Здравей Гост

Двойния аршин

• 115 Отговора
  • 14531 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Двойния аршин
« Отговор #20 -: Януари 29, 2012, 10:30:48 am »
Ох, Марая, любима моя! :wub: Доста често се замислям дали тази откровеност е положително качество за мен или е голям минус.

И аз така... ;D...Но тъй като дефицит...би било добре да я поддържаме...Баланса е необходим... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #21 -: Януари 29, 2012, 10:55:39 am »
Аршин

Проблемът не е в двоен аршин и банове, без да търся сметка от уебмастера  си защо ги е слагал, а в това, че който може да създаде нещо  го прави, без да ходи да руши чужд  десетгодишен труд.

И какво печелите двете с Лили, като разрушите един чужд  форум:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #22 -: Януари 29, 2012, 10:59:10 am »
Някой спомня ли си къде е картата на форума? :rolleyes:

Би ли я качил?

Аз я имам и ще я кача, ако отговориш честно (както апелираш) на един въпрос. Ти плащаш ли директно или индиректно на хората, за да ти покажат личните си съобщения, които са получили от други потребители?

*

Grace

• 2257
« Отговор #23 -: Януари 29, 2012, 11:07:09 am »
Аз съм за това, всеки да изразява мнението си. Дори тогава, когато не съвпада с моето. Вярвам също, че в спора се ражда истината. Разбирам, че няма как астрологичните теми да не преминават в лични и обратното. Освен  астрологичните си знания, тук всеки разкрива и същността си. / да, Лили, права си за това /.  :blink: И тук можеш да научиш за хората, повече откъдето и да било. Всеки е различен и неповторим и това прави форума пъстър и забавен.
Да, аз си имам моите предпочитания, но мога да общувам с всички. Понякога се забавлявам, понякога се дразня, но най-често чета с удоволствие.  :blink:

А относно аршина .... аз си имам един и меря с него.  :blink:   

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Януари 29, 2012, 11:11:08 am »

АН, Това е моя отговор...
Няма да вадя други съобщения...
Но знам...,колко има изписани за мен...И няма смисъл от  това...Произволно дръпнах тези от пощата си...

А точно ние с Лили...сме тези ,които пазихме дълго форума...Тогава...,когато теб изобщо те нямаше...тук... :(...Така , че този труд във ФОРУМА НЕ Е ТВОЙ...-Видно от постовете ти в него...ТОВА Е НАШ ТРУД- на всички... И аз...мисля, че е редно ДА НИ СЕ ИЗВИНИШ И НА ДВЕТЕ! Ние сме тези...които запазихме форума...
И все още чакам едни снимки... :angry: :-X

ЗАЩО СЕ ТРИЯТ ТЕМИ В КОИТО СЕ КАЗВА ИСТИНАТА? А!?....Виждаш ли ,че е грешно....
Ти защо толерираше нападките...защо допускаше обиди?
ЗАТОВА ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ...ЗАЩОТО ТИ ВИЖДАШ САМО ТЯХ! :angry:

Марая,не разбираш ли,че някои хора се борят за влияние в астрологичните сфери.  ;D Какво се учудваш,че се заяждат с теб. И с мен се заяждат и ме "поправят",затова и онази вечер надигнах вой. Сънрейн и Небесна непрекъснато се заяждат.  ;D Затова и вече влизам по-рядко. Нямам желание да си образувам нерви с тъпи хора.  :P Но това да си остане между нас,моля те. Че имаш навика да говориш без да помислиш. :blink:

ЗДравей,
как я търпиш тая Скарлет? :unsure:
Ужасен манталитет,може да е нещо в астрологията,но като човек е ужасна
:unsure: :(

Нищо лошо ,просто виждам че си доста търпелива :blink:

там е работата ,че от темата ,която съм пуснала се вижда кой колко може.
подигравам се ,но много финно.... и не ми пука. :wub:
Да :blink: Забелязвам :blink: :wub:

Небесна много се е променила от това,което четях преди 1 година в постовете й. Вместо да поумнява и да става по-скромна,тя се възгордява. И да я питаш от кво. Неин проблем. Същото важи и за твоя приятел Синухе. Разглеждах му натала. Имам усещането,че не е хетеросексуален. С този Марс във Водолей на куспидата на 6 дом,той влияе и на 5. А Марс управлява 8 дом. Уран,който е диспозитор на Марса е в градус и неподвижна звезда,която се свързва с разюзданост. Но не му казвай,знаеш че аз не коментирам с никого.  ;) Колкото до лидерството,нужни са много личностни качества и емоционална стабилност, дух, каквито не мога да преценя от един форум дали Небесна ги притежава. :rolleyes: А и малко ме вълнува нейното его.  ;D

Иска се силна карта като цяло за лидер. Не е само Плутона. А тя има в 10 дом Марс в заточение. На коя среща ще дойде Синухе? На 19 ли? Щото оная патка от другия форум ме помоли да съм променяла датата за следващия петък,щото тя не можела да дойде на 19. Само че аз не съм маймуна. Датата си остава 19 февруари. Пък ако ще и само дветете с теб да се напием.  ;D

Здравейте,Марая! Чета отдавна във форума,но сега се регистрирах от скоро. Пиша ви,защото видях в темата за 2010,че ви нападат две юзерки,които от прочетеното разбрах че имат вина за напускането на скарлет,пък ви обвиняват вас. Намерил съм нещо в говорилнята,което е добре да им го заврете в очите.Това са думи на Скарлет по повод разправия точно между тези двете селяндурки:

" Честно казано,заради такива постове като този ще си идат доста хора от форума. За мен също вече не е онова удоволствие,с което влизах досега във форума."

Ето ви линка от страницата и прочетете сама.Първо тези двете се скарват и Скарлет написва по-горното заради тях.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,1055.4780.html    ;)

Цитат на: Nebesna
Струва ми се, че тая Кайли яко я тресе - критическата ли, що ли? Ма много агресия е насъбрала и си търси отдушник във форума. Пази, боже! :-X

Ето това са ПРИЧИНИТЕ за  двойните аршини...ЩЕ СЕ ОРГАНИЧА ДО ТУК...За мен е важно да се знае...,че не толерирам подобно поведение...,на лични едно , във форума друго...на скайп 3-то...в реала 4-то...Това освен , че намеква за сериозни проблеми по отношение на личността.
Аз не съм тази която може да промени другите...,НО НЕ МОГА ДА ПРОМЕНЯ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ ЛИЦЕМЕРИЕТО И ПОДМОЛНИТЕ И НЕЧИСТОПЛЪТНИ ОТНОШЕНИЯ...
Какво от това, че във форума СЕ ЦЕЛУВАТ...КАТО НА ЛИЧНИ СЕ ПЛЮВАТ....

Дълго време съм получава подобни писма....Имам много такива...
Хора , които тръгват за някъде не по собствено желание , а заради тенденцията или защото вятъра духа в източна посока...не бива да забравят...,че този същия вятър...след време обръща посоката и тръгва на запад.... :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #25 -: Януари 29, 2012, 11:17:29 am »

АН, Това е моя отговор...
Няма да вадя други съобщения...
Но знам...,колко има изписани за мен...И няма смисъл от  това...Произволно дръпнах тези от пощата си...

А точно ние с Лили...сме тези ,които пазихме дълго форума...Тогава...,когато теб изобщо те нямаше...тук... :(...Така , че този труд във ФОРУМА НЕ Е ТВОЙ...-Видно от постовете ти в него...ТОВА Е НАШ ТРУД- на всички... И аз...мисля, че е редно ДА НИ СЕ ИЗВИНИШ И НА ДВЕТЕ! Ние сме тези...които запазихме форума...
И все още чакам едни снимки... :angry: :-X

ЗАЩО СЕ ТРИЯТ ТЕМИ В КОИТО СЕ КАЗВА ИСТИНАТА? А!?....Виждаш ли ,че е грешно....
Ти защо толерираше нападките...защо допускаше обиди?
ЗАТОВА ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ...ЗАЩОТО ТИ ВИЖДАШ САМО ТЯХ! :angry:

Марая,не разбираш ли,че някои хора се борят за влияние в астрологичните сфери.  ;D Какво се учудваш,че се заяждат с теб. И с мен се заяждат и ме "поправят",затова и онази вечер надигнах вой. Сънрейн и Небесна непрекъснато се заяждат.  ;D Затова и вече влизам по-рядко. Нямам желание да си образувам нерви с тъпи хора.  :P Но това да си остане между нас,моля те. Че имаш навика да говориш без да помислиш. :blink:

ЗДравей,
как я търпиш тая Скарлет? :unsure:
Ужасен манталитет,може да е нещо в астрологията,но като човек е ужасна
:unsure: :(

Нищо лошо ,просто виждам че си доста търпелива :blink:

там е работата ,че от темата ,която съм пуснала се вижда кой колко може.
подигравам се ,но много финно.... и не ми пука. :wub:
Да :blink: Забелязвам :blink: :wub:

Небесна много се е променила от това,което четях преди 1 година в постовете й. Вместо да поумнява и да става по-скромна,тя се възгордява. И да я питаш от кво. Неин проблем. Същото важи и за твоя приятел Синухе. Разглеждах му натала. Имам усещането,че не е хетеросексуален. С този Марс във Водолей на куспидата на 6 дом,той влияе и на 5. А Марс управлява 8 дом. Уран,който е диспозитор на Марса е в градус и неподвижна звезда,която се свързва с разюзданост. Но не му казвай,знаеш че аз не коментирам с никого.  ;) Колкото до лидерството,нужни са много личностни качества и емоционална стабилност, дух, каквито не мога да преценя от един форум дали Небесна ги притежава. :rolleyes: А и малко ме вълнува нейното его.  ;D

Иска се силна карта като цяло за лидер. Не е само Плутона. А тя има в 10 дом Марс в заточение. На коя среща ще дойде Синухе? На 19 ли? Щото оная патка от другия форум ме помоли да съм променяла датата за следващия петък,щото тя не можела да дойде на 19. Само че аз не съм маймуна. Датата си остава 19 февруари. Пък ако ще и само дветете с теб да се напием.  ;D

Здравейте,Марая! Чета отдавна във форума,но сега се регистрирах от скоро. Пиша ви,защото видях в темата за 2010,че ви нападат две юзерки,които от прочетеното разбрах че имат вина за напускането на скарлет,пък ви обвиняват вас. Намерил съм нещо в говорилнята,което е добре да им го заврете в очите.Това са думи на Скарлет по повод разправия точно между тези двете селяндурки:

" Честно казано,заради такива постове като този ще си идат доста хора от форума. За мен също вече не е онова удоволствие,с което влизах досега във форума."

Ето ви линка от страницата и прочетете сама.Първо тези двете се скарват и Скарлет написва по-горното заради тях.

Цитат на: Nebesna
Струва ми се, че тая Кайли яко я тресе - критическата ли, що ли? Ма много агресия е насъбрала и си търси отдушник във форума. Пази, боже! :-X

Ето това са ПРИЧИНИТЕ за  двойните аршини...ЩЕ СЕ ОРГАНИЧА ДО ТУК...За мен е важно да се знае...,че не толерирам подобно поведение...,на лични едно , във форума друго...на скайп 3-то...в реала 4-то...Това освен , че намеква за сериозни проблеми по отношение на личността.
Аз не съм тази която може да промени другите...,НО НЕ МОГА ДА ПРОМЕНЯ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ ЛИЦЕМЕРИЕТО И ПОДМОЛНИТЕ И НЕЧИСТОПЛЪТНИ ОТНОШЕНИЯ...
Какво от това, че във форума СЕ ЦЕЛУВАТ...КАТО НА ЛИЧНИ СЕ ПЛЮВАТ....

Дълго време съм получава подобни писма....Имам много такива...
Хора , които тръгват за някъде не по собствено желание , а заради тенденцията или защото вятъра духа в източна посока...не бива да забравят...,че този същия вятър...след време обръща посоката и тръгва на запад.... :-X :-X

Много интересно!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Януари 29, 2012, 11:37:45 am »
И какво печелите двете с Лили, като разрушите един чужд  форум:)

Моля те мен да не ме намесваш в разрушаването на твоя форум.
Ако се върнеш няколко години назад, би трябвало да видиш съвсем други намерения.
Никога не съм искала да го руша, а да градя. Няма значение кой какво казва, архивите говорят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Януари 29, 2012, 11:42:04 am »

И само да вмъкна....Сигурна съм, че Орион и Скарлет е едно и също лице.... :blink:
Но и сили за това нямат да си признаят...или поизбършат....
Като в приказката...@А дупетата ще си носим ли?@

Дай картата на форума...по-добре...не се бъркай в тези отношения-не го направи навремето..ИЗПУСНА МОМЕНТА.../Ако ти се чете попрегледай темите и ще разбереш./
Остави форума да каже всичко...за да започне начисто...Когато нещата останат недоизказани...и когато намесата не е своевременна...причината не е в двама потребители...
НАЛИ НЕБЕСНА-СТЕЛЛА ПОСТОЯННО ГОВОРИ КАК ТЪЛПАТА ПОМИТА ХОРАТА ,КОИТО ИМАТ В НАТАЛА СИ ПЛУТОН НА МЦ!?
Да те питам нещо...а когато и УРАН е там...на МЦ..какво се случва?

Прочете ли чата...в организационната тема? :rolleyes:
Там се говори за революции.... :-X

« Отговор #28 -: Януари 29, 2012, 11:42:14 am »
Бе, какво ще кажете, да отворим една тема със заглавие "Оплювалник" и да си кажем, кой, какво не му харесва в друг/ите, защо и как и БЕЗ администратор, модератор или мастурбатор да пипа, да трие, да редактира и да поставя цензура?

Нещата в реалния живот не са цветущи, езика също, що трябва да сме в нета, като момина сълза?

А? Какво ще кажете? Стиска ли ви или ви е шубе?

п.п: Тая идея е прекрасна, между другото - вижда се кой, какво мисли РЕАЛНО за другите (понеже, вече стана дума, че откровението ще направи света хубав!), пък и като си имаме картите, ще видим, кой, какво засяга другия по хороскоп, че така да го гледа на криво?

*

Grace

• 2257
« Отговор #29 -: Януари 29, 2012, 11:52:25 am »
]И тук можеш да научиш за хората, повече откъдето и да било.[/size] Всеки е различен и неповторим и това прави форума пъстър и забавен.

;D  ;D  ;D

Бе, какво ще кажете, да отворим една тема със заглавие "Оплювалник" и да си кажем, кой, какво не му харесва в друг/ите, защо и как и БЕЗ администратор, модератор или мастурбатор да пипа, да трие, да редактира и да поставя цензура?

Нещата в реалния живот не са цветущи, езика също, що трябва да сме в нета, като момина сълза?

;D  ;D  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Януари 29, 2012, 11:53:09 am »

Тадж  ;D, и такава тема има, не като да няма! (Кеч, Плювалник и т.н.)
Но всички скандали се пренасят в астрологичните - на кой Марса му бил крив, на кой Венерата недотакована.

И си прав - форумът няма как да е като момина сълза, ако в живота хората са същите. Не съм и имала такива очаквания, защото добре познавам манталитета на хората в преобладаващата им част.

И какво като се каже "истината"!? Истини дал Господ...
Някои просто ще се забършат с нея и ще продължат в същия дух. Няма смисъл.

Реалността, към която се стремим, ако не съществува в нашия вътрешен свят, няма за какво да я дирим и във форума, никъде няма идеални отношения. Но би могло да има повече търпимост.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #31 -: Януари 29, 2012, 11:55:11 am »
Поредната тема тип детска градина.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Януари 29, 2012, 11:56:54 am »

Мен ако ме питаш, форумът се е обърнал на детска градина.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #33 -: Януари 29, 2012, 12:00:39 pm »
Мен ако ме питаш, форумът се е обърнал на детска градина.  ;D
Да, това е по-точно  ;D А преди не беше така ...
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #34 -: Януари 29, 2012, 12:18:52 pm »
Мисля че го има при всички...като роби на собственото си Его винаги ще предпочетем този който ни е по-симпатичен и по-любезен с нас, отколкото един по-намръщен и по-сопнат човек. НО всяка монета си има 2 страни. Да кажем че този човек днес е имал кофти ден, нещастен е за нещо или подобни неща и веднага това рефлектира върху нас. И ако ние отвърнем със същото без да осъзнаем че може би това не е лична атака, тогава няма как да не го сложим в графа " кофти". Но аз често си правя експерименти, тъй като в минало време винаги съм искала да се разбирам с всички и всички да ме харесват ( комплекса на Стрелеца, който винаги има нужда от симпатията и подкрепата на другите и е готов да се прави на клоун за това), сега когато срещна сърдит човек веднага му се усмихвам у му правя комплимент. Най-често той веднага променя позицията и се усмихва. Когато виждам че не действа тази тактика, ставам по-агресивна дори от него, с много кратки и ясни изречения - при селтаците това важи с пълна сила. Също съм виждала как хора от провинцията които са изключително невъзпитани се " морализират" за секунди когато има говориш много любезно на " висок" език. В крайна сметка разбираш че няма нищо лично и всичко е един предразсъдък. За себе си мога да кажа че отношението ми по-често е било по-добро към бедни и отритнати хора, отколкото към такива които се надуват и парадират. За вторите да си призная с течение на времето ми стана все едно тъй като няма за какво да се състезавам с тях...

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Януари 29, 2012, 12:25:47 pm »
Замисляли сте се..., че нашето време - века на иновации и технологии....имаме високи сгради, широки магистрали, но тесни и плитки възгледи. Харчим повече...., но имаме по-малко...., купуваме повече, но се радваме на по-малко.
Стремим се към по-големи къщи.... но имаме по-малки семейства,.... имаме удобства, но по-малко време.... Имаме възможност за по-висока степен на  образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка...... повече медицина, но по-малко здраве.  :(
Знаем как да преживяваме....., но не знаем как да живеем.  :angry:
Добавяме  години към човешкия живот,...стремим се към безсмъртие... но не добавихме живот към годините....Ето това е жалко... :angry:
Качихме се на Луната и се върнахме,... :blink: но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед...,да се усмихнем на някого.... Покорихме КОСМОСА, но не и душата.
Замърсихме въздуха, замърсяваме ежеминутно душата. Подчинихме атома...., в полза на човечеството....но не и предразсъдъците си. Пишем повече, но научаваме по-малко и наред с това...пишем написани вече неща...Научихме се да бързаме, но не се научихме.... да чакаме.
Създаваме нови компютри,... които складират повече информация и бълват повече копи-пейст от когато и да било..... но общуваме все по-малко.
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане,... на големите мъже и дребните души, на лесните печалби и трудните връзки. :'( :mellow: Времето на по-големите семейни доходи и повече разводи, :mellow:.... по-красиви къщи и разбити домове....И ДУШИ... Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, :mellow:  на връзките за една нощ...на мастурбирането/модерна дума уважавана от Тадж/ и наднорменото тегло..... на хапчетата, които правят всичко - възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни! Време, в което има много на витрината,.... но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до Вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете „изтриване”.
Ако гледаме...не означава , че виждаме...Търсим отговор в звездите,планетите , аспектите...дори стигаме ДО ВЕКТОРНА АСТРОЛОГИЯ...,но не можем да стигнем толкова близко...,защото се страхуваме да потърсим ЧИСТОТА НА ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА И ДЕТЕТО в себе си....
 Ако детето в нас умре...сме мъртви....
Живота е детска площадка...Вселената не се вълнува от годините...и те вярвам са измислени за това...- да ограничават...и без това ограничените ни от ЕГО души... :mellow:

« Отговор #36 -: Януари 29, 2012, 12:29:36 pm »

Тадж  ;D, и такава тема има, не като да няма! (Кеч, Плювалник и т.н.)
Но всички скандали се пренасят в астрологичните - на кой Марса му бил крив, на кой Венерата недотакована.

И си прав - форумът няма как да е като момина сълза, ако в живота хората са същите. Не съм и имала такива очаквания, защото добре познавам манталитета на хората в преобладаващата им част.

И какво като се каже "истината"!? Истини дал Господ...
Някои просто ще се забършат с нея и ще продължат в същия дух. Няма смисъл.

Реалността, към която се стремим, ако не съществува в нашия вътрешен свят, няма за какво да я дирим и във форума, никъде няма идеални отношения. Но би могло да има повече търпимост.

Ма кат има теми - нови ще направим! Нема на стари лаври да лежим, я! Са, к'воооо? От новости ли да се плашим? Абсурд! ;D

И хич не ме интересува, кой ще приема на криво и кой на тесно! Който има очи ще се види в огледалото. А кат' не иска се види - еми ще си ходи чорлав и т'ва е!

