Виждам, че не се занимаваш с "глупави коментари" и там, кАдето учиш явно образованието не върши особена работа. Или пък си прекалено мързелива, за да се размърдаш и да се оправиш с ретро Меркурия. 
Иначе какви деца, какви внуци, миличка, объркала си се, нито съм дядо ти, за да ми говориш с този тон, нито съм мъж да ми говориш в мъжки род всъщност. :unsure: Човек наистина трябва да има някакви граници, които да не прекрачва с прекомерния си егоцентричен нарцисизъм и ти отдавна си изчерпала този лимит. Искрено се надявам дивидентите ти да не са толкова порастнали на живо, защото ще отблъснеш всички хора около себе си с държането си. Но за момента единственото, за което си достойна, е съжаление. Правилно ти е казала приятелката ти, че положението е трагично. Но не заради двата интерсептирани знака, а защото съм 99.99% сигурна, че асцендента ти много добре може да имитира порастнали акции, но единственото което покрива е напълненото ти с комплекси слънце (Раците са доста склонни). Е, жалко, ако знаеше как да го използваш, щеше да върши доста добра работа. 
Точно защото не си ми дядо ТИ не можеш да ми говориш с подобен тон, а никой не казва дали си мъж или жена... Странното е че от едно нищо се афектира и ти и още един- двама(после не си комплексар(ка)). Прав(а) си за границите, но ти ги прекрачи първи/първа. Не се хващай за зодията ми, нито за годините. Може да знаеш тях, но всичко останало е мистерия. Нито знаеш кой съм, нито какъв живот живея- дори и името ми не знаеш. Така че моля те, не ме съди. Занимавай се с твоя си живот(ако съществува такъв извън киберпространството) и не ми дръж уроци по поведение, защото и ти не си експерт.
ПП: И ти имаш нужда от по-добро образование и може би и от първите седем. Само защото си с няколко години по-възрастна от мен (въпреки че силно се съмнявам че си на 20, защото по начина по който се обръщаш към мен с "девойчето", звучиш поне на 35) не означава че можеш да ми даваш каквито и да било уроци. Но все пак не се впрягай. това е форум. Истинския живот е ОТВЪН. И нека пак повторя: You know my natal card- not my story.

Аз отново ще повторя, чудесни комуникативни умения. Иначе преди да ми говориш каква съм, поне , понеже сме в астрофорум, да се беше погрижила да ми погледнеш натала. То там си личи колко всъщност мога да си те сложа на сърце и да се афектирам. Много бъркаш, ако си мислиш, че ми пука, но както ти казаха, с този недъг Марс сигурно се храниш от гнева на хората и ти е много приятно да си мислиш, че всъщност им пука. Истината е че просто си ми забавна в ограничеността ти. Прототипи като теб - които се изживяват като много важни, когато всъщност не са, са ми много любими поради факта, че обичам да ги приземявам. А живота ми не ти е работа,в крайна сметка ти си тази, която си е пуснала наталната карта за коментар и си понася коментарите. Ако реално се интересуваше от астрология, а не беше тук, да погледнеш по махленски, дали новата думичка, която си чула, реално е празно познатие или наистина върши работа, щеше да знаеш, че с данните, които си дала хората могат да научат кажи-речи цялата ти история. Но си прекалено несъществена, за да се занимава някой с това. А по отношение на това, че хората, които са ти казали нещо накриво са сравнително малко, то е поради факта, че имат някакво търпение, поносимост и смиреност, което са все добродетели, но при мен, и в реалния живот в този форум място за толеранс за подобно отношение вече няма. Объркала си се жестоко отново, понеже това което ти казах заобиколно всъщност е, че ако нямаш намерения да проявиш някакви знания и желание за дискусия, нямаш работа тук. Опира до чистота на околната среда и приятното чувство за липса на бъгове в системата. :rolleyes: С благословията на Вселената, когато Плутон удари няколко шамара на асцендента ти и довърши Слънцето (определено имаш нужда), ще разбереш.

Толкова по темата от мен. :blink: Има си някакви низки нива, на които човек не трябва да слиза. Освен това - около 35-годишното ми сърце е съкрушено от тези думи. :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: