Мисля, че във всички изказани мнения има много верни неща, и Грейс е права, че може всяка планета да се разгледа, и Кая за кардиналните знаци (аз особено се съгласявам за кардиналните домове), Стела винаги дава много коректни мнения и верно към 21 век Меркурий е изключително важен (ерата на Водолея), Лили всички знаем, че е добър психолог и има точни житейски наблюдения, и аз ще се включа с два примера от живота си, на лидери, мъже. Единият има Марс в Козирог (неизвестен час на раждане), другият съвпад на Слънце и Марс в 1 дом, Риби. При тях Марс не е мускулестия варварин, а един изключително осъзнат Марс, с много концентрирана енергия и как да кажа потентност. Усещаш мъжка сила, Марс, но всичко е овладяно и се ползва по предназначение. И при двамата Сатурн между другото не е силен, никакви достойнства. Но при единия знакът Водолей е силен, при другия Везните. И двамата имат по едно светило в дева.
Мирабела :blink: и аз се замислих за Хитлер, но мисля, че там факторите са много, не е само до неговата личност, но е факт, че е водил масите (обаче третият райх има МНОГО силно министерство на пропагандата....).