Здравей Гост

ЛУНАТА В СКОРПИОН

• 166 Отговора
  • 31089 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: ЛУНАТА В СКОРПИОН
« Отговор #20 -: Януари 05, 2012, 06:16:46 pm »
Това, което ми казвате е странно, аз съм останала с впечатлението, че земните зодии, когато нещо не е наред (според тях), въпреки емоционалният некомфорт, който ще създадат си показват раздразнението. Вярно е, че за истинско избухване трябва Луна, Венера, Марс в огън, но си мрънкат.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Януари 05, 2012, 06:20:22 pm »
Това, което ми казвате е странно, аз съм останала с впечатлението, че земните зодии, когато нещо не е наред (според тях), въпреки емоционалният некомфорт, който ще създадат си показват раздразнението. Вярно е, че за истинско избухване трябва Луна, Венера, Марс в огън, но си мрънкат.  ;)

а, мрънкала са това е вярно, но не избухват. Много критикуват земните.
водната луна ще избяга, а въздушната ще започне да убеждава, огнените избухват.
Приятелят ми има огнена луна - избухва си човека и си казва това, което го е подразнило в прав текст, без излишно лавиране и тактичност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #22 -: Януари 05, 2012, 06:25:49 pm »
Рядко си позволявам да избухна.  :unsure: Това е проявление на емоционална слабост, но покрай мен много хора със земни луни и наистина мога да потвърдя наблюденията на Стелла, че рядко избухваме. Като стане си е качествено мазало, обаче, трябва да се седи настрани.  ;D ;D ;D А Анабел, колко емоционален дискомфорт съм си причинила само да си премълчавам, не е истина просто.  ;D ;D Иначе за заточението това, което е казано, че хората не изпитват нужда от Луната си мога да кажа, че за мен е по-скоро вярно.  :rolleyes: Естествено, не на 100%, не отявлено и категорично, но принципите на Луната, типичните рядко са ми на преден план в живота. Луна в Скорпион, обаче, за мен отива в другата екстремалност.

« Отговор #23 -: Януари 05, 2012, 06:38:03 pm »
Луната в Скорпион се страхува от силата на емоциите си, тя осъзнава, че те са толкова силни, че могат да я унищожат. И тогава се опитва да наложи контрол. Докато не е станало късно. Обикновено се случва при хора, които веднъж са изживяли болката и разочарованието в любовта. За себе си те решават, че това няма да се повтори повече.
Но ако има Луна, която може да и съперничи по налагането на самоконтрол, това е Козирожката. Да, много е трудно на Скорпионската да допусне някой до себе си. Но когато го направи истински, може да е доживот.
Моята луна е в скорпион.На моменти просто не се трае ;).Много силни и дълбоки чувства,но и при неудовлетвореност се превръщат в омраза и ненавист.Прекалена отмъстителност също ;D.Имам много малко истински приятели,които допускам близо до себе си.Ако веднъж ме разочароват втори шанс няма.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #24 -: Януари 05, 2012, 06:39:16 pm »
Да, потвърждавам за огнена Луна - всичко си казваме в прав текст, освен ако съвсем съзнателно не сме решили да си премълчим, поради някакви причини, независещи от нас.

За Луна в Скорпион не знам дали отиват в екстремалност, но водните Луни изявяват много ясно принципите на Луната. Биологичното оцеляване за тях е много важно, следят здравето си, биологичните циклите в живота си, рядко се насилват (дори, когато е наложително). Някак инстинктите са много силни, често напълно неосъзнати. Често съм ги виждала как правят едно, а декларират, че симпатизират на съвсем друго поведение. И си вярват :)

Пример (аз съм пускала тема за Луна в Рак, с която имах страхотен проблем) -  личност, която заявява, че не си пази идеите, поощрява целия колектив да споделя, за доброто на колектива. В един момент, виждам как всички колеги генерират идеи и работят, само той не и някак се чувства абсолютно комфортно и в правото си. И осъзнах, че изобщо не осъзнава какво се случва. Той искрено вярваше, че действа. А всъщност само рефлектираше и имитираше. (Това не е лошо или добро, стана лошо, когато се "сбихме" за авторските права... и той абсолютно вярваше, че това са негови идеи.). За мен Луна във Вода, преживява, чувства, но не създава. Никой да не се обижда, това го констатирам като факт. Има нужда от всички стихии и т.н., но трябва да си намерят правилното място. Добрите съпруги около мен, всички са с водна Луна. Те лесно рефлектират съпрузите си, и се чувстват добре. 

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Януари 05, 2012, 06:52:10 pm »
Луна в Скорпион и Луна в съвпад с Плутон много държат на секса. За тях секса е от съществено значение за емоционалното благополучие.

Илияна Раева:
„За мен мъжът е всичко. Аз обичам мъжа като индивид, като животно”
По думите й, Наско отдавна й е хванал цаката, и когато побеснеела, той я укротявал с див секс.
(Двамата имат страхотна синастрия).

А между другото приятелят ми правеше същото - когато бях разстроена бързаше да ме утеши със секс, вероятно изхождайки от собствените си емоционални потребности. Но поне се научи да разговаря с мен предварително и така си отработвахме квадрата с луните.

Картата на Илияна е с неизвестен час на раждане.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #26 -: Януари 05, 2012, 07:00:01 pm »
Синастрията между Илияна и Наско - страхотна синастрия.

Слънце тригон луна двойно подчертан
Тригон на марсовете
Секстил на луните.
Венера в квадрат венера не е много добър аспект,
но да речем, че неговата венера добре се връзва с нейното слънце и юпитер.
А нейната венера е в съвпад с негов сатурн, аспект който дава продължителност на връзката и брак по сметка. (той направо и казал още на първата среща - вие ще ми станете жена и 2 месеца не я докоснал).

*

Grace

• 2257
« Отговор #27 -: Януари 05, 2012, 07:01:05 pm »
Стела, а при Водолея нямаше ли известно дистанциране/ физическо имам предвид/ от време на време? нали те имат нужда да се отдръпнат за момент, сякаш понякога чувстват неудобство от физическия контакт..чудя се как е съчетавал тази чувствена и сексуална Луна с дистанцираността на Водолея

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Януари 05, 2012, 07:06:57 pm »
Стела, а при Водолея нямаше ли известно дистанциране/ физическо имам предвид/ от време на време? нали те имат нужда да се отдръпнат за момент, сякаш понякога чувстват неудобство от физическия контакт..чудя се как е съчетавал тази чувствена и сексуална Луна с дистанцираността на Водолея

Водолеят няма нищо общо с неговия 8-ми дом. Той е винаги готов за секс, при това изключително страстен. В момента е над 50 годишен и няма желание за подобно отдръпване. даже се чудя как може млади мъже да не искат секс. мои приятелки се оплакват, че 35 годишният и партньор не искал да прави секс месеци наред. Аз съм била с мъже много по-възрастни от мен и не съм забелязвала да се затварят по каквито и да било причини. Този има Юпитер в 8-ми дом, аз-също. това е сходство в синастрията ни. Юпитер дава прекаляване в дома, където се намира и обикновено закриля делата на дома. С Юпитер в 8-ми дом никога не оставаш без партньор за секс. А Скорпионската луна си търси задоволяване на нуждите. 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #29 -: Януари 05, 2012, 07:11:13 pm »
На Илиана Раева, би бил интересен часa на раждане, за да видим, защо има толкова успешен живот. Тя е роден победител, винаги съм го отдавала на Слънце, съвпад Юпитер в Риби. 
« Последна редакция: Януари 05, 2012, 07:29:12 pm от Anabell »

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Януари 05, 2012, 07:17:04 pm »
На Илиана Раева, би бил интересен часът на раждане, за да видим, защо има толкова успешен живот. Тя е роден победител, винаги съм го отдавала на Слънце, съвпад Юпитер в Риби.

Правилно си го забелязала - този аспект е късметлийски и дава успешен брак с преуспял мъж.
А между другото нейна приятелка казва, че си е проспала годините, когато с Наско са били в Испания. По цял ден и цяла нощ спяла. Тя много обича да спи. Луна в аспект с Нептун обичаме да си поспиваме, а при нея си е съвпад.

« Отговор #31 -: Януари 05, 2012, 07:26:45 pm »
Кучката ми има Луна в скорпион по натал - криво, урсузесто и отмъстително животинче...  ;D Ако реша да гушкам котката евентуално и веднага ми се изпикава на леглото - ни пердах, ни говорене я спира...

Прогресивната ми Луна е отдавна в скорпион и нищо от горенаписаното не важи за мен...  ;)

въх,ако ,ма не би и слава богу ,че ако трябваше да се самонаказваш  и ти като гушнеш котката:'(
« Последна редакция: Януари 05, 2012, 07:35:29 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #32 -: Януари 05, 2012, 07:32:39 pm »
А Скорпионското Слънце или Слънце в 8-ми дом от какво има нужда?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #33 -: Януари 05, 2012, 07:42:18 pm »
Скорпи Слънце (и за жени и мъже) - да принадлежат към нещо, да обичат някой. Могат да умрат или да си провалят животите за кауза или за тези, които обичат.

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Януари 05, 2012, 07:59:29 pm »
Кучката ми има Луна в скорпион по натал - криво, урсузесто и отмъстително животинче...  ;D Ако реша да гушкам котката евентуално и веднага ми се изпикава на леглото - ни пердах, ни говорене я спира...

Прогресивната ми Луна е отдавна в скорпион и нищо от горенаписаното не важи за мен...  ;)

въх,ако ,ма не би и слава богу ,че ако трябваше да се самонаказваш  и ти като гушнеш котката:'(

Те прогресивнвите луна, ако бяха като наталните....дядо ми щеше да бъде баба.  :57:

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Януари 05, 2012, 08:00:17 pm »
Прогресивна луна в 8-ми дом по-скоро се доближава до гореописаните качества.

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Януари 05, 2012, 08:01:31 pm »
А Скорпионското Слънце или Слънце в 8-ми дом от какво има нужда?

Умират си някой да е зависим от тях, да бъдат в двойка, да споделят общи ресурси.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #37 -: Януари 05, 2012, 08:07:48 pm »
Определено имат нужда от емоционална подкрепа. Сриват се лесно (това и за АСЦ важи), ако не са обичани и приемани.

Трагичен образ са водните зодии, ако нямат за кой да се грижат и да обичат.

*

Grace

• 2257
« Отговор #38 -: Януари 05, 2012, 08:24:09 pm »
както казва един приятел " да се слея в едно с другия, да станем едно цяло ". водните Луни имат нужда от емоционално подхранване.
но за Слънце в 8-и дом и "нуждата да бъдат двойка" имам резерви. не знам...

« Отговор #39 -: Януари 05, 2012, 08:26:14 pm »
Определено имат нужда от емоционална подкрепа. Сриват се лесно (това и за АСЦ важи), ако не са обичани и приемани.

Трагичен образ са водните зодии, ако нямат за кой да се грижат и да обичат.

тук съм съгласна  ;) А Скорпионите като зодия съм забелязала,че са силно сексуални,незнам дали като цяло важи за водните,дори повечето са малко вулгарни чак в начина си на изразяване.Или поне тези които познавам с тази зодия са така  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.