Здравей Гост

Мама

• 186 Отговора
  • 28009 Прегледи
Re: Мама
« Отговор #80 -: Януари 26, 2012, 08:21:30 am »
И каква беше ползата от експеримента? На мен не ми беше смешно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #81 -: Януари 26, 2012, 08:24:02 am »
По кой дом е noname?

По 7-ми дом. В хорарна карта №2 "Лъжа ли е?" Фроули би отговорил така: Меркурий, ако има връзка с 3-ти дом на квезита, винаги говори за лъжец, дори да е на трон или във фиксиран знак (тогава говорим за изпечен лъжец). В случая намираме Близнаци на върха на 9-ти дом (3-ти от 7-ми) - мутабелен знак. на квезита не може да се има доверие, без значение Меркурий в кой знак е. Ако Меркът е във фиксиран знак по-трудно ще бъде разкрита лъжата. В случая намираме Меркурий в кардинален знак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Януари 26, 2012, 08:25:24 am »
Марая, ако бях взела да помисля от друга страна, ще трябваше да ти пратя у дома социалните и службите за защита на детето. Иначе според проектозакона щях да съм съучастник в ситуация, съдържаща потенциален риск за живота и здравето на малолетен.

Не мислиш...просто не мислиш....
Добре , че все още са проекто...,че като гледам проект за нова държава се налага... :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Януари 26, 2012, 08:29:16 am »
Само с първите думи от началния коментар без да чета останалите останах с усещането, че това е Марая.
Не е ли чудно, че Марая се включва в защита на потребителя, а не отговаря на въпроса му.   :rakeattack:

Давайте нови хорари...  :mellow:...докато ги научите.... :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #84 -: Януари 26, 2012, 08:31:13 am »
Абе, като гледам и ти не си го била обмислила съвсем, та сега ще трябва и да те гледаме как ще се гърчиш да замазваш работата. Нейсе, буди админа да трие темата и да се свършва резилът, преди да са се събудили всички.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #85 -: Януари 26, 2012, 08:34:37 am »
Да се неначуди човек...как ви се занимава с подобни глупости.........
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Януари 26, 2012, 08:39:13 am »

Хващай хорара за ушите.... :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #87 -: Януари 26, 2012, 08:42:29 am »
К'ви хорари, к'ви пет лева ? То е видимо и от птичи поглед.  :-[

*

elfidka

• 3129
« Отговор #88 -: Януари 26, 2012, 08:43:19 am »

Хващай хорара за ушите.... :blink:

Понеже много разбирам от хорари... :29:

Допивам си кафето и хващам Търговския закон , че си е**** майката
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Януари 26, 2012, 08:43:49 am »
К'ви хорари, к'ви пет лева ? То е видимо и от птичи поглед.  :-[

Проблема е твой....не е мой. :mellow:

Докато стигнеш до птичия поглед от много скрупули и други товари трябва да се отървеш.... :mellow:

*

Stella

• 7765
« Отговор #90 -: Януари 26, 2012, 08:46:48 am »

Със сериозни неща не бива да се шегува човек. Голям резил.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Януари 26, 2012, 08:53:10 am »

Със сериозни неща не бива да се шегува човек. Голям резил.

Докато те четях...си направих необходимите изводи....Наистина е страшен Меркурий в риби....
Всъщност твоя е и на същия градус като на Вуте.....  :mellow:...Не правя разлика дали говоря с теб или с него.... :mellow:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #92 -: Януари 26, 2012, 09:09:27 am »
 Изчетох темата и  извода ,който си направих за себе си е- никога не губи МЯРКАТА!

« Отговор #93 -: Януари 26, 2012, 10:28:36 am »
Многоточията са..........онези частици....изпълващи главата ми, които.................................пърхат безразборно.........в бялата сянка на тройния облак

ЗДРАВЕЙ ДАЛИЯ... :mellow:
РАЗПОЗНАВАШ ЛИ ДОМОВЕТЕ...И НА ДВЕТЕ МЕСТА ИМАМ ЕКЗАЛТИРАЩИ АСПЕКТИ.
БЪДИ ВНИМАТЕЛНА С МЕН....МОЖЕ ДА ВИДИШ КОПИТЦА ,КОГАТО ДЪРПАШ НА НЕПОДХОДЯЩО МЯСТО... :mellow:

Твоя бан няма да ме съкруши, а за да имаш копитца, трябва да имаш и гръбнак  ;D
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Uran

• 6041
« Отговор #94 -: Януари 26, 2012, 10:33:26 am »
 Стига сте си мерили астрологичните знания и натален потенциал.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #95 -: Януари 26, 2012, 11:25:12 am »
Марая, ти що за човек си? И в двата случая нямам думи.

Ако това е някакъв извратен експеримент и си си правела та*ак с нас, как не те е срам да се представяш за уплашеното си дете? Ами ако се случи наистина?

А ако наистина детето ти го е писало това... Ти ще вземеш да се прибереш на сутринта и първата ти работа ще е да пишеш дълбокомислени коментари във форума и да раздаваш правосъдие, вместо да успокоиш това дете, да го сложиш да спи. Не съм майка и не смея да съдя... ама как не те е срам просто не знам!
И в крайна сметка отново една тема посветена на Марая. Трябваше ли всички да научим колко добра майка си и да ти знаем личните драми. Скандал може да е най-лесния начин да привлечеш внимание, но не се учудвам че хората нямат добро мнение за теб.

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Януари 26, 2012, 11:38:45 am »
Марая, ти що за човек си? И в двата случая нямам думи.

Ако това е някакъв извратен експеримент и си си правела та*ак с нас, как не те е срам да се представяш за уплашеното си дете? Ами ако се случи наистина?

А ако наистина детето ти го е писало това... Ти ще вземеш да се прибереш на сутринта и първата ти работа ще е да пишеш дълбокомислени коментари във форума и да раздаваш правосъдие, вместо да успокоиш това дете, да го сложиш да спи. Не съм майка и не смея да съдя... ама как не те е срам просто не знам!
И в крайна сметка отново една тема посветена на Марая. Трябваше ли всички да научим колко добра майка си и да ти знаем личните драми. Скандал може да е най-лесния начин да привлечеш внимание, но не се учудвам че хората нямат добро мнение за теб.

Виж сега...не съм те карала да пишеш в темата и да наливаш допълнителни екстри в недоносените постове на терариума....
Казах и ще повторя, че не дължа на никому обяснение...И не търся от никого....Не ме учи мен какво да правя...видно Вселената знае къде да се раждат деца.....а и кой да ги ражда....
А има и още нещо...твоята несигурност и желанието ти да се разграничиш от терариума....на теб не ти попречи да ^съскаш^ нали? :mellow:
Едно дете оплюхте...и то не ви е за първи път...седнали акъл да дават...Айде холан...като отгледате по едно...не по повече...тогава продавайте на краставичарите краставици.... :mellow:

Съскай си! Не ми пречиш... :mellow:
Спрете обаче да вдигне овчарката сопата и вие подир нея...ДИЙЙЙЙ....Ама накъде...то няма значение....Някой ден ей така без да иска човек се втурва към пропастта.... :mellow:

На теб ли искаш да ти посветят тема? :rolleyes: :-\

П.П. И не е писало едно дете...,а повече... :mellow:
« Последна редакция: Януари 26, 2012, 11:43:16 am от Марая »

*

Stella

• 7765
« Отговор #97 -: Януари 26, 2012, 11:50:39 am »
Колегите не са "оплювали дете". Детето е само в твоето въображение. Всички колеги разпознаха твоя стил и са писали с ясното съзнание, че това си ти. А аз се придържах към това, което казва хорара. И не сгреших, че кверентката лъже. Не сме токова глупави, за каквито ни смяташ.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #98 -: Януари 26, 2012, 11:55:53 am »
много грозно, много. без значение дали излиза от устата на 12 годишно дете или на възрастна жена. на кого беше нужно това? извисените хора май не отвръщат на обидите с обиди, или ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Януари 26, 2012, 12:53:45 pm »
Колегите не са "оплювали дете". Детето е само в твоето въображение. Всички колеги разпознаха твоя стил и са писали с ясното съзнание, че това си ти. А аз се придържах към това, което казва хорара. И не сгреших, че кверентката лъже. Не сме токова глупави, за каквито ни смяташ.

Не се прави на света вода ненапита...защото не ти е за първи път...Ти  си тази,която създаваш интриги и предпоставки...вживяваш се в роли...
Има кой да види...дали е било дете или старец или някой друг.... :mellow:
Ще спра да ти обръщам внимание и да те видим тогава...А м/у другото като царица по интригите...ти що се върна пак тук...? Колежке...подкукуроса хората...айде в другия сайт...,а сега се правиш на девственица...Спри да плетеш кошници ,ако обичаш.... :mellow: и да наливаш масло в огъня...Примири се...нали говориш за духовност....