Да се включа,ако е възможно...Без да претендирам за "астрологично познание",а ако сбъркам,някой да ме поправи.Критикарството май си върви с луната в дева,в случая подплатена добре от меркурий в овен(каквото на сърцето в момента,такова и на устата)+марс в скорпион(малко жестокост или несъобразителност , какво говори).Не може да го изкарат от вас да ходи, където и да било и знаеш ли защо? Защото според мен иска време за себе си.Да остане насаме с мислите си. Ако се опиташ да му вземеш от неговото време,да го питаш: " За какво мислиш сега?","Защо това...защо онова...",питаш ли го понякога "Колко ме обичаш?","Обичаш ли ме,пък колко","Защо си такъв ?","Защо не искаш да дойдеш с мееен?",държиш ли му сметка къде ходи по час и минута - проблемът ти е решен - той сам ще си тръгне! А ако ревнува - това е защото предусеща и вижда(а може би и така се чувства-както теб) ,че мястото му явно не е в твоя живот и някой друг ще се настани в него.Не обича да го принуждават.Неговите планети са "пльоснати" в два края-към първи дом и към седми,така,че сигурно и той сам не знае, какво иска и как да стане то.Това което ми направи впечатление е , че и венера,и луната(,която е НАЙ-ВИСОКО и ако може да цитирам "Родените с Луна в Дева имат тенденцията да скриват и да „бутилират“ истинските си чувства. Например, те може много силно да обичат някого, но да им бъде изключително трудно да го изразят с думи. Те по-скоро показват своята любов чрез действия. Те предпочитат да я засвидетелстват чрез нещо материално, което да може да се види и докосне, отколкото чрез обяснения, жестове, мимики и т.н. Например, ако някой им каже, че изглеждат очарователно, тяхната първоначална реакция е: „Той в действителност не мисли това“. Ако някой ги похвали за добре свършена работа, тяхната първа мисъл е: „Можеше да я свърша и още по-добре“. Или ако някой им признае любовта си, в главата им веднага се прокрадва мисълта: „Какво толкова вижда в мен?” Луната управлява инстинктивната реакция. Следователно тук говорим само за първоначалната им реакция. След известно време те най-вероятно ще коригират поведението си според характеристиките на своя слънчев знак. Това обаче не означава, че тази първоначално студена и недоверчива реакция не е оставила своята отровна следа."),и слънцето са в земни знаци и предполагам,че не само ти,ами и той търси сигурност и когато му я дадеш - тогава може би ще стане по-различен.Пробвай да направиш крачка от сорта на...седни и гледай някой филм с него,попитай го дали не иска да отидеш някъде с него.Ако каже"Не" значи си иска личното пространство,а това не е добре.Имай едно наум,че когато някой не желае да те допусне в личното си пространство,а го насилиш,има опасност да си тръгне(ако не тялом,то със сигурност духом).