... нито пък достатъчно запознати с подобни науки, за да е това мястото, на което да споделят. Особено с нова регистрация ... ако беше в някой форум, където е писала преди или фб ... е друго. Просто след третия й пост с мелодрмата за сестра й на брега, ми стана ясно, че това не е реален реален човек. Т.е в реалността не е 12годишно дете със изгубена майка.
Някои хора ... вече се досетиха ... кой е човекът ... за когото .... се говори .... 
Как не ти е неудобно да хулиш без да знаеш и познаваш човека за който можеш само да мечтаеш да познаваш?!
Това е сестра ми, която прави нумерологични изчисления и чете астрология от 7годишна.
Може да те изпрати с две изречения толкова далеч,колкото ти не можеш да си представиш.
Има ли значение за кой става дума?Става дума за човек-при това с главно Ч.
С какво майка ми те обиди или нападна, че бълваш сарказъм и злоба?

Ниска честота на енергийно ниво тежи не само на форума , а и на вселената.
Небесна-Стелла, ти имаш възможността да познаваш Марая. И никой не ти дава право да обиждаш и преекспонираш пиянските си истории върху нея! Имам спомени , че точно нейните шофьори те прибираха мъртво пияна у вас. Засрами се! Ти имаш дете също!

Знам,колко много нарани мама и не спираш.Какво искаш!?-Може би да бъдеш като нея. :unsure: Иска се не махленско поведение за това,а нещо повече.Сърце се иска , а водолейте нямат сърце.Уран е хермафродит , вероятно е оставил своя отпечатък. При теб венера липсва, а за луната да не говориме. Нали ти беше лъскава.
Другите изобщо не ме интересуват какво и как са казали.Тези,които са имали позитивната нагласа им благодаря от сърце и заради мама и заради това, че са останали човеци.
А на останалите ще кажа ,че да се подиграваш с болката на дете е повече от цинично и нечовешко. Явно обаче наистина сестра ми е сбъркала ДУХОВНИЯ форум. Тук май тази думичка духовен се тълкува по друг начин.
И да Небесна,МАМА ВСЕ ОЩЕ Я НЯМА! Можеш да се изявяваш като регулировчик в махленската кръчма .