Здравей Гост

.

• 253 Отговора
  • 32020 Прегледи
Re: Юпитер
« Отговор #80 -: Януари 21, 2012, 04:06:11 pm »

Охохоооооо! Значи ти предстои да се запознаеш. Тези аршини не пасват на всеки. Хората не са правени по калъп. Някои са ларш, други са стиснати, за съжаление.

Едва ли(навършени години,живот,финансови обстоятелства).Не гледам в паницата на никого,за да го определям като стиснат или не. ;DВсеки премерва другите според собствения си аршин.Нали ти казваше,че подобното привлича подобно? :rolleyes:

« Отговор #81 -: Януари 21, 2012, 04:08:56 pm »
Нула твоето твърдение,че не познаваш стиснати хора е като това:

В Северна Корея продължават медийните мистификации около починалия Ким Чен-ир. Държавната информационна агенция КЦТА съобщи, че свраки и мечки скърбят за покойния лидер. В съобщението на агенцията се посочва, че на 19 декември - деня, в който бе обявена официално смъртта му, стотици свраки се появили от някъде и започнали да кръжат над статуята на баща му Ким Ир-сен в двора на училище в окръг Мангьонде, "сякаш искали да му разкажат тъжни вести". Миналата седмица семейство мечки се събудило от зимния си сън, за да изрази скръбта си по любимия вожд. "Мечката и няколко малки мечета стоели на пътя и плачели горчиво", уверява агенцията.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-01-10&article=395261
« Последна редакция: Януари 21, 2012, 04:13:04 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #82 -: Януари 21, 2012, 04:09:47 pm »

чудесно, значи си доволна от това,което получаваш съизмеримо с твоя труд

и наблюдавам хора ларж към себе си и стиснати към всички и това е равновесие /баланс
Значи стиснатия към себе си е ларж към другите? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Януари 21, 2012, 04:10:05 pm »
През целия си живот съм била "човекът, който дава", но не роптая срещу този факт, избрала съм го за съдба и си нося последствията. Понякога се случва да даваш на неподходящите хора и го осъзнаваш впоследствие. Но въпреки това не съм съжалявала за даденото, такъв е бил моят избор. Сега давам само на онези, за които преценя, че наистина имат нужда от помощ, подкрепа и т.н, нямам вътрешна потребност да се раздавам, много години ми трябваха да го осъзная най-сетне - истинските приятели не те обичат за това, което даваш, а за това, което си.

Не понасям меркантилните дребни душици, но такива вече почти не виреят в моето обкръжение. Те сами си отиват от живота ни в момента, в който разберат, че няма с какво да се хранят, и започват да си търсят нов донор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #84 -: Януари 21, 2012, 04:11:26 pm »
Съпругът ми (бившия) зодия Риби, с юпитер в Риби  - никога не оставя бакшиш, не се вози в таксита, за да не дава излишни пари, дори и съпругата му да е цялата в пришки от неудобни обувки и обикаляне из магазините. Ако има 50-тачка в джоба, ще поиска от жена си дребни за нещо, че да не си развалял едрите пари. И това е навик. Приятелят ми - зодия Овен с Юпитер в телец. Винаги оставя бакшиш, закръгляйки сметката нагоре, дори и да не е бил много добре материално.

Аз - зодия Водолей, Юпитер в Рак, смятам следното. По-точно ще го разкажа с действителен случай.
Мой познат отива на гости в Америка на свой братовчед. На драбовчеда му се разваля колата и познатият ми му предлага да я ремонтира, вместо да викат техник. А неговият братовчед, който вече отдавна е интегриран американец му отговаря следното: "Че, защо? Нали и той хляб яде!" Аз разсъждавам по същия начин. Всеки човек по веригата трябва да е добре, за да се оправим като общество. Винаги давам по малко от себе си, на хората с които влизам в контакт. Познавам хора, които прибират всичко за себе си и живеят на принципа :"Всеки да се оправя сам".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #85 -: Януари 21, 2012, 04:13:23 pm »
откога взехте да определяте, кой стиснат, кой ларж, само по Слънчевия знак? но...ако вземем някои в чистия им вид,
аз само за един знак по Слънце мога да се изкажа, че е стиснат и това е Телец. Хич не обичат да дават милите. А да, и Раците са много спестовни и хич не са по харчовете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Януари 21, 2012, 04:14:20 pm »
Всеки човек по веригата трябва да е добре, за да се оправим като общество.

Ако същия принцип се спазваше и от управляващите...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #87 -: Януари 21, 2012, 04:14:45 pm »

и наблюдавам хора ларж към себе си и стиснати към всички и това е равновесие /баланс
да защото се жертва ,другите са първи в списъка с приоритетите,но явно ти е чужда идеята ;)
а стиснатият към себе си и към другите е вече патология
« Последна редакция: Януари 21, 2012, 04:19:16 pm от strelicka »

*

Stella

• 7765
« Отговор #88 -: Януари 21, 2012, 04:18:14 pm »
откога взехте да определяте, кой стиснат, кой ларж, само по Слънчевия знак? но...ако вземем някои в чистия им вид, аз само за един знак по Слънце мога да се изкажа, че е стиснат и това е Телец. Хич не обичат да дават милите. А да, и Раците са много спестовни и хич не са по харчовете.

Не внимаваш в час, Грейс!  :19:
Говорим за Юпито като естествен У на  :piscess:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #89 -: Януари 21, 2012, 04:21:40 pm »
откога взехте да определяте, кой стиснат, кой ларж, само по Слънчевия знак? но...ако вземем някои в чистия им вид, аз само за един знак по Слънце мога да се изкажа, че е стиснат и това е Телец. Хич не обичат да дават милите. А да, и Раците са много спестовни и хич не са по харчовете.

хахаха... ;D ...Че по Юпитер ли го определяте ?

« Отговор #90 -: Януари 21, 2012, 04:21:55 pm »

да защото се жертва ,другите са първи в списъка с приоритетите,но явно ти е чужда идеята ;)
Не ми е чужда идеята.Както всички тук говорите и пишете,всичко започва вътре в нас.Обичай себе си,за да те обичат другите,нали?Ако си стиснат към себе си,не можеш да бъдеш ларж към другите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Януари 21, 2012, 04:22:11 pm »

;D И екзалтиращ в  :cancers:.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #92 -: Януари 21, 2012, 04:23:51 pm »

аз само за един знак по Слънце мога да се изкажа, че е стиснат и това е Телец. Хич не обичат да дават милите. А да, и Раците са много спестовни и хич не са по харчовете.

За Раците потвърждавам, че са Плюшкин и складират всичко, каквото им падне и с мъка си го откъсват от сърцето, ако трябва да се изхвърли, но нямам наблюдение как са по отношение на другите хора. Че са спестовни, спестовни са, спор няма.

Телците харчат за лъскави работи и правят много подаръци на близките си. Даже прекалено им угаждат. Една Телкиня наскоро си купи мобилен телефон за 500 лева, само защото е модерен и не го ползва.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #93 -: Януари 21, 2012, 04:24:13 pm »
Моят Юпитер е в Дева и си признавам, че не обичам много да давам. Но в никакъв случай не съм пестелива или скръндза, защото пък и ми е неудобно да откажа на някой, който има нужда, а аз в момента имам възможност да помогна.
За себе си много обичам да харча.

*

Stella

• 7765
« Отговор #94 -: Януари 21, 2012, 04:25:34 pm »

Не ми е чужда идеята.Както всички тук говорите и пишете,всичко започва вътре в нас.Обичай себе си,за да те обичат другите,нали?

Ако си стиснат към себе си,не можеш да бъдеш ларж към другите.[/size]

И аз така смятам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #95 -: Януари 21, 2012, 04:28:04 pm »

хахаха... ;D ...Че по Юпитер ли го определяте ?

Да, аз мисля, че щастието, оптимизмът и щедростта са по Юпитер.

*

Grace

• 2257
« Отговор #96 -: Януари 21, 2012, 04:29:07 pm »
Цитат
Телците харчат за лъскави работи и правят много подаръци на близките си. Даже прекалено им угаждат. Една Телкиня наскоро си купи мобилен телефон за 500 лева, само защото е модерен и не го ползва.

да не бъркаме нещата  :blink: Телците мнооооого се обичат и лукса мноооого ги влече. Те са на принципа - за мен само най-доброто и най-скъпото. Познавам и един с лъвска Луна, който много се изхвърля с бакшишите например, но си е стиснат и най-мрази пари да дава. Само по сметка, където е нужно и няма как.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Януари 21, 2012, 04:41:22 pm »
За моята рачешка Луна потвърждавам, че е Плюшкин - трупам множество ненужни вещи, не мога да се разделя с тях, да ги изхвърля, особено ако не е нещо получено наготово, а придобито със собствен труд и пари (в повечето случаи е така). Докато телешкият Юпитер в 7 дом ме въвлича в други крайности - спонтанно раздаване и прахосване на средства за екстравагантни придобивки, скъпи подаръци за любими хора - обикновено това са неща, които стандартът ми на живот трудно може да позволи. После идва редът на икономиите по Луна в Рак/8 дом, от много неща ми се е налагало да се лишавам години наред (вкл. и в храненето). И съм развила нагласа, че днес мога да ползвам крем за 100 лв., а утре за 5 - това няма никакво значение, т.е. умея да се простирам според чергата си и съм свикнала и да нямам, и да имам, осъзнавайки че във всеки един момент ситуацията може да се промени, а с нея се променят и потребностите. Днес мога да ям, а утре да карам на пост и молитва... А и по принцип съм човек, който е доста умерен в храненето и не обичам да си угаждам, задоволявам се със съвсем обикновена храна, нямам склонност към преяждане и безразборно тъпчене със сладки неща.

За слънчевите Телци, особено ако имат други лични планети в този знак, потвърждавам - обичат лукса и удобството, за любимите си хора не се стискат. Иначе са прагматични и могат да правят икономии, когато не разполагат с достатъчно средства. Но имат ли - дават, за разлика от някои, които имат, но никому нищо не дават, пък отгоре на това искат и изискват.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #98 -: Януари 21, 2012, 04:56:36 pm »

Не ми е чужда идеята.Както всички тук говорите и пишете,всичко започва вътре в нас.Обичай себе си,за да те обичат другите,нали?Ако си стиснат към себе си,не можеш да бъдеш ларж към другите.

можеш,сещам се за майка Тереза или Дядо Добри - http://bnt.bg/bg/news/view/43277/djado_dobri
и обичай себе си при някой е в такива крайности,и така тъпчат всичко  и всеки ,за да задоволят това обичай себеси,че никой от околните не ги обичат
« Последна редакция: Януари 21, 2012, 05:02:47 pm от strelicka »

« Отговор #99 -: Януари 21, 2012, 05:01:55 pm »

и обичай себе си при някой е в такива крайности,и така тъпчат всичко  и всеки ,за да задоволят това обичай себеси,че никой от околните не ги обичат
Ами аз и такива хора не познавам ;DТака че няма как да разбера за какво говориш.