OK, тази информация ми е много обща, и до голяма степен се припокрива с Плутон в 1 дом....и Везни асц.
честно казано първоначално си мислех и за Луна в Овен, но някак те имат повече достойнство от теб (поне от това, което виждам във форума или повече Его, не се опитвам да те обидя, просто разсъждавам). Не ми приличаш и на Луна във Водолей, затова ще подкрепя избора на Грей за Луна в Дева. Продължавам да съм убедена, че нямаш водна Луна.
Не, Луната ми не е в Дева, нито е в 6-ти дом.
Много ми е любопитно да разбера защо тея с Луна в Овен да имат повече достойнство от мен и защо си мислиш, че аз нямам достойнство? И защо да нямам Его?
Не се опитвам, да те обидя,

:blink: ти започна играта, и ще ти кажа честното си мнение. Хората, които познавам в живота си с огнена Луна, са някак над нещата (това го има и при теб). Но когато някой техен познат им направи забележка, която е адекватна си взимат поука. При теб нЕма такова нещо. Все едни и същи агресивни нападки, въпроси за секс, за баща - с цел да унижат човека от среща, със сигурност не са конструктивни в доста голяма част от времето, въпреки, че понякога имаш много добри попадения, с тези хора, от форума, които познаваш отдавна.
Това съм го наблюдавала и при други Телци. Това е техният начин да изсмучат енергия от хората - с остро, грубо поведение (водните знаци с мрънкане и т.н.). Това са съжденията ми, може и да не са верни или обективни, но на мен ми вършат работа в общуването с теб.