Здравей Гост

Венера в аспект със Сатурн

• 228 Отговора
  • 34497 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Венера в аспект със Сатурн
« Отговор #120 -: Юни 28, 2012, 11:17:23 am »
Венера Козирог - иска да Преценява
Венера Телец, Скорпион - иска да Съблазнява
Венера Стрелец - иска да се Забавлява
Венера Риби - иска да Мечтае
Венера Близнаци - иска да Общува
Венера Везни - иска Хармония
 ....
 ;) 

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #121 -: Юни 28, 2012, 11:20:10 am »
Добре значи на мен флиртуването ми идва от прелъстителния марс в скорпион и асц риби....рибите са много суетни.. ;) и  се поддават на ухажване с охота
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #122 -: Юни 28, 2012, 11:48:03 am »
Ами при мен...аз съм суетна много. Свикнала съм да бъда център на внимание и да бъда ухажвана... и флиртаджийското ми е останало от там- навика да бъда забелязвана...и това, че по принцип съм екстровертна.

Но съвпад Луна и Венера в Козирог- съответно нямам точно навика да се влюбвам във всеки.И когато съм влюбена съм възпряна в порива си да го изразя- тук от Луната и вече може би Марс Сатурн съвпад.

Ето Пешън също го има съвпада, но тя има огнена луна- което прави нещата малко по-ралични :blink:

Не бъркай понятията и ситуациите. :P
Не винаги флирта води до влюбване ,суетата е привична на всеки в различна степен,всяка жена иска да бъде ухажвана и колкото и смешно да ти прозвучи също и мъжа -всички имаме Венера ,само че "искането" тук е различно. ;)

Виж колко силно оттекна "...нямам точно навика да се..." -кои хора (астрологично) робуват на навиците и защо? ;)

Да,моята Луна е огнена,но не само оттам ми идва не-скромността.Ще ти отговоря с мисъл на Сократ:" Аз знам ,че нищо не знам " и ще продължа с моя шегувайки се  :"...Но другите и това не знаят".Това не е само Луна. ;)

Даа...вероятно си права. Но тъй като говорихме за сатурн съвпад марс и аз мисля, че и ти го регистрира това, че го има в теб- леденото отношение при флирт, ако решиш...и въздържаността. Предполагам един сатурн все ще ограничава марс, колкото и марс да иска да му се качи на главата ;D И понеже сподели, че казваш нещата направо или въобще не казваш, че търсиш директния сблъсък- предположих, че може да е свързано с проявлението на овенската луна.
А аз имам същия съвпад марс - сатурн, но с козирожка луна и аз преди да вляза в директния сблъсък (който и аз харесвам) внимателно съм претеглила всичко.
Може би Луната не трябва да я намесваме във флиртовете- но понеже ще или не ще човек на флиртовете реагира в резултат на вътрешните си емоционални пориви.........за това намесих луната :rolleyes:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #123 -: Юни 28, 2012, 11:50:42 am »
Добре значи на мен флиртуването ми идва от прелъстителния марс в скорпион и асц риби....рибите са много суетни.. ;) и  се поддават на ухажване с охота

Флиртуването при теб може да идва като прекомпенсация на аспекта ти Луна/Венера в Козирог-" да докажа ,че мога ,умея да го правя".
АСЦ ти в Риби показва ,как подхождаш към живота-а тук поставен,защо не и флиртувайки.Също и кой/какво привличаш-флирт,омая,сантимент....

Марс не прелъстява,прекалено е първичен ,груб,агресивен-показва как действаш,при теб индиректно ,с много вътрешна сила,интезитет. :blink:

а къде марс е прелъстителски? мислех си, че в този женски воден знак е... :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #124 -: Юни 28, 2012, 11:55:32 am »
Марс не прилъстява, но слага акцент на водата, а тя дава усета за другия

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #125 -: Юни 28, 2012, 12:25:42 pm »
А мислите ли...тъй като заговорихме за проявлението на флиртаджийството...че флиртаджиите може би имат венера в аспект с марс ( коконата+ действието)

а не- флиртаджиите венера аспект сатурннн...( дисциплинирана кокона)- както и пешън твърди :rolleyes:

« Отговор #126 -: Юни 28, 2012, 12:39:28 pm »
Ами, ако съвпадът Марс-Венера е тригониран от Сатурн?  ;)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #127 -: Юни 28, 2012, 01:44:50 pm »
Значи ще е нещо подобно на мен :blink: съвестни флиртаджии!

хаха- и такива има ;D

Аз имам секстила Марс Венера, а марс е съвпад сатурн...така, че - нещо подобно :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #128 -: Юни 28, 2012, 02:09:03 pm »
ООО чакай- сега загрях! :-[

Имаме съвпад марс венера- значи флиртаджийската страна може да е по- силно изразена, а с трин към сатурн....може човека дори да намери принципни доводи защо се държи така и да съумява да Докаже, че това е правилно :blink:

Това е единия вариант. Другия е, човека да е наистина съвестен, макар, че обича да флиртува и да не прекалява (както е венера трин марс съвпад сатурн)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #129 -: Юни 28, 2012, 02:25:03 pm »
ааа...аз не разбрах за венерата в овен ;) разбрах само за луната. ясно. дааа...да.

Ами стелиум венера луна сатурн е супер...единствено стихията в която се намират е трудна и за трите планети. А куинконгс Нептун- няма ