юни, например, броите 88 дни назад по календара от 15 юни. 88 дни назад от момента на раждането.

Тук никой не се интересва от момента на зачеването, а от момента на раждането и 88 дни назад от него.

В Human Design момента на раждането определя съзнателната част от каратата, а момента 88 дни преди раждането определя несъзнателната част от картата. Картата по тази система е комбинация от двете.

Пише, че се гледа точно 88 градуса назад от градуса на Слънцето в момента, в който сме се родили, което е около 88 дни преди раждането.

« Отговор #48 -: Януари 05, 2012, 05:13:29 pm »
Аз обаче намирам много малки прилики. Качвам картата която ми се получи и слушам коментари. Отбележете най-гадните според вас точки. Не знам този Плутон в 1 да му се радвам ли или не...Най странното е че няма никакви аспекти...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #49 -: Януари 05, 2012, 05:19:16 pm »

Хм, построих я. Изгряват Везни - Венера е в Скорпион в съвпад със Слънце, Нептун, ретрограден Меркурий и ЮЛВ. Марс е в съвпад с Уран и Плутон в Дева в 12-ти дом. луната е в Стрелец в тригон с Юпитер с Лъв. Ретрограден Сатурн в риби.

Ето синастрията с рождената ми карта, за да се видят разликите. И сега какво?

На мен кардиналната ми и фиксираната ми квадратура се разпадат, а ми се появяват стелиуми.

Като гледам така, има някои прилики. Венера по рождение ти е в риби, а тук е в съвпад с Нептун. по пренаталната карта ти е в Скорпион, което дава по страстно и фатално отношение към любовта. Заради съвпада на Венера с Меркурий сигурно търсиш и партньор за разговор и може да искаш той да е по-млад. Сега видях, че и в двете карти Венера и Меркурий са в съвпад.

Но в пренаталната има смесица от романтика по съвпада на Венера с Нептун и страст по Венера в Скорпион. В рожденната май няма аспект на Венера с Плутон. Да си забелязала в живота ти да има влияние като от Венера в Скорпион?

Иначе на тая плетеница не и разбирам. Трябваше да пуснеш отделно пренаталната карта.

« Отговор #50 -: Януари 05, 2012, 05:26:44 pm »
Oceanborn, аз бих пробвала, но мисля, че трябва да работим едновременно с наталната и пренаталната карта и най-добре да търсим отговори на конкретни въпроси, които те озадачават и не намираш отговор в наталната.
Иначе аз имам просветление за себе си - гледам в пренатала тези многото квадратури и ми мина през ума, че може би заради това отработвам наталните си опозиции по време на транзитни квадратури с планета. Защото наистина така най-често става.  ;D ;D хехехе, харесвам си се в този вариант.  ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #51 -: Януари 05, 2012, 06:08:45 pm »
Не се търси момент на зачеване, а момента, в който ставаме хора в утробата на майка си- в шестия месец. А са ни нужни точно 88 градуса, защото Асц. и МС също участват в запълването на каналите - 64 хексаграми и в двете карти.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #52 -: Януари 05, 2012, 06:16:01 pm »
Азж нищо не разбрах, сега 88 дни ли връщаме или 88 градуса ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #53 -: Януари 05, 2012, 06:19:29 pm »
88 дни са приблизително 88 градуса, но с градуси е по-прецизно. А мисля, че си има нужда от прецизност, за да се получи точен ац и домова схема, освен това е по-лесно за изчисляване.  :rolleyes: Пренаталното слънце се пада в предишния знак със същото качество на наталното ти слънце, прибявяш му два градуса и готово.  :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #54 -: Януари 05, 2012, 06:22:11 pm »
Хмъ и то кво се получи... нищо не вдявам май...  :thinking:   Козирогата Венера и овча Луна съвпад с Марс  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #55 -: Януари 05, 2012, 06:22:43 pm »
Ако са 88 дни, при мен от 29 септември отива на 3 Юли. А ако са 88 градуса отива на 30 Юни....
Разликата е огромна, а трябва да се сложи и същия час на раждане ...
Тогава за каква говорим ??? :-\
Какви приблизително Тъндер.......
Разликата е 3 дена
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #56 -: Януари 05, 2012, 06:26:07 pm »
88 дни са приблизително 88 градуса, но с градуси е по-прецизно. А мисля, че си има нужда от прецизност, за да се получи точен ац и домова схема, освен това е по-лесно за изчисляване.  :rolleyes: Пренаталното слънце се пада в предишния знак със същото качество на наталното ти слънце, прибявяш му два градуса и готово.  :P

Трябв ада се уточни, не може просто да преместиш Слънцето.....
А какво правим с другите планети ???
Трябва ни точна дата и час иначе нищо не правим ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #57 -: Януари 05, 2012, 06:28:57 pm »
eflidka, просто правиш карта, в която Слънцето е точно на 88 градуса разстояние от наталната позиция на Слънцето ти. Все едно искаш да направиш натална карта на човек, но не знаеш кога точно е роден, знаеш само че слънцето му, примерно е на 26 градуса и 48 мин. във Водолей, ръчкаш из астрото, докато прецизно не го нагласиш да си пасне с градус и минута. Получаваш си пренталната карта. Като нагласиш Слънцето с точност до ъглова минута, ще си получиш и точния Асцендент. Ако го нагласиш до ъглови секунди, имаш нервите, ще получиш още по-точна карта.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #58 -: Януари 05, 2012, 06:34:04 pm »
Ако са 88 дни, при мен от 29 септември отива на 3 Юли. А ако са 88 градуса отива на 30 Юни....
Разликата е 3 дена

Наистина има разлика 2-3 дни като се търсят точно 88 градуса.

Сега не знам дали се падам зодия Водолей или зодия Риби.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #59 -: Януари 05, 2012, 06:46:50 pm »
Разликата е 3 дена

Наистина има разлика 2-3 дни като се търсят точно 88 градуса.

Сега не знам дали се падам зодия Водолей или зодия Риби.

Водолей си, усеща се!  :blink: