Виждам, че не се занимаваш с "глупави коментари" и там, кАдето учиш явно образованието не върши особена работа. Или пък си прекалено мързелива, за да се размърдаш и да се оправиш с ретро Меркурия.

Иначе какви деца, какви внуци, миличка, объркала си се, нито съм дядо ти, за да ми говориш с този тон, нито съм мъж да ми говориш в мъжки род всъщност. :unsure: Човек наистина трябва да има някакви граници, които да не прекрачва с прекомерния си егоцентричен нарцисизъм и ти отдавна си изчерпала този лимит. Искрено се надявам дивидентите ти да не са толкова порастнали на живо, защото ще отблъснеш всички хора около себе си с държането си. Но за момента единственото, за което си достойна, е съжаление. Правилно ти е казала приятелката ти, че положението е трагично. Но не заради двата интерсептирани знака, а защото съм 99.99% сигурна, че асцендента ти много добре може да имитира порастнали акции, но единственото което покрива е напълненото ти с комплекси слънце (Раците са доста склонни). Е, жалко, ако знаеше как да го използваш, щеше да върши доста добра работа.