Здравей Гост

Мама

• 186 Отговора
  • 28037 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Мама
« Отговор #60 -: Януари 26, 2012, 03:03:20 am »
Добре Еми, ако не можеш да заспиш си пусни някое филмче да се разсееш, докато майка ти се върне. Аз мога да те уверя, че с нея всичко е наред. Надявам се, че сестра ти е при теб в момента.
Не се притеснявай.  :blink:

« Отговор #61 -: Януари 26, 2012, 03:10:09 am »
Луната е в знак риби.Мама е стрелец. Там е слънцето. Те са на 90 градуса, а това е лош аспект. Нямам книжни ефимериди при мен. На колко градуса е луната сега ,можеш ли да ми кажеш? :25:

« Отговор #62 -: Януари 26, 2012, 04:22:31 am »
... нито пък достатъчно запознати с подобни науки, за да е това мястото, на което да споделят. Особено с нова регистрация ... ако беше в някой форум, където е писала преди или фб ... е друго. Просто след третия й пост с мелодрмата за сестра й на брега, ми стана ясно, че това не е реален реален човек. Т.е в реалността не е 12годишно дете със изгубена майка.  ;D Някои хора ... вече се досетиха ... кой е човекът ... за когото .... се говори .... ;D

Как не ти е неудобно да хулиш без да знаеш и познаваш човека за който можеш само да мечтаеш да познаваш?!
Това е сестра ми, която прави нумерологични изчисления и чете астрология от 7годишна.
Може да те изпрати с две изречения толкова далеч,колкото ти не можеш да си представиш.
Има ли значение за кой става дума?Става дума за човек-при това с главно Ч.
С какво майка ми те обиди или нападна, че бълваш сарказъм и злоба? :-\
Ниска честота на енергийно ниво тежи не само на форума , а и на вселената.

Небесна-Стелла, ти имаш възможността да познаваш Марая. И никой не ти дава право да обиждаш и преекспонираш пиянските си истории върху нея! Имам спомени , че точно нейните шофьори те прибираха мъртво пияна у вас. Засрами се! Ти имаш дете също! :-\ Знам,колко много нарани мама и не спираш.Какво искаш!?-Може би да бъдеш като нея. :unsure: Иска се не махленско поведение за това,а нещо повече.Сърце се иска , а водолейте нямат сърце.Уран е хермафродит , вероятно е оставил своя отпечатък. При теб венера липсва, а за луната да не говориме. Нали ти беше лъскава.

Другите изобщо не ме интересуват какво и как са казали.Тези,които са имали позитивната нагласа им благодаря от сърце и заради мама и заради това, че са останали човеци.
А на останалите ще кажа ,че да се подиграваш с болката на дете е повече от цинично и нечовешко. Явно обаче наистина сестра ми е сбъркала ДУХОВНИЯ форум. Тук май тази думичка духовен се тълкува по друг начин.

И да Небесна,МАМА ВСЕ ОЩЕ Я НЯМА! Можеш да се изявяваш като регулировчик в махленската кръчма . 

*

Diyana

• 2705
« Отговор #63 -: Януари 26, 2012, 06:09:25 am »
Къде е мама? Ще я видя ли я жива? :'(

Като минимум един час след като си се регнала и 55 минути след първия ти пост още си е била тъдява. Другия път първо трябва да излезеш от активния си юзер, да си дадеш време за прощално писмо, изчезване и паникьосване и тогава нов рег и тема.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #64 -: Януари 26, 2012, 06:14:10 am »
Не разбирам Дияна за какво говориш :unsure:

« Отговор #65 -: Януари 26, 2012, 06:46:16 am »
Всичко е добро когато завърши добре. :wub: :25:
Благодаря за вниманието. И ще уча хорар ,защото хорара посочи точен час на лични съобщения. :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #66 -: Януари 26, 2012, 07:29:25 am »
Не разбирам от астрология , знам малко. Не само , няма да спя тази нощ сигурно а и ще се моля БОГ да бди над душите над всички. :'( Мама я няма. Това е нейния грях и моята болка.
Страх ме е. :'( Макар да знам, че е силна жена.
Извинете ме , ако съм ви притеснила ! :25:

На коя бутилка Узо си вече?  ;D ;D ;D
Гледам, че си на маса в момента.

Гледаш,ама нищо не виждаш! Ако можеше поне малко да използваш сетивата си щеше и да видиш къде съм.... :blink: Но не всеки трябва да вижда.... :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Януари 26, 2012, 07:31:55 am »
На коя бутилка Узо си вече?  ;D ;D ;D

Заклахме прасето с манастирска гроздова (имаше такава реклама май).

С Луна в 6-ти дом, Риби, в сходящ съвпад с венера, май-май други въпроси са по-актуални за питащата.

И какви като си толкова ^добра^.......,обоснови се астрологично...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Януари 26, 2012, 07:36:15 am »
Многоточията са..........онези частици....изпълващи главата ми, които.................................пърхат безразборно.........в бялата сянка на тройния облак

ЗДРАВЕЙ ДАЛИЯ... :mellow:
РАЗПОЗНАВАШ ЛИ ДОМОВЕТЕ...И НА ДВЕТЕ МЕСТА ИМАМ ЕКЗАЛТИРАЩИ АСПЕКТИ.
БЪДИ ВНИМАТЕЛНА С МЕН....МОЖЕ ДА ВИДИШ КОПИТЦА ,КОГАТО ДЪРПАШ НА НЕПОДХОДЯЩО МЯСТО... :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Януари 26, 2012, 07:38:28 am »
Къде е батко?

23.15, 25.01.2012, София

Помогнете ми да разбера как е батко....докато вървя през тунела.....сама, вятърът брули косите ми, а аз не знам къде е батко. Тъга. Усещам в главата си хиляди мисли и нито една не е свързана с другата, духовното прозрение има висока цена. Аз загубих своя батко!

да не си висяла от терасата с галавата надолу, докато те е брулил вятъра?

Дa, и вървях като слепец към себе си...над бездната....докосната само от вятъра

А многоточията......са...... белите...... полета..... в паметта ми.  ;D ;D ;D

По принцип ,когато диспозитор на Меркурий е Нептун...се радвай, че са бели...,защото  има и по-тежки ситуации... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Януари 26, 2012, 07:40:21 am »
Някой да хвърли едно Таро по въпроса.

Аз питах - Тази жена лъже ли за майка си?

Паднаха се

1. Императрицата, което е точно майката

2. Глупакът

3. Светът

Буквален е този отговор на тарото.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Януари 26, 2012, 07:42:10 am »
Хало, ти ебаваш ли се?  ;D ;D Естествено, че лъже.  :25: Глупакът е добро окачествяване в случая, а Света показва, че някой си запълва времето с глупости ...  ;D ;D

Да ти имам интерпретацията...Гола-водичка....Слаб 2 ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Януари 26, 2012, 07:46:21 am »
Ти си пристрастна. Някои хора много лесно се подлъгват.
Вие сериозно ли смятате, че 12 годишно дете, чиято майка е изчезнала.. ще кисне в астрологически сайт задавайки въпрос къде е майка му?
И на логичните въпроси има ли роднини на които да се обади... просто отговаря с "къде е мама  :'("
Децата не са глупави на тази възраст  :blink:

ДА! Има основателни причини...,но не ти дължа обяснение...нито  на теб нито на когото и да е... :mellow: Възхищавам се обаче на ТЕРАРИУМА....Но е много еднотипен...Нищо интересно...

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Януари 26, 2012, 07:48:41 am »
облакът с фотони, изригнат от слънцето тези дни сигурно е достигнал земята - магнитна буря, снежна буря...

Да, знам какво е писано в съседния сайт.
Просто стоя и наблюдавам извисените дълбокомислени коментари. :rolleyes:

Дано не е това, което може да си представи човек при такива обстоятелства...
Не вярвам Марая или някое от децата й да се шегува по тоя начин. Темата оттатък е на най-малкото й дете, което е едва на 10-11 години, доколкото знам. Мога да си представя притеснението му.

Акрукс, във Варна няма снежна буря, цял ден вали дъжд, няма извънредно положение.

Зоопарка по кои знак го търсим? :rolleyes: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Януари 26, 2012, 07:52:05 am »
Цитат
вече се досетиха ... кой е човекът ... за когото .... се говори .... ;D
... from the very beginning... И когато беше Аманда също...

в съседния сайт дъщеричката на Марая плаче и търси майка си, оставила е бележка,   няколко прощални реда и "обичам ви"  :(
не се шегува момичето, притеснено е...
облакът с фотони, изригнат от слънцето тези дни сигурно е достигнал земята - магнитна буря, снежна буря...
Искаш да кажеш Марая се преструва на плачещото си дете. Дори не мога да разбера как една майка би могла да направи такова нещо!?!

