Марая, ти що за човек си? И в двата случая нямам думи.
Ако това е някакъв извратен експеримент и си си правела та*ак с нас, как не те е срам да се представяш за уплашеното си дете? Ами ако се случи наистина?
А ако наистина детето ти го е писало това... Ти ще вземеш да се прибереш на сутринта и първата ти работа ще е да пишеш дълбокомислени коментари във форума и да раздаваш правосъдие, вместо да успокоиш това дете, да го сложиш да спи. Не съм майка и не смея да съдя... ама как не те е срам просто не знам!
И в крайна сметка отново една тема посветена на Марая. Трябваше ли всички да научим колко добра майка си и да ти знаем личните драми. Скандал може да е най-лесния начин да привлечеш внимание, но не се учудвам че хората нямат добро мнение за теб.
Виж сега...не съм те карала да пишеш в темата и да наливаш допълнителни екстри в недоносените постове на терариума....
Казах и ще повторя, че не дължа на никому обяснение...И не търся от никого....Не ме учи мен какво да правя...видно Вселената знае къде да се раждат деца.....а и кой да ги ражда....
А има и още нещо...твоята несигурност и желанието ти да се разграничиш от терариума....на теб не ти попречи да ^съскаш^ нали? :mellow:
Едно дете оплюхте...и то не ви е за първи път...седнали акъл да дават...Айде холан...като отгледате по едно...не по повече...тогава продавайте на краставичарите краставици.... :mellow:
Съскай си! Не ми пречиш... :mellow:
Спрете обаче да вдигне овчарката сопата и вие подир нея...ДИЙЙЙЙ....Ама накъде...то няма значение....Някой ден ей така без да иска човек се втурва към пропастта.... :mellow:
На теб ли искаш да ти посветят тема? :rolleyes:

П.П. И не е писало едно дете...,а повече... :mellow: