Здравей Гост

ЛУНАТА В СКОРПИОН

• 166 Отговора
  • 31151 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: ЛУНАТА В СКОРПИОН
« Отговор #100 -: Август 29, 2012, 06:35:41 pm »
хах, да Не знам има ли музиката нещо общо с луната или просто защото вчера беше рожденният ден на Майкъл Джексън.

Има общо и с Луната, не само с Нептун и Меркурий. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #101 -: Август 29, 2012, 07:09:16 pm »
Много добре описана Луна в Скорпион Rafaeo83 ,аз също съм с Луна в Скорпион и благодаря за споделеното-попаденията са много точни :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #102 -: Август 30, 2012, 08:31:29 pm »
разгеле и една мъжка скорпи луна във форума,ака качиш и картата ще повдигнеш завесата за любопитните

поздрави http://vbox7.com/play:cfc7539e&al=2&vid=251361
http://vbox7.com/play:4e27038c&al=2&vid=56193
« Последна редакция: Август 30, 2012, 08:38:23 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #103 -: Август 31, 2012, 09:53:20 am »
Това, дали е точно?

« Отговор #104 -: Август 31, 2012, 10:05:32 pm »
м-да твой юпитер съвпад с антарес и моето слънце също е съвпад с тази войнствена звезда,като мини алкайда
юпитер-слънце асп.на щастието в синастрията,с уран-високо напрежение :mellow:

« Отговор #105 -: Септември 01, 2012, 01:34:03 am »
хм неам идея, последния път една една стреличка ме покани на 6та среща да речем, и се целуваше с един друг - беше красиво, аз се усмихвах и казвах на здраве, добре, че преди това имаше доста забити стрели и кво ли не в калциралите адове в мен, горчиво, да , пия сок от дренки с лимон, че ми идва сладко спрямо моят секрет, две три колби скорпионска отрова, която бранех от Сталин и Хитлер, как я бленуваха само :) :) :)

« Отговор #106 -: Септември 01, 2012, 02:21:15 am »
Ало, като имаш скорпионска луна, да не мислиш, че си хванал господа за шлифера. ;D

« Отговор #107 -: Септември 01, 2012, 07:06:39 am »
хм неам идея, последния път една една стреличка ме покани на 6та среща да речем, и се целуваше с един друг
нека те канят пий си квот си искаш,един профи астролог като ми видя марс-уран-плутон на асц. и три скорпи планети вика.... И каква "стреличка"... Това си е осем метрово копие от македонска фаланга!... :mellow: Лили може да го припознае в думите ;)
а си и на годините на синът ми  :mellow:
скорпи отровата не ми действа , баш ми е ,
двадесет  и осем години живея със съпруг със  слънце-сатурн - асц.-венера в скорпи в каре с водолейски марс
« Последна редакция: Септември 01, 2012, 07:12:30 am от strelicka »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #108 -: Септември 01, 2012, 07:17:20 am »
хм неам идея, последния път една една стреличка ме покани на 6та среща да речем, и се целуваше с един друг
нека те канят пий си квот си искаш,един профи астролог като ми видя марс-уран-плутон на асц. и три скорпи планети вика.... И каква "стреличка"... Това си е осем метрово копие от македонска фаланга!... :mellow: Лили може да го припознае в думите ;)
а си и на годините на синът ми  :mellow:
скорпи отровата не ми действа , баш ми е ,
двадесет  и осем години живея със съпруг със  слънце-сатурн - асц.-венера в скорпи в каре с водолейски марс

още едно доказателство, че силни 1 домове си импонират добре. Търпят си се някак силните личности и тежките характери.  :P особено при добър аспект между Венера - Луна (много разбирателство) и може би и Сатурн - Венера са Ви замесени?  ;)

Марс - Уран на асц дава насечено писане и бързина.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #109 -: Септември 01, 2012, 07:43:08 am »
Цитат
Ало, като имаш скорпионска луна, да не мислиш, че си хванал господа за шлифера.
Точно обратното си мислех. :)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #110 -: Септември 01, 2012, 08:33:05 am »
и аз да благодаря за повдигане на завесата, наречена Луна в Скорпион. Живях 11 години с мъж с такава Луна без проблем /моята е в Рак/, до раздялата. тогава сякаш се сблъсках с проблема за първи път. Самоунищожителна е ми се струва, а да не говорим, че той има и АС в скорпион и положението е тежко. Мисля, че точно описваш някои от състоянията му без разбира се да съм му била в главата и душата. Но прилича. Само дето не се оправя или просто не иска. Това с изплуването не му се получава. Сякаш му харесва да се самоизяжда.

« Отговор #111 -: Септември 01, 2012, 09:32:55 am »
Цитат
Ало, като имаш скорпионска луна, да не мислиш, че си хванал господа за шлифера.
Точно обратното си мислех. :)

Е, аз имам скорпи венера, и там положението не е по розАво  :blink:

« Отговор #112 -: Септември 01, 2012, 09:51:59 am »
Цитат
и аз да благодаря за повдигане на завесата, наречена Луна в Скорпион. Живях 11 години с мъж с такава Луна без проблем /моята е в Рак/, до раздялата. тогава сякаш се сблъсках с проблема за първи път. Самоунищожителна е ми се струва, а да не говорим, че той има и АС в скорпион и положението е тежко. Мисля, че точно описваш някои от състоянията му без разбира се да съм му била в главата и душата. Но прилича. Само дето не се оправя или просто не иска. Това с изплуването не му се получава. Сякаш му харесва да се самоизяжда.
Хм, не знам дали е само от луната, но при мен основният проблем са всъщност страховете. И колкото обектът на страха е по-незначителен, толкова по-трудно си го признавам и от там почва срам, гордост, самообвинения, страх, от признаване на самия страх пред който и да било, страх от подигравки и т.н. Може би тази жлъчна отрова иде, за да ме направи по-добър, по-разбиращ, по-търсещ истинското доверие, да се науча дори да приемам страха и заедно с това да преодолея гордостта и срама, да се науча да споделям по същество, а не да се оплаквам, завоалирайки реалния проблем. Правя една основна грешка, че воювам срещу самия страх  и срам и без да се усетя, вече съм влязъл  в период на силна омраза към себе си, не не, по-скоро отвращение от себе си и така ставам едно нищожество в собствените си очи. Ще дам пример, като бях подготве в една езикова гимназия, трябваше да си изкарам карта за БДЖ и седмици наред не набирах смелост да отида при директорката за подпис на някакво си удостоверение и бях постоянно депресиран и чувствах голяма вина, обсебен от тази ситуация, все едно е най-голямото препядствие в живота ми, фикс идея и проблем. В крайна сметка отидох, но начинът, по който го преживявах беше много гаден. И така пълен съм с подобни истории, които не съм споделял, щото знам, че в очите на хората са още по-незначителни и от това ми става още по-гадно ("аз със своите инфантилни проблеми, пък хората какви проблеми решават ехеееей, мойте са смешни" - примерно) Но според мен, големите проблеми идват точно от това, че не ги приемам, а ги кътам на дълбоко. Имам голям страх от хората, това е ясно. Спомням си в детската градина как се страхувах от другарките, които не разрешаваха например по време на сън, да сме ставали да ходим  до тоалетна (идиотки), нали можеше, ама трябваше да се пита и веднага следваше мъмрене "що не си пикал до сега" с гневен тон, а аз много се плашех някой да ми вика или да се кара, и се стисках и понякога се напикавах, но това не беше най-страшното, с "по голямата нужда" беше трагедията- просто като излизахме на двора да играем имаше пак някъв процедур церемониял свещен, за да влезнеш в сградата до тоалетна и... много често се прибирах посран аххаха, сега ми е смешно, но тогава хич. И що ли го помня? Сигурно никой не го помни, само аз и родителите ми . Ма ей така го помня, за да ми става гадно, ужас, пълен мазохизъм. Не идва всичко от луната, но това самоосъждане може би. И сега се чувствам така, голям страх от хората, но аз го увеличавам, щото атакувам самия страх. И думите, думите, лошите думи направо ме тровят, особено изрекани от авторитети и силни личности треперя реално и буквално, не знам дали мисълта може да мести предмети, но мислите пълни със страх, могат да те накарат да трепериш с висока честота :))  Пфф както се казва животът е радост и тъга :)
Та моментът със споделянето е много тънък. Ако споделя нещо и отсреща не намеря разбиране, ми става още по-зле, особено с човек, който обичам. Имам страхотен проблем с със студени крайници и виене на свят сутринта, но един път една приятелка, каза, че просто се оплаквам като стара баба ... хахха и ето запомнил съм го злопаметно или не :)
Напоследък разбрах, че за да обясня точно някакъв проблем мой убедително, ми е нужно доста сложно и предварително обмислено изказване и едва ли не дискусия и накрая събеседникът ми до мен казва "ахаааа, сега те разбрах" и си викам вътрешно "разгеле!!" Ама зор, зор!
Споделянето не винаги помага, понякога човек трябва да остане, ама абсолютно сам- с лодка в открито море, за да разбере кой е и какво му е. Другото, което може трябва да се науча, да развия търпение към самия себе си.
Та като цяло си мисля, една луна в скорпион, дали като едно изплашено дете, не е скътала нещо дълбоко в себе си, съмнение, угризение, някоя безобидна дума, превърната в чудовище в клетка и заключена дълбоко дълбоко в една пещера. Изморих се :)

« Отговор #113 -: Септември 01, 2012, 09:59:26 am »
Определено имаш нужда от един дребен тиранин, да ти разкаже играта  ;D

« Отговор #114 -: Септември 01, 2012, 10:03:52 am »
разказва ли са ми я, май

« Отговор #115 -: Септември 01, 2012, 10:21:52 am »
разказва ли са ми я, май

Май не са  ;D
Мисля, че астрологията може да ти помогне, и то не малко. Ще разбереш повече за себе си и за хората, а оттам и за страховете дето толкова те тормозят :blink:

« Отговор #116 -: Септември 01, 2012, 10:36:38 am »
еми аз за това съм тук. Да намеря нещо и разбера, но какво точно. В момента слушам ЗАЗ в една таванска стаичка, и съм много весел, преживявам с нищожна сума и не знам защо не съм като останалите, не ми се работи, нищо не ми се прави , а вътре е буря. Смирение търся, но явно не знам какво е смирение. Скоро една тиранка пострада, защото обърнах и другата буза като Исус и съдбата й се стече странно, без нищо да съм искал да й правя, тя само си го направи, но може би е за нейно добро.
Но астрологична тирания няма да откажа хахах Само да знаеш колко съм ненормален, без да се хваля , хахахахах, всеки е луд, то ясно, не говоря за клинична лудост де :),
Хах сигурно ще стана политик и вместо личен оръженосец, ще имам личен астролог

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #117 -: Септември 01, 2012, 10:50:33 am »
ааа страховете на скорпиона са вътре в него, връзка с дълбокото подсъзнание, астрологията не може да му помогне, с нищо повече, освен да каже - ТОВА съществува, не е твоя фикс идея.

Всеки Скорпион си има индивидуалните страхове и терзания.  ;) :P
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #118 -: Септември 01, 2012, 11:16:13 am »
http://vbox7.com/play:ae64a11d38 от пъкъла цветя поникват

*

Papy

• 4343
« Отговор #119 -: Септември 01, 2012, 12:32:36 pm »
Стаховете са по сатурн, другите нюансират