Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 28998 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #40 -: Януари 15, 2012, 10:55:24 am »
като гледам как тр.Плутон,на радикална точка - Асц. гърчи за втори път в опозиция рачешкото й Слънчице и нито ред за криза, срив, драма,трагедия човешка ми е много съмнително :mellow:

е, чакай де - това е сериал с 1 825 серии, които тепърва предстоят
освен това не е задължително да са само кризи, намират се и хубави серии
да оставим настрана, че има едни кризи дето е по-добре да преживееш на 18, отколкото на 2 или 3 по толкова, например

« Отговор #41 -: Януари 15, 2012, 01:03:23 pm »
да не бъдем чак толкова крайни  :blink: момичето поне е възпитано, иначе пък самоувереност и самочувствие не и липсват. малка е още, ще се научи... :blink: и вярно, че като гледам Плутон как иде към Асц и Сл. уроците май ще почват веднага.

Щеше да е възпитана, ако показва малко уважение към хората около себе си. Другото не струва. Иначе въобще нямаше да й чета конско. Много хора питат разни неща, но поне не със самочувствието на превъзхождащи, докато другите са им длъжни да им отговорят на въпросите. Иначе транзита на Плутон е труден, особено при тая възраст си е кофти тръпка, но идеята е да се научи, че трябва да го използва градивно, а не да лае срещу другите хора.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Януари 15, 2012, 01:06:39 pm »
Тъндър, сигурно имаш право, но аз доста невъзпитани изцепки съм видяла (извън тази тема) и в повечето случаи оставам с впечатлението, че сякаш се поощрява такова поведение, навярно е белег за духовна извисеност.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #43 -: Януари 15, 2012, 01:07:55 pm »
Живота на притежателката на тази карта го виждам като "easy come, easy go". Мисля, че всичко (или поне всичко), което иска, получава неготово, без да се налага да полага сериозни усилия и затова няма възможност да се научи да го цени.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Януари 15, 2012, 01:12:36 pm »
Потребителката сигурно вече е забравила за тази тема, а ние сега набрахме инерция да коментираме нейния случай.  ;D

Всъщност някои констелации в хороскопа не предполагат бързо забравяне - Слънце и ретро Меркурий в Рак, Луна в един знак със Сатурн (нищо че няма съвпад), изгряващ Козирог... Дано да няма отмъщение по Марс/Плутон.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #45 -: Януари 15, 2012, 01:16:00 pm »
Така е, може да запомни порицанията ни и да ѝ се запечатат като обида задълго. Малко понаранихме гордостта ѝ. Но с тригон Меркурий/Юпитер мисля, че има доста интереси и бързо ги мени.

*

Grace

• 2257
« Отговор #46 -: Януари 15, 2012, 01:16:50 pm »
Асц Козирог предполага, че човек ще се утвърждава последователно, упорито, чрез работа и поемане на отговорност. Късмета на който ще може да разчита по отношение на професионална реализация и житейския път си е бонус.
А за обидчивост - да, Раците са шампиони по това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Януари 15, 2012, 01:19:52 pm »
Раците са доста докачливи и трудно забравят обидата, водните Луни също (както и Луна в твърд аспект със Сатурн).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #48 -: Януари 15, 2012, 01:37:47 pm »
Тъндър, сигурно имаш право, но аз доста невъзпитани изцепки съм видяла (извън тази тема) и в повечето случаи оставам с впечатлението, че сякаш се поощрява такова поведение, навярно е белег за духовна извисеност.  ;D

Аз затова Lillie, ги режа. АКо правиш компромиси с такива хора, се научих че няма особено добър резултат. Качват ти се на главата. За жалост разбират само от лошо.  :blink:
Иначе за easy come, easy go, има го и според мен, но то е до време и в един момент няма да работи.  :rolleyes: Надявам се Плутон да направи асцендента реално работещ и да въведе малко дисциплина в тази водна анархия.  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Януари 15, 2012, 01:48:44 pm »
Ако нямаме достатъчно мотивация да променим нещо в живота си (нещата, които се нуждаят от корекция), обикновено периодът на личностна криза дава възможност за това. Но има и хора, които толкова силно се срастват с "удобния" начин на живот, че и кризите трудно ги мотивират, дори ако ги разтърсват на вътрешно ниво. Една вътрешна промяна би трябвало да провокира промени във външното обкръжение/начина на живот, пък ако то не се променя по никакъв начин, а се претендира за израстване, трудно намирам обяснение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #50 -: Януари 15, 2012, 02:11:26 pm »
Всеки може да претендира за всичко и да вярва вътрешно в себе си в каквото иска, вкл. че е извършил някаква личностна промяна като единственото нещо, което е правил, е да си заравя главата в пясъка... Това всеки човек си го решава. Аз съм се отказала да се "впрягам" за лошите избори, видно лошите, които хората правят в живота си около мен и факта как попиляват дарбите си. Просто гледам да не ставам роб на техните избори, слуга, върху който да паразитират.

