Бе, какво ще кажете, да отворим една тема със заглавие "Оплювалник" и да си кажем, кой, какво не му харесва в друг/ите, защо и как и БЕЗ администратор, модератор или мастурбатор да пипа, да трие, да редактира и да поставя цензура?
Нещата в реалния живот не са цветущи, езика също, що трябва да сме в нета, като момина сълза?
А? Какво ще кажете? Стиска ли ви или ви е шубе?
Тадж
, и такава тема има, не като да няма! (Кеч, Плювалник и т.н.)
Но всички скандали се пренасят в астрологичните - на кой Марса му бил крив, на кой Венерата недотакована.
И си прав - форумът няма как да е като момина сълза, ако в живота хората са същите. Не съм и имала такива очаквания, защото добре познавам манталитета на хората в преобладаващата им част.
И какво като се каже "истината"!? Истини дал Господ...
Някои просто ще се забършат с нея и ще продължат в същия дух. Няма смисъл.
Реалността, към която се стремим, ако не съществува в нашия вътрешен свят, няма за какво да я дирим и във форума, никъде няма идеални отношения. Но би могло да има повече търпимост.
Ма кат има теми - нови ще направим! Нема на стари лаври да лежим, я! Са, к'воооо? От новости ли да се плашим? Абсурд!

И хич не ме интересува, кой ще приема на криво и кой на тесно! Който има очи ще се види в огледалото. А кат' не иска се види - еми ще си ходи чорлав и т'ва е!
И как няма да замяза тука на детска градина!? Ми, как няма, кат некво 10 годишно прописа, почна да говори за "светлина и пътешествия в тунела...а навсякъде мрак", а па то щело се моли на Бог за душите на всички, за маминия й грях и нейната болка...за дъжда, що ще измие празните ни души и нечистоплътните ни мисли и вАобще...Лудница! Ма к'ва лудница, бе! Т'ва е психодиспансер и трябва дадени лица с инжекцията у врата и ризата и докле са живи светъл лъч да не видят, че и кат заприходят при св.Петра и още една ризка да им се тури, че да е сигурно, че няма се появят отнякъде, да ни изненадат и да ни сварят неподготвени!
То бива, бива, ама в тая държава и 10 годишните полудеха и са с диагноза!

Ама аз ей т'ва не мога да разбера - не стига, че не си знае името(noname), не стига, че не е с всичкия си, ами и по кръчмите ще ходи, и "имало спомени", кой с кой шофьор се бил прибрал, че бил се напил!? Ма к'во праиш ти на 10г у кръчмата, ва? Ма к'ва работа имаш ти да гледаш, кой пие, кой се освинва, ве? Ма я марш да четеш да си научиш името, Дееева твойта мама Мария горе се кръсти и реве отчайващо накъде е отишъл живота!
Е, как няма да искам да се отовори нова тема? Не една, а 15 минумум, че то сал една болежка ли може да има човек?

п.п: Един човек от тоя форум е с диагноза и просто трябва му се покаже това, че почна да вади от преди 2 години бележки, кой, какво, как!? Те, хората пари не могат да заделят, тя бележки ще ми пази, да вади тука, да се аргументира, че аршина и къс бил. Пфуй, че детска градина!