За моята рачешка Луна потвърждавам, че е Плюшкин - трупам множество ненужни вещи, не мога да се разделя с тях, да ги изхвърля, особено ако не е нещо получено наготово, а придобито със собствен труд и пари (в повечето случаи е така). Докато телешкият Юпитер в 7 дом ме въвлича в други крайности - спонтанно раздаване и прахосване на средства за екстравагантни придобивки, скъпи подаръци за любими хора - обикновено това са неща, които стандартът ми на живот трудно може да позволи. После идва редът на икономиите по Луна в Рак/8 дом, от много неща ми се е налагало да се лишавам години наред (вкл. и в храненето). И съм развила нагласа, че днес мога да ползвам крем за 100 лв., а утре за 5 - това няма никакво значение, т.е. умея да се простирам според чергата си и съм свикнала и да нямам, и да имам, осъзнавайки че във всеки един момент ситуацията може да се промени, а с нея се променят и потребностите. Днес мога да ям, а утре да карам на пост и молитва... А и по принцип съм човек, който е доста умерен в храненето и не обичам да си угаждам, задоволявам се със съвсем обикновена храна, нямам склонност към преяждане и безразборно тъпчене със сладки неща.
За слънчевите Телци, особено ако имат други лични планети в този знак, потвърждавам - обичат лукса и удобството, за любимите си хора не се стискат. Иначе са прагматични и могат да правят икономии, когато не разполагат с достатъчно средства. Но имат ли - дават, за разлика от някои, които имат, но никому нищо не дават, пък отгоре на това искат и изискват.