Кажи...
Помоли.... 
Радвам се, че си ток и жица 
Въпросът ми е за работата - излиза ли нещо в скоро време промяна, смяна, по-добро положение, дори и чужбина.
Гледам си прогресиите, дирекциите и солара + транзитите и все си мисля и се мъча да променя нещата, обаче...
* В случай, че си забравила данните ми, щото то е нормално - не е само една маймуна на твоя помощен клон
- ето ми ги отново:
хххххххххххххххх
Много ще съм ти благодарен за каквото и да кажеш независимо дали "да" или "не", дали добро или зло.
Мерси!
** При тебе всичко наред ли е? 
Уелче,
дадох скайп, бех и търпелив, обаче отговор на вАпроса, дето те помолих да го разгледаш все още няма 
Да те сръчкам по-стабилно ли трябва или да ти се примоля по-настоятелно 
eLA TUK....http://www.astroseer.net/forum/index.php/board,2.0.html
:haha: uelinoto... :wub:
Izfirqswam...,edin bogat meen se opitva da mi vurti akula... :wub: :wub:
Марая, виждам, че всеки път ме каниш, благодаря ти за което, но има хора, на които държа и които са от другия лагер и искам да запазя неутралитет, така че да не ме засягат вашите неразбории. Затова и не съм се регистрирал и в другия, конкурентен сайт 
Ще те помоля за последно, щото повече ще ми е неудобно и на мен самия да го правя - когато имаш време погледни, моля те, нещо свързано с работата, че положението не е от най...а и не се очаква, като че ли, пък в същото време все си мисля, че би трябвало скоро нещо да изникне... 
Аз съм сигурен, че този, дето се опитва да ти върти акъла, не знае какво го чака
:wub:
Нямам какво да добавя.... 
Затова защото не ти погледнах картата... 
Разбира се!
И след твоя "отговор", който не получих изобщо и след срещите ни на живо нещата взеха, че се промениха. Особено напоследък, като ти гледам селянията.
Какво да правиш - човек пораства, преценява, преосмисля и накрая, като тегли чертата и извода какъв е?
А, що не вземеш сама да си кажеш, колко астрологично си говорехме на двете срещи? Ма, надали помниш? Щот и аз не помня да имаше нещо за което да се хвана.
п.п: Обаче хлевоустия ти к*рвалък е пословичен. Едва чак сега разбирам, как ги представяш "защитно" за теб самата нещата. За което ОЩЕ повече ми идва да те намразя!