И как няма да замяза тука на детска градина!? Ми, как няма, кат некво 10 годишно прописа, почна да говори за "светлина и пътешествия в тунела...а навсякъде мрак", а па то щело се моли на Бог за душите на всички, за маминия й грях и нейната болка...за дъжда, що ще измие празните ни души и нечистоплътните ни мисли и вАобще...Лудница! Ма к'ва лудница, бе! Т'ва е психодиспансер и трябва дадени лица с инжекцията у врата и ризата и докле са живи светъл лъч да не видят, че и кат заприходят при св.Петра и още една ризка да им се тури, че да е сигурно, че няма се появят отнякъде, да ни изненадат и да ни сварят неподготвени!
То бива, бива, ама в тая държава и 10 годишните полудеха и са с диагноза! ;D

Ама аз ей т'ва не мога да разбера - не стига, че не си знае името(noname), не стига, че не е с всичкия си, ами и по кръчмите ще ходи, и "имало спомени", кой с кой шофьор се бил прибрал, че бил се напил!? Ма к'во праиш ти на 10г у кръчмата, ва? Ма к'ва работа имаш ти да гледаш, кой пие, кой се освинва, ве? Ма я марш да четеш да си научиш името, Дееева твойта мама Мария горе се кръсти и реве отчайващо накъде е отишъл живота!

Е, как няма да искам да се отовори нова тема? Не една, а 15 минумум, че то сал една болежка ли може да има човек? ;D

п.п: Един човек от тоя форум е с диагноза и просто трябва му се покаже това, че почна да вади от преди 2 години бележки, кой, какво, как!? Те, хората пари не могат да заделят, тя бележки ще ми пази, да вади тука, да се аргументира, че аршина и къс бил. Пфуй, че детска градина!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Януари 29, 2012, 12:34:59 pm »
Е, как няма да искам да се отовори нова тема? Не една, а 15 минумум, че то сал една болежка ли може да има човек? ;D

Тогава да направим по една тема за всяка диагноза и да видим кой къде го боли, къде го сърби.  ;D

Как ще е къс аршина, бре!? 71 санта малко ли ти е? (при турците 68 бил).  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #38 -: Януари 29, 2012, 12:57:57 pm »
Гледам ви и си мисля колко ли трябва да му е жалък живота на човек, за да са му такива забавленията.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Януари 29, 2012, 12:59:56 pm »
Кажи... ;D Помоли.... :P

Радвам се, че си ток и жица ;)

Въпросът ми е за работата - излиза ли нещо в скоро време промяна, смяна, по-добро положение, дори и чужбина.
Гледам си прогресиите, дирекциите и солара + транзитите и все си мисля и се мъча да променя нещата, обаче...

* В случай, че си забравила данните ми, щото то е нормално - не е само една маймуна на твоя помощен клон ;) - ето ми ги отново:

хххххххххххххххх

Много ще съм ти благодарен за каквото и да кажеш независимо дали "да" или "не", дали добро или зло.

Мерси!

** При тебе всичко наред ли е? :-\

Уелче,

дадох скайп, бех и търпелив, обаче отговор на вАпроса, дето те помолих да го разгледаш все още няма ;)

Да те сръчкам по-стабилно ли трябва или да ти се примоля по-настоятелно ;D

eLA TUK....http://www.astroseer.net/forum/index.php/board,2.0.html

:haha: uelinoto... :wub:

Izfirqswam...,edin bogat meen se opitva da mi vurti akula... :wub: :wub:

Марая, виждам, че всеки път ме каниш, благодаря ти за което, но има хора, на които държа и които са от другия лагер и искам да запазя неутралитет, така че да не ме засягат вашите неразбории. Затова и не съм се регистрирал и в другия, конкурентен сайт :)

Ще те помоля за последно, щото повече ще ми е неудобно и на мен самия да го правя - когато имаш време погледни, моля те, нещо свързано с работата, че положението не е от най...а и не се очаква, като че ли, пък в същото време все си мисля, че би трябвало скоро нещо да изникне... :-\

Аз съм сигурен, че този, дето се опитва да ти върти акъла, не знае какво го чака  :P :wub:

Нямам какво да добавя.... :-X

Затова защото не ти погледнах картата... :-X