Здравей Гост

Двойния аршин

• 115 Отговора
  • 14595 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Двойния аршин
« Отговор #40 -: Януари 29, 2012, 01:03:38 pm »
То бива, бива, ама в тая държава и 10 годишните полудеха и са с диагноза! ;D
А-а, не така, това са "децата-индиго"  :blink:

Една тема "плювалник" надали ще свърши работа, аз предлагам тема "прошка"- всички сме хора, всички грешим по пътя, има грешка- има и прошка!

Марая е изнесла входящи пъсъмца, но е интересно какво е отговорила, нали съм везничка- преди да отсъдя винаги разглеждам всички гледни точки  :96:

Учудена съм от прочетеното, като знам луната на скарлета, същата като моята, а луна в овен е на принципа "казвам ти куме, та право в очите", поне аз винаги действам открито, в много случаи прибързано, но като съгреша си признавам- също открито...

Този ретро марс в комплект с мерка ми в 1д. ме кара да пиша, пиша...  ;D  а има и друга работа за вършене  :rolleyes:
Да му мислят тези, които имат съвпад с наталния марс, да не си изпотрошат аршините, докато ги мерят  ;D ;D ;D

Могат да бъде видени...На няколко места има и мои цитати.... :mellow:
Но мога да ги кача.... :mellow:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Януари 29, 2012, 01:07:09 pm »
Кажи... ;D Помоли.... :P

Радвам се, че си ток и жица ;)

Въпросът ми е за работата - излиза ли нещо в скоро време промяна, смяна, по-добро положение, дори и чужбина.
Гледам си прогресиите, дирекциите и солара + транзитите и все си мисля и се мъча да променя нещата, обаче...

* В случай, че си забравила данните ми, щото то е нормално - не е само една маймуна на твоя помощен клон ;) - ето ми ги отново:

хххххххххххххххх

Много ще съм ти благодарен за каквото и да кажеш независимо дали "да" или "не", дали добро или зло.

Мерси!

** При тебе всичко наред ли е? :-\

Уелче,

дадох скайп, бех и търпелив, обаче отговор на вАпроса, дето те помолих да го разгледаш все още няма ;)

Да те сръчкам по-стабилно ли трябва или да ти се примоля по-настоятелно ;D

eLA TUK....http://www.astroseer.net/forum/index.php/board,2.0.html

:haha: uelinoto... :wub:

Izfirqswam...,edin bogat meen se opitva da mi vurti akula... :wub: :wub:

Марая, виждам, че всеки път ме каниш, благодаря ти за което, но има хора, на които държа и които са от другия лагер и искам да запазя неутралитет, така че да не ме засягат вашите неразбории. Затова и не съм се регистрирал и в другия, конкурентен сайт :)

Ще те помоля за последно, щото повече ще ми е неудобно и на мен самия да го правя - когато имаш време погледни, моля те, нещо свързано с работата, че положението не е от най...а и не се очаква, като че ли, пък в същото време все си мисля, че би трябвало скоро нещо да изникне... :-\

Аз съм сигурен, че този, дето се опитва да ти върти акъла, не знае какво го чака  :P :wub:

Нямам какво да добавя.... :-X

Затова защото не ти погледнах картата... :-X

Разбира се!

И след твоя "отговор", който не получих изобщо и след срещите ни на живо нещата взеха, че се промениха. Особено напоследък, като ти гледам селянията.

Какво да правиш - човек пораства, преценява, преосмисля и накрая, като тегли чертата и извода какъв е?

А, що не вземеш сама да си кажеш, колко астрологично си говорехме на двете срещи? Ма, надали помниш? Щот и аз не помня да имаше нещо за което да се хвана.

п.п: Обаче хлевоустия ти к*рвалък е пословичен. Едва чак сега разбирам, как ги представяш "защитно" за теб самата нещата. За което ОЩЕ повече ми идва да те намразя!

« Отговор #42 -: Януари 29, 2012, 01:09:10 pm »
Боя настанаааа, тупат сърца ни  :haha: :haha: :haha:

П.П. Аз съм само ентусиазиран зрител, ма моля ви се, не се смущавайте, продължете
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #43 -: Януари 29, 2012, 01:13:23 pm »
Марая пак изтипоса всичко... ;D Развали романтиката... ;D

« Отговор #44 -: Януари 29, 2012, 01:15:28 pm »
Да ве...онова с точките, тунелите и духовните растежи е къде-къде по-завоалирано. Пък сега кво - буквализъм!
Докато се усетя и дошъл съспенса, ма не се прай така. Протестирам аз и плювам на ващо кино!

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Януари 29, 2012, 01:16:14 pm »
Кажи... ;D Помоли.... :P

Радвам се, че си ток и жица ;)

Въпросът ми е за работата - излиза ли нещо в скоро време промяна, смяна, по-добро положение, дори и чужбина.
Гледам си прогресиите, дирекциите и солара + транзитите и все си мисля и се мъча да променя нещата, обаче...

* В случай, че си забравила данните ми, щото то е нормално - не е само една маймуна на твоя помощен клон ;) - ето ми ги отново:

хххххххххххххххх

Много ще съм ти благодарен за каквото и да кажеш независимо дали "да" или "не", дали добро или зло.

Мерси!

** При тебе всичко наред ли е? :-\

Уелче,

дадох скайп, бех и търпелив, обаче отговор на вАпроса, дето те помолих да го разгледаш все още няма ;)

Да те сръчкам по-стабилно ли трябва или да ти се примоля по-настоятелно ;D

eLA TUK....http://www.astroseer.net/forum/index.php/board,2.0.html

:haha: uelinoto... :wub:

Izfirqswam...,edin bogat meen se opitva da mi vurti akula... :wub: :wub:

Марая, виждам, че всеки път ме каниш, благодаря ти за което, но има хора, на които държа и които са от другия лагер и искам да запазя неутралитет, така че да не ме засягат вашите неразбории. Затова и не съм се регистрирал и в другия, конкурентен сайт :)

Ще те помоля за последно, щото повече ще ми е неудобно и на мен самия да го правя - когато имаш време погледни, моля те, нещо свързано с работата, че положението не е от най...а и не се очаква, като че ли, пък в същото време все си мисля, че би трябвало скоро нещо да изникне... :-\

Аз съм сигурен, че този, дето се опитва да ти върти акъла, не знае какво го чака  :P :wub:

Нямам какво да добавя.... :-X

Затова защото не ти погледнах картата... :-X

Разбира се!

И след твоя "отговор", който не получих изобщо и след срещите ни на живо нещата взеха, че се промениха. Особено напоследък, като ти гледам селянията.

Какво да правиш - човек пораства, преценява, преосмисля и накрая, като тегли чертата и извода какъв е?

А, що не вземеш сама да си кажеш, колко астрологично си говорехме на двете срещи? Ма, надали помниш? Щот и аз не помня да имаше нещо за което да се хвана.

п.п: Обаче хлевоустия ти к*рвалък е пословичен. Едва чак сега разбирам, как ги представяш "защитно" за теб самата нещата. За което ОЩЕ повече ми идва да те намразя![/b]

Ето това е проблема ти...Аз обаче не изпитвам омраза...Но ще продължа да вадя писма...,защото има смисъл да разбере форума за какво иде реч! :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Януари 29, 2012, 01:16:59 pm »
Да не вземат да се счупят аршините, с които си мерим истините.  ;D

Ох, стига бе!
Имам три поръчки за превод за утре и да пиша един хороскоп, за какъв аршин ли си губя времето във форума!?
После да ми кажат, че аз съм го съсипала.  ;D

Au revoir!  :88:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #47 -: Януари 29, 2012, 01:23:19 pm »
Да ве...онова с точките, тунелите и духовните растежи е къде-къде по-завоалирано. Пък сега кво - буквализъм!
Докато се усетя и дошъл съспенса, ма не се прай така. Протестирам аз и плювам на ващо кино!

И това е признак на духовно израстване!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #48 -: Януари 29, 2012, 01:24:32 pm »
Таджале, аз едно не мога да разбера. Защо на мен Марая ми отговаря на въпросите, гледала ми е картата най-подробно, пия си виното с нея,  нито един мой пост с плюеница срещу някого не може да покаже, по простата причина, че не съм го правила нито писмено, нито устно. Има нещо много сбъркано в тези ваши взаимоотношения, не можете да се държите нормално едни с други, като големи хора ли? :-\

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #49 -: Януари 29, 2012, 01:26:04 pm »
...Но ще продължа да вадя писма...,защото има смисъл да разбере форума за какво иде реч! :-X
уфф..марая, сякаш нас ни интересува  ... явно само за теб е интересно да задълбаваш толкова и да се вживяваш.
не ти ли е минавало през ума, че за някои неща може и ти да си причината, особено като се има предвид, че си в центъра на всеки конфликт /поне по мои наблюдения/.
претендираш за духовност, чистота и не знам си още какво , а си единствената тук, която постоянно заплашва потребители, че ще им изтипоса личните неща, които са ти споделели, защото са ти се доверили. ... и както виждаме го правиш. ма ти си знаеш де....
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #50 -: Януари 29, 2012, 01:27:33 pm »
Ииииииииии, нека залаганията започнат СЕГА.

Във втора част се очаква Марая да изрови записките за скривалището на златния Кивот, Кивота и на Кивота дяда му. Следват бележки разменени в междучасието, когато е била в пети клас, рецепти за туршия и списък "Какви ощи писъмца съм сбрала и скатала".

Поздрав за борците за писъмца. Искам да се движа с торпедо в нас!  ;D ;D ;D
Уоу, уошитеее

http://www.youtube.com/watch?v=6wt00TofAmg

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #51 -: Януари 29, 2012, 01:29:51 pm »
Ииииииииии, нека залаганията започнат СЕГА.
Във втора част се очаква Марая да изрови записките за скривалището на златния Кивот, Кивота и на Кивота дяда му. Следват бележки разменени в междучасието, когато е била в пети клас, рецепти за туршия и списък "Какви ощи писъмца съм сбрала и скатала".
:rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Януари 29, 2012, 01:31:24 pm »
Таджале, аз едно не мога да разбера. Защо на мен Марая ми отговаря на въпросите, гледала ми е картата най-подробно, пия си виното с нея,  нито един мой пост с плюеница срещу някого не може да покаже, по простата причина, че не съм го правила нито писмено, нито устно. Има нещо много сбъркано в тези ваши взаимоотношения, не можете да се държите нормално едни с други, като големи хора ли? :-\

А някога плащала ли си ми за това? ;D

Знаеш ли защо?
Защото НЯМАШ МАЙКА СТРЕЛЕЦ...и имаш други ценности...в този живот.

« Отговор #53 -: Януари 29, 2012, 01:33:41 pm »
Аз  предлагам който има майка Стрелец да земем да го отпишем от тоа живот, да му скъсаме белия потник и да го пратим да продава мартеници. Ааааамаха! Наглеци нагли ши ми имат майки те, па и Стрелец! Ади де!

*

Asol

• 4140
« Отговор #54 -: Януари 29, 2012, 01:35:36 pm »
...с мартеници се започва.  ;D Нали се сещате за един известен човек тръгнал оттам.  :P

« Отговор #55 -: Януари 29, 2012, 01:36:07 pm »
Много са ви къси аршините, я вижте моя педистал колко е голям! По- и най-велик съм от всички ви!  :93:
"Защо ме съдиш, макар аз да не съм съдил?
Аз бях затворен, при все че нямам предел.
Аз не бях разпознат.
Но аз разпознах, че Цялото е разтворено
в двете си същности - земна и небесна.”

« Отговор #56 -: Януари 29, 2012, 01:38:22 pm »
Асол - неска мартеници, утри терлЪци, другиден майка ти заСтреляна, посли у битито да ти лъщи темето

Кавал 1 и Кавал 2 - голямата камбана  ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=1InIx2qjeCc

*

Mia21

• 2502
« Отговор #57 -: Януари 29, 2012, 01:38:38 pm »

А някога плащала ли си ми за това? ;D

Знаеш ли защо?
Защото НЯМАШ МАЙКА СТРЕЛЕЦ...и имаш други ценности...в този живот.

Не, не съм плащала. Не е имало и най-малък намек от теб за това. Било ни е супер кеф и с удоволствие бих повторила срещата. Един път не си ме нападнала, веднъж не си ме обидила....Това е истината. Не разбирам как с другите се стига до такива ситуации.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #58 -: Януари 29, 2012, 01:39:23 pm »
ии..врееме за рекламааа  ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #59 -: Януари 29, 2012, 01:42:13 pm »

...Но ще продължа да вадя писма...,защото има смисъл да разбере форума за какво иде реч! :-X

Покажи кой какво е писал за мен.