Здравей Гост

Разчитане на астрологическа карта

• 219 Отговора
  • 28975 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Разчитане на астрологическа карта
« Отговор #80 -: Януари 15, 2012, 05:17:22 pm »
Марая, честно да ти кажа, имаш склонност понякога да драматизираш.

Защо Марая мълча до момента, в който аз не се обадих! Сума ти страници се изписаха преди това. Въпросът е риторичен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Януари 15, 2012, 05:19:41 pm »

Защо Марая мълча до момента, в който аз не се обадих! Сума ти страници се изписаха преди това. Въпросът е риторичен.

Като е риторичен си затрий поста...
Когато искам тогава се обаждам...Просто следя с интерес духовното ти развитие... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #82 -: Януари 15, 2012, 05:21:05 pm »

Хората с квадрат или опозиция на Марс с Плутон си падат хейтърчета и трупат много гняв. Разбира се би следвало да има и други твърди аспекти без възможност за сублимация. Но ти си права, че се разтоварват като виждат гнева у другите.

тя го предизвиква съвсем целеносочена и така се зарежда с енергия, като гледам достойнствата на Марса й де са му заврени на кучето у мишата дупка
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #83 -: Януари 15, 2012, 05:21:28 pm »

Като е риторичен си затрий поста...Когато искам тогава се обаждам...Просто следя с интерес духовното ти развитие... :P ;D

Нали разбираш, че едната от нас има контрол над действията ми и това не си ти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #84 -: Януари 15, 2012, 05:23:14 pm »
Бреххх....каква патаклама съм пропуснала тука - що го насметахте това
момиче така бързо  :o

Тъй, тъй и доста шамари от съдбата ще изяде! Плутон в опозиция на натален марс,

Аз си взех една голяма бира и пуканки, а вие продължавайте нататък.  :P

остава да влезе Хелото и да къса билетите за спектакъла

« Отговор #85 -: Януари 15, 2012, 05:23:58 pm »

Хората с квадрат или опозиция на Марс с Плутон си падат хейтърчета и трупат много гняв. Разбира се би следвало да има и други твърди аспекти без възможност за сублимация. Но ти си права, че се разтоварват като виждат гнева у другите.

тя го предизвиква съвсем целеносочена и така се зарежда с енергия, като гледам достойнствата на Марса й де са му заврени на кучето у мишата дупка

Освен това дефицит въздух съчетан с ретро Меркурий.  ;D ;D ;D Говори ласкаво за комуникативни умения. Тя демонстрира, де.  ;D ;D ;D

« Отговор #86 -: Януари 15, 2012, 05:25:02 pm »
Виждам, че не се занимаваш с "глупави коментари" и там, кАдето учиш явно образованието не върши особена работа. Или пък си прекалено мързелива, за да се размърдаш и да се оправиш с ретро Меркурия.  ;D
Иначе какви деца, какви внуци, миличка, объркала си се, нито съм дядо ти, за да ми говориш с този тон, нито съм мъж да ми говориш в мъжки род всъщност.  :unsure: Човек наистина трябва да има някакви граници, които да не прекрачва с прекомерния си егоцентричен нарцисизъм и ти отдавна си изчерпала този лимит. Искрено се надявам дивидентите ти да не са толкова порастнали на живо, защото ще отблъснеш всички хора около себе си с държането си. Но за момента единственото, за което си достойна, е съжаление. Правилно ти е казала приятелката ти, че положението е трагично. Но не заради двата интерсептирани знака, а защото съм 99.99% сигурна, че асцендента ти много добре може да имитира порастнали акции, но единственото което покрива е напълненото ти с комплекси слънце (Раците са доста склонни). Е, жалко, ако знаеше как да го използваш, щеше да върши доста добра работа.  ;)
Точно защото не си ми дядо ТИ не можеш да ми говориш с подобен тон, а никой не казва дали си мъж или жена... Странното е че от едно нищо се афектира и ти и още един- двама(после не си комплексар(ка)). Прав(а) си за границите, но ти ги прекрачи първи/първа. Не се хващай за зодията ми, нито за годините. Може да знаеш тях, но всичко останало е мистерия. Нито знаеш кой съм, нито какъв живот живея- дори и името ми не знаеш. Така че моля те, не ме съди. Занимавай се с твоя си живот(ако съществува такъв извън киберпространството) и не ми дръж уроци по поведение, защото и ти не си експерт.
ПП: И ти имаш нужда от по-добро образование и може би и от първите седем. Само защото си с няколко години по-възрастна от мен (въпреки че силно се съмнявам че си на 20, защото по начина по който се обръщаш към мен с "девойчето", звучиш поне на 35) не означава че можеш да ми даваш каквито и да било уроци. Но все пак не се впрягай. това е форум. Истинския живот е ОТВЪН. И нека пак повторя: You know my natal card- not my story.

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Януари 15, 2012, 05:27:12 pm »

Като е риторичен си затрий поста...Когато искам тогава се обаждам...Просто следя с интерес духовното ти развитие... :P ;D

Нали разбираш, че едната от нас има контрол над действията ми и това не си ти.

С празните приказки на пазара...В обществен форум се контролирай...след като можеш...Макар, че никога не го показваш! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #88 -: Януари 15, 2012, 05:29:18 pm »
Хахаха....това било момче май, а не момиче   ;D
Идеално се връзват нещата  ;)
Естествени минерали и амулети

« Отговор #89 -: Януари 15, 2012, 05:29:36 pm »
Учудвам се,че не улавяте тънкия замисъл стоящ зад тази тема.Някой е решил да ви покаже стадния принцип нагледно-пуска кьорфишек и гледа филми. ;DСамо проследете някои характерни особености на човека,който пусна тема за усещанията в интернет.Заедно с посоката на включване на други персонажи ;D

« Отговор #90 -: Януари 15, 2012, 05:31:09 pm »
и каква е твоята история,с това трябваше да започнеш, споделеността ,ражда доверие
ако качиш и снимка,може и да повярваме
ВР Нептун/сатурн
регистрирана на петък 13

« Отговор #91 -: Януари 15, 2012, 05:34:07 pm »

Точно защото не си ми дядо ТИ не можеш да ми говориш с подобен тон, а никой не казва дали си мъж или жена... Странното е че от едно нищо се афектира и ти и още един- двама(после не си комплексар(ка)). Прав(а) си за границите, но ти ги прекрачи първи/първа. Не се хващай за зодията ми, нито за годините. Може да знаеш тях, но всичко останало е мистерия. Нито знаеш кой съм, нито какъв живот живея- дори и името ми не знаеш. Така че моля те, не ме съди. Занимавай се с твоя си живот(ако съществува такъв извън киберпространството) и не ми дръж уроци по поведение, защото и ти не си експерт.
ПП: И ти имаш нужда от по-добро образование и може би и от първите седем. Само защото си с няколко години по-възрастна от мен (въпреки че силно се съмнявам че си на 20, защото по начина по който се обръщаш към мен с "девойчето", звучиш поне на 35) не означава че можеш да ми даваш каквито и да било уроци. Но все пак не се впрягай. това е форум. Истинския живот е ОТВЪН. И нека пак повторя: You know my natal card- not my story.
Твърде усъвършенствана реч като за на 17 години ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Януари 15, 2012, 05:36:28 pm »

Твърде усъвършенствана реч като за на 17 години ;D

Това е добра новина...раждат се вече умни и усъвършенствани деца...Старата и освирепяла психология е като змиите...Ебаси терариума стана тоя сайт.... ;D :rolleyes: ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #93 -: Януари 15, 2012, 05:38:47 pm »
нула, мисля, че търсиш под вола теле  :blink: на мен психологическия профил на картата ми се връзва с поведението на момичето. чак такава виртуозна режисура ....  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Януари 15, 2012, 05:39:08 pm »
В тази тема самодоволна фукла идва "тя има приятелка с по-компетентно мнение" (разбирай от това на всички във форума) и ние сме длъжни да тълкуваме, а тя да чете през свободното си време, ако естествено, намери такова.

Една приятелка, доста по-компетентна в тази среда, ми каза че нещата не седят много добре и че имам включен знак. Но тъй като и тя не е сигурна, моля и Вас за мнение.

Доста по-компетентна от нея в астрологията, не от вас/нас.
Вероятно това е искала да каже, но може вече да съм пияна и да не разбирам.  :haha:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #95 -: Януари 15, 2012, 05:39:33 pm »

Това е добра новина...раждат се вече умни и усъвършенствани деца...Старата и освирепяла психология е като змиите...Ебаси терариума стана тоя сайт.... ;D :rolleyes: ;D
Ахам,интересно защо беше необходимо да пишеш последните две изречения?Гузен негонен бяга се нарича май :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Януари 15, 2012, 05:41:54 pm »

Ахам,интересно защо беше необходимо да пишеш последните две изречения?Гузен негонен бяга се нарича май :rolf:

Щото съм от тези с много силна интуиция...и не се изисква много за да разбера..,че търсиш енергиийна храна..и скандал...Просто ти друго тук не търсиш... :P ;D

« Отговор #97 -: Януари 15, 2012, 05:42:27 pm »
нула, мисля, че търсиш под вола теле  :blink: на мен психологическия профил на картата ми се връзва с поведението на момичето. чак такава виртуозна режисура ....  :blink:
Не,не,зная какво казвам.Това би трябвало да е човек на 17 години,нали?! :blink:Исках да кажа,че данните са измислени от някой,който не е на 17.

« Отговор #98 -: Януари 15, 2012, 05:43:06 pm »
Виждам, че не се занимаваш с "глупави коментари" и там, кАдето учиш явно образованието не върши особена работа. Или пък си прекалено мързелива, за да се размърдаш и да се оправиш с ретро Меркурия.  ;D
Иначе какви деца, какви внуци, миличка, объркала си се, нито съм дядо ти, за да ми говориш с този тон, нито съм мъж да ми говориш в мъжки род всъщност.  :unsure: Човек наистина трябва да има някакви граници, които да не прекрачва с прекомерния си егоцентричен нарцисизъм и ти отдавна си изчерпала този лимит. Искрено се надявам дивидентите ти да не са толкова порастнали на живо, защото ще отблъснеш всички хора около себе си с държането си. Но за момента единственото, за което си достойна, е съжаление. Правилно ти е казала приятелката ти, че положението е трагично. Но не заради двата интерсептирани знака, а защото съм 99.99% сигурна, че асцендента ти много добре може да имитира порастнали акции, но единственото което покрива е напълненото ти с комплекси слънце (Раците са доста склонни). Е, жалко, ако знаеше как да го използваш, щеше да върши доста добра работа.  ;)

;D ;D ;D ;D Аз отново ще повторя, чудесни комуникативни умения.  Иначе преди да ми говориш каква съм, поне , понеже сме в астрофорум, да се беше погрижила да ми погледнеш натала. То там си личи колко всъщност мога да си те сложа на сърце и да се афектирам. Много бъркаш, ако си мислиш, че ми пука, но както ти казаха, с този недъг Марс сигурно се храниш от гнева на хората и ти е много приятно да си мислиш, че всъщност им пука. Истината е че просто си ми забавна в ограничеността ти. Прототипи като теб - които се изживяват като много важни, когато всъщност не са, са ми много любими поради факта, че обичам да ги приземявам. А живота ми не ти е работа,в крайна сметка ти си тази, която си е пуснала наталната карта за коментар и си понася коментарите. Ако реално се интересуваше от астрология, а не беше тук, да погледнеш по махленски, дали новата думичка, която си чула, реално е празно познатие или наистина върши работа, щеше да знаеш, че с данните, които си дала хората могат да научат кажи-речи цялата ти история. Но си прекалено несъществена, за да се занимава някой с това. А по отношение на това, че хората, които са ти казали нещо накриво са сравнително малко, то е поради факта, че имат някакво търпение, поносимост и смиреност, което са все добродетели, но при мен, и в реалния живот  в този форум място за толеранс за подобно отношение вече няма. Объркала си се жестоко отново, понеже това което ти казах заобиколно всъщност е, че ако нямаш намерения да проявиш някакви знания и желание за дискусия, нямаш работа тук. Опира до чистота на околната среда и приятното чувство за липса на бъгове в системата.  :rolleyes: С благословията на Вселената, когато Плутон удари няколко шамара на асцендента ти и довърши Слънцето (определено имаш нужда), ще разбереш.  ;)
Толкова по темата от мен.  :blink: Има си някакви низки нива, на които човек не трябва да слиза. Освен това - около 35-годишното ми сърце е съкрушено от тези думи.  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 05:47:44 pm от ThunderGoddess »

« Отговор #99 -: Януари 15, 2012, 05:44:59 pm »
Благодаря за информацията, но аз все пак разчитам на някой добросъвестен човек, който да ми даде някакъв отговор

:rakeattack:

Купувах си книги от книжарницата по основи на астрологията и добросъвестно се подготвях САМА, преди дори да подозирам, че съществуват интернет програми , качени на сайтове, пък за форуми да не говорим. И така цели 8 години, след което - ето ме тук. Не смяташ ли, че малко трябва да почетеш, пък сетне да споделиш малко знания тука по наталната си карта? А ние ще ти казваме дали си на прав път.
В днешно време всеки бърза, без дори и той да знае на къде. Повярвай, пробвала съм да чета книги на тази тема, но не мога да отделя необходимото време за да разбера всичко както трябва. За това търся мнение тук- по-професионално сякаш. Така че съжалявам ако съм ти стъпила на лопатата, но ако толкова те дразни защо се занимаваш да ми пишеш?

Брех, много устатна тая, беее!  :o
Нищо няма да вземеш наготово от никого в тоя форум, повярвай, момиче. Не и с този подход. Явно и в живота си такава. С нахалство и наглост доникъде не се стига. И най-безболезнения начин да го разбереш е в тоя форум. Повярвай ми предстои ти да го разбереш по много по-болезнен начин, къде се намира края на лопатата. Животът ще ти го покаже.
Вие тръгнахте с лошо и аз няма да ви се оставя да ме мачкате. То е ясно че си имате правила, както е ясно че има ред и уважение. Подобно уважение, за жалост, не бе проявено към мен още от началото. Иначе вие че се заяждате един с друг- хубаво. Аз съм врагът в случая- чудесно. Чакам някой да ми покаже краят на лопатата в този форум(който наистина не вярвам че трябва да представлява нечий живот). Съжалявам ако съм ви подразнила толкова, колкото съжалявам че се дразните от такива малки неща. Наистина съжалявам че започнах тази тема пълна вече с негативна енергия. Знам че сега някой ще пише "какво разбира тая от негативна енергия?". Не ме интересува.
Намеренията ми не бяха лоши или с цел да експлоатирам нечий труд. Ако се чувствате толкова засегнати- извинете. Не смятах да нараня чувствата ви. Нямам опит с форумите, но явно те са злобни и неприветливи колкото са и хората, седящи пред компютъра с часове.
Извинете ме. Явно обърках времето, мястото и хората.
И ако сега продължите да се заяждате и да казвате колко съм нагла и невъзпитана- така да бъде. Но тогава вече няма да съм аз най-виновната.
Това е.