Здравей Гост

Стадния принцип и астрологичните му обяснения

• 130 Отговора
  • 13820 Прегледи
Re: Стадния принцип и астрологичните му обяснения
« Отговор #80 -: Януари 13, 2012, 07:28:20 am »
Хитлер е уцелил точното време и е бил на точното място, сред подходящите хора, ракетоносители
 Великата депресия,недоволството у хората ,загубили всичко,липса на сигурност и перспективност,отчаяние
а отчаяните хора са лесно реактивни и вярващи на  месията -спасител
ако се роди сега, такъв какъвто е бил дали ще достигне до такива позиции от нищото
и пропагандата им на какво се  е крепяла на -демагогия, негатив.проява на юпитер
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #81 -: Януари 13, 2012, 08:56:03 am »
Забелязвам, че има общи неща между картата на Хитлер и моята.

И двамата сме зодия Телец, асцендент Везни. И двамата имаме Юпитер в 3-ти дом в Козирог, както и Меркурий в Телец в съвпад с десцендента, както и Венера в Телец в 7-ми дом, както и МС в Лъв.

И двамата имаме нелек аспект на Марс и Венера към Сатурн. Той квадратура, а аз съответно съвпад и опозиция.

ами не случайно и ти искаше разстрел за американските войници в Ирак и всички, които убиват и вършат злини по света. ето ти още едно доказателство, че методите на Хитлер не са решение на нещата. както казах и преди - човешката история е един пример безкрай.

*

Stella

• 7765
« Отговор #82 -: Януари 13, 2012, 09:03:23 am »
Хитлер е уцелил точното време и е бил на точното място, сред подходящите хора, ракетоносители
 Великата депресия,недоволството у хората ,загубили всичко,липса на сигурност и перспективност,отчаяние
ако се роди сега, такъв какъвто е бил дали ще достигне до такива позиции от нищото
и пропагандата им на какво се  е крепяла на -демагогия, негатив.проява на юпитер

Всеки водач, за да бъде такъв му трябва тънък усет за предизвикателствата на времето, в което живее и хора, които са неудовлетворени от нещо, за да има смисъл да ги поведеш към "по-светло бъдеще".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #83 -: Януари 13, 2012, 09:26:55 am »
предизвикателства винаги има. сигурна съм, че и в сегашния свят има места, където някой е на " точното място с точните хора." Какво е арабския свят, а Северна Корея, а Африка....?
 а това защо да не го отнесем към много от държавите в съвременния свят :

Цитат
недоволството у хората ,загубили всичко,липса на сигурност и перспективност,отчаяние

Но както и да е. Не в това беше въпроса.

« Отговор #84 -: Януари 13, 2012, 09:57:54 am »

И двамата сме зодия Телец, асцендент Везни. И двамата имаме Юпитер в 3-ти дом в Козирог, както и Меркурий в Телец в съвпад с десцендента, както и Венера в Телец в 7-ми дом, както и МС в Лъв.

И двамата имаме нелек аспект на Марс и Венера към Сатурн. Той квадратура, а аз съответно съвпад и опозиция.
  Защо Хитлер са го сложили тук с АСЦ Скорпион?
  http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/scorpiorising2.html

Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Януари 13, 2012, 10:29:24 am »

Започваш да ме плашиш.  ;D

Имаме нов фюрер?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #86 -: Януари 13, 2012, 10:32:32 am »

Хело, извинявай, че пак ще те попитам, бях те питала веднъж, покрай Хермес Трисмегист  :P, в кой знак ти е Луната. По мои наблюдения, за обществото в Европа (особено за консервативната България) Лунния знак е по-важен.  ;)

Да видим Хитлер ли ще ставаш, Мохамед ли  :P :-[

И понеже знаем всички, колко се интересуваш от психологията може би филмът "Обикновен фашизъм" на Михаил Ром ще ти хареса. Първо е филм книга, второ е великолепен анализ на начина, по които психологически личността се превръща в индивид и обществото в маса.
« Последна редакция: Януари 13, 2012, 10:37:34 am от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #87 -: Януари 13, 2012, 02:45:51 pm »
Хитлер е лидер, макар да е бил диктатор. Той е оглавил една прослойка от населението, които са го последвали и са му повярвали. Управлявали са чрез омразата. Нещо подобно в момента се опитва да направи (и донякъде го постига Волен Сидеров) - той използва негативизма у хората, за да ги оглави.

Това при Хитлер го обясняват чрез 7-ия му хармоник.

"Превращение фантазий в реальность особенно свойственно политикам (Гитлер, Никсон) и убийцам. Убийцы и другие жестокие преступники часто имеют сильные карты Н7, которые могут послужить ключом к пониманию работы их воображения, а следовательно, мотивации преступлений.

В общем, седьмая гармоника представляет динамическую силу вдохновения человека. Седьмая гармоника имеет дело со способностью человека наложить на мир и на себя смысл, имеющий эмоциональное значение для него самого."
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Януари 13, 2012, 02:51:24 pm »
Седми хармоник при индийците се свързва с децата, потомството.
В западната астрология сигурно го свързват с творческото потомство на натива - всичко, което умът му може да "роди".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #89 -: Януари 13, 2012, 05:22:27 pm »

Хело, извинявай, че пак ще те попитам, бях те питала веднъж, покрай Хермес Трисмегист  :P, в кой знак ти е Луната. По мои наблюдения, за обществото в Европа (особено за консервативната България) Лунния знак е по-важен.  ;)

Да видим Хитлер ли ще ставаш, Мохамед ли  :P :-[

Изпробвай заложбите си на астролог и се опитай да познаеш в кой знак ми е Луната и в кой дом е и какви аспекти има.

приемам предизвикателството
;) :P сега ми напиши няколко важни твои характеристики, и събития свързани с Лунните сфери, за да се пробвам.  :P

Все пак не те познавам на живо, не съм наблюдавала емоциите ти, семейството ти и личния ти живот. Не знам какво обичаш да ядеш, как изглеждаш (във външния вид може да се види Лунния знак, понякога, когато знаеш асц и Слънце). Каква е майка ти ?  :blink:

« Отговор #90 -: Януари 13, 2012, 07:29:21 pm »
за Хитлер заточен Сатурн на кардинално място/10/ в каре с заточе Марс в кардинален дом /7/

овластен,такъв човек - колко милиона са избити по негова заповед, историята мълчи
« Последна редакция: Януари 13, 2012, 07:54:29 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #91 -: Януари 14, 2012, 12:20:25 pm »
Това инфо не стига.

Нищо не каза за майка си.

Интересува ме как реагираш на обиди на други хора към твоята личност. Замисляш се или веднага проявяваш реакция и т.н.

Интересува ме как преработваш емоционалния стрес. Когато си под напрежение - имаш нужда да се виждаш с хора, или да останеш сама и т.н.

Интересува ме също, какво те зарежда с енергия - да спориш с хората, да обичаш нещо (куче, коте, артисти), да се грижиш за нещо. ???

Засега мнението ми е, че си с въздушна Луна (в никакъв случай не си с огнена или водна Луна).

*

Grace

• 2257
« Отговор #92 -: Януари 14, 2012, 12:25:31 pm »
няма се учудя да изкара някоя Луна в Дева или в 6-и дом. макар че по тази информация е крайно недостатъчна.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #93 -: Януари 14, 2012, 12:36:29 pm »
няма се учудя да изкара някоя Луна в Дева или в 6-и дом. макар че по тази информация е крайно недостатъчна.

Това го предполагаш заради темата ми за Луната в домовете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #94 -: Януари 14, 2012, 12:39:35 pm »

Хм, имам двама приятели с Луна в Дева, МНОГО са работливи, ама много и някак не са ми толкова заядливи като Хело (но тя все пак има асц Везни, и без да се обиждат везните, има МНОГО заядливи везни). Изключителни професионалисти са, в тяхната си сфера са едни от най-добрите. Не съм забелязала, Хело да е толкова задълбочена, или толкова добър астролог (това не е обида или нещо подобно,  ;) :blink: въздушните зодии това им е работата - да пренасят инфо, не да се задълбават).

Може би бих заложила на Луна в Близнаци.  ;)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #95 -: Януари 14, 2012, 12:45:16 pm »

Хм, имам двама приятели с Луна в Дева, МНОГО са работливи, ама много и някак не са ми толкова заядливи като Хело (но тя все пак има асц Везни, и без да се обиждат везните, има МНОГО заядливи везни). Изключителни професионалисти са, в тяхната си сфера са едни от най-добрите. Не съм забелязала, Хело да е толкова задълбочена, или толкова добър астролог (това не е обида или нещо подобно,  ;) :blink: въздушните зодии това им е работата - да пренасят инфо, не да се задълбават).

Може би бих заложила на Луна в Близнаци.  ;)

Не позна! Не е в Близнаци!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #96 -: Януари 14, 2012, 12:55:41 pm »
OK, тази информация ми е много обща, и до голяма степен се припокрива с Плутон в 1 дом....и Везни асц.

честно казано първоначално си мислех и за Луна в Овен, но някак те имат повече достойнство от теб (поне от това, което виждам във форума или повече Его, не се опитвам да те обидя, просто разсъждавам). Не ми приличаш и на Луна във Водолей, затова ще подкрепя избора на Грей за Луна в Дева. Продължавам да съм убедена, че нямаш водна Луна.

Сега ми хрумна и Луна в Стрелец.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #97 -: Януари 14, 2012, 12:58:18 pm »
OK, тази информация ми е много обща, и до голяма степен се припокрива с Плутон в 1 дом....и Везни асц.

честно казано първоначално си мислех и за Луна в Овен, но някак те имат повече достойнство от теб (поне от това, което виждам във форума или повече Его, не се опитвам да те обидя, просто разсъждавам). Не ми приличаш и на Луна във Водолей, затова ще подкрепя избора на Грей за Луна в Дева. Продължавам да съм убедена, че нямаш водна Луна.

Не, Луната ми не е в Дева, нито е в 6-ти дом.

Много ми е любопитно да разбера защо тея с Луна в Овен да имат повече достойнство от мен и защо си мислиш, че аз нямам достойнство? И защо да нямам Его?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #98 -: Януари 14, 2012, 01:03:03 pm »

Не, Луната ми не е в Дева, нито е в 6-ти дом.

Много ми е любопитно да разбера защо тея с Луна в Овен да имат повече достойнство от мен и защо си мислиш, че аз нямам достойнство? И защо да нямам Его?

Не се опитвам, да те обидя,  ;) :blink: ти започна играта, и ще ти кажа честното си мнение. Хората, които познавам в живота си с огнена Луна, са някак над нещата (това го има и при теб). Но когато някой техен познат им направи забележка, която е адекватна си взимат поука. При теб нЕма такова нещо. Все едни и същи агресивни нападки, въпроси за секс, за баща - с цел да унижат човека от среща, със сигурност не са конструктивни в доста голяма част от времето, въпреки, че понякога имаш много добри попадения, с тези хора, от форума, които познаваш отдавна.

Това съм го наблюдавала и при други Телци. Това е техният начин да изсмучат енергия от хората - с остро, грубо поведение (водните знаци с мрънкане и т.н.). Това са съжденията ми, може и да не са верни или обективни, но на мен ми вършат работа в общуването с теб.  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #99 -: Януари 14, 2012, 01:05:25 pm »
Луна в Стрелец ?