« Отговор #51 -: Януари 15, 2012, 03:34:51 pm »
Я кажете най-добре какво прави това детенце толкова нагло и устато и от кога Рачетата станаха толкова нагли.  :angry: Срам си за зодията, срам си за асцендента си и за всичко останало, върви се превъзпитай и пробвай пак. Иначе съм сигурна, че 94 набор лигла е изключително заета с неотложно важните си дела на принцеса, иначе с удоволствие щеше да бъде така добра да ни научи на нравственост и алтернативни начини за тълкуване на натална карта.  :rolf:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Нарича се образование. Много съжалявам ако съм направила такова впечатление, но защо се чувстваш длъжен да ми отговаряш? Аз задавам въпрос. Наглоста идва с отговора ти. Ако изпитваш нужда да казваш на хората какви са и какво трябва да правят се обърни към децата или внуците си или просто изкарвай комплексите си върху някой друг. Но все пак- от там от кадето идва "наглостта" ми идва и злобата. Не ми се занимава с глупави коментари... :P

« Отговор #52 -: Януари 15, 2012, 03:50:57 pm »
Като ти гледам пунктуацията, не знам за какво точно образование иде реч  :lol: Карай, важното е да имаме самочувствие и да парадираме, а и още нещо, преди да наричаш коментарите на Thunder глупости, се разрови и прочети какво е писала във форума.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #53 -: Януари 15, 2012, 03:51:30 pm »
Виждам, че не се занимаваш с "глупави коментари" и там, кАдето учиш явно образованието не върши особена работа. Или пък си прекалено мързелива, за да се размърдаш и да се оправиш с ретро Меркурия.  ;D
Иначе какви деца, какви внуци, миличка, объркала си се, нито съм дядо ти, за да ми говориш с този тон, нито съм мъж да ми говориш в мъжки род всъщност.  :unsure: Човек наистина трябва да има някакви граници, които да не прекрачва с прекомерния си егоцентричен нарцисизъм и ти отдавна си изчерпала този лимит. Искрено се надявам дивидентите ти да не са толкова порастнали на живо, защото ще отблъснеш всички хора около себе си с държането си. Но за момента единственото, за което си достойна, е съжаление. Правилно ти е казала приятелката ти, че положението е трагично. Но не заради двата интерсептирани знака, а защото съм 99.99% сигурна, че асцендента ти много добре може да имитира порастнали акции, но единственото което покрива е напълненото ти с комплекси слънце (Раците са доста склонни). Е, жалко, ако знаеше как да го използваш, щеше да върши доста добра работа.  ;)

« Отговор #54 -: Януари 15, 2012, 03:56:15 pm »
просто изкарвай комплексите си върху някой друг.

Извинявай, но разбираш ли наистина значението на думата "комплекс" или просто я използваш неуместно когато някой ти направи забележка  :thinking: ?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Януари 15, 2012, 03:56:48 pm »
Devogne, ако след всички тия коментари не намразиш астрологията и астролозите, считай, че приемния изпит във форума си го минала.  ;D

Тук от време на време си играем на доброто и лошото ченге ;D, а и си имаме езотерици (и тяхната не е лесна  :-[).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Януари 15, 2012, 04:03:10 pm »
Между другото, същия ден имахме почти идентична тема: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5832.0.html
Но другата питаща се размина с такова внимание, туй ще да е от хороскопа. И после кажете, че астрологията не работи.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #57 -: Януари 15, 2012, 04:08:29 pm »
имайте малко милост към момичето  :blink: направо олицетворихте Плутон на Асц...и разбихте Луната в Риби ;
ще почна да се чувствам виновна, че с първия коментар отприщих цялата тема в тази неконструктивна посока. то откъде да знае момичето как стоят нещата във форума ?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Януари 15, 2012, 04:10:34 pm »
Цитат
то откъде да знае момичето как стоят нещата във форума ?

Нали?  :blink:

Ако няма птиченца да информират на лични.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #59 -: Януари 15, 2012, 04:15:05 pm »
не знам  :blink: аз ги научих стъпка по стъпка, без странична информация.  ;)