Марая, ти замисли ли се за една секунда преди да започнеш тъпата си шега, какво биха изпитали децата ти, ако "изчезването" ти беше се случило наистина? Хайде, следващия път си помисли малко преди да правиш излишни драми! Ти сега се шегуваш и се смееш зад монитора, ами ако беше наистина, ако не беше на шега? Влез в положението на деца, изгубили родителите си! Можеш ли? То поне първи април да беше тццц.

Най-добре изтрий темата и да забравим, че е случило.

Като станеш майка някой ден ще разбереш...ЧЕ МАЙКИТЕ НЕ ПРАВЯТ ТАКА...НЕ ОБВИНЯВАЙ И НЕ ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ОТ НУЖНОТО.... :mellow:Доста пъти ти казах да използваш потенциала за други неща...а не след стадото... :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Януари 26, 2012, 07:58:05 am »
ДИВНА , РОМАНТИКА .... :58:

И НА ЕДИН СПЕЦИАЛЕН ЧОВЕК ЗА ГРИЖИТЕ ПРЕЗ ТАЗИ УЖАСНА НОЩ! НО И МАЙКИТЕ ...НЕПОРАСНАЛИТЕ ИМАТ НУЖДА ДА ^ИЗБЯГАТ^..... :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Януари 26, 2012, 08:00:38 am »
Къде е мама? Ще я видя ли я жива? :'(

Като минимум един час след като си се регнала и 55 минути след първия ти пост още си е била тъдява. Другия път първо трябва да излезеш от активния си юзер, да си дадеш време за прощално писмо, изчезване и паникьосване и тогава нов рег и тема.

2-КА инспекторе...Трябва и от друга страна да помислиш...Но аз винаги съм знаела , че везните имат проблеми с мисловните процеси..... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Януари 26, 2012, 08:03:16 am »
... нито пък достатъчно запознати с подобни науки, за да е това мястото, на което да споделят. Особено с нова регистрация ... ако беше в някой форум, където е писала преди или фб ... е друго. Просто след третия й пост с мелодрмата за сестра й на брега, ми стана ясно, че това не е реален реален човек. Т.е в реалността не е 12годишно дете със изгубена майка.  ;D Някои хора ... вече се досетиха ... кой е човекът ... за когото .... се говори .... ;D

Как не ти е неудобно да хулиш без да знаеш и познаваш човека за който можеш само да мечтаеш да познаваш?!
Това е сестра ми, която прави нумерологични изчисления и чете астрология от 7годишна.
Може да те изпрати с две изречения толкова далеч,колкото ти не можеш да си представиш.
Има ли значение за кой става дума?Става дума за човек-при това с главно Ч.
С какво майка ми те обиди или нападна, че бълваш сарказъм и злоба? :-\
Ниска честота на енергийно ниво тежи не само на форума , а и на вселената.

Небесна-Стелла, ти имаш възможността да познаваш Марая. И никой не ти дава право да обиждаш и преекспонираш пиянските си истории върху нея! Имам спомени , че точно нейните шофьори те прибираха мъртво пияна у вас. Засрами се! Ти имаш дете също! :-\ Знам,колко много нарани мама и не спираш.Какво искаш!?-Може би да бъдеш като нея. :unsure: Иска се не махленско поведение за това,а нещо повече.Сърце се иска , а водолейте нямат сърце.Уран е хермафродит , вероятно е оставил своя отпечатък. При теб венера липсва, а за луната да не говориме. Нали ти беше лъскава.

Другите изобщо не ме интересуват какво и как са казали.Тези,които са имали позитивната нагласа им благодаря от сърце и заради мама и заради това, че са останали човеци.
А на останалите ще кажа ,че да се подиграваш с болката на дете е повече от цинично и нечовешко. Явно обаче наистина сестра ми е сбъркала ДУХОВНИЯ форум. Тук май тази думичка духовен се тълкува по друг начин.

И да Небесна,МАМА ВСЕ ОЩЕ Я НЯМА! Можеш да се изявяваш като регулировчик в махленската кръчма .

Не си струва...да се хабиш на мегдана... ;D
Остави да издуха вятъра....празните им ....

*

Asol

• 4140
« Отговор #78 -: Януари 26, 2012, 08:12:25 am »
Само с първите думи от началния коментар без да чета останалите останах с усещането, че това е Марая.
Не е ли чудно, че Марая се включва в защита на потребителя, а не отговаря на въпроса му.   :rakeattack:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #79 -: Януари 26, 2012, 08:18:42 am »
Марая, ако бях взела да помисля от друга страна, ще трябваше да ти пратя у дома социалните и службите за защита на детето. Иначе според проектозакона щях да съм съучастник в ситуация, съдържаща потенциален риск за живота и здравето на малолетен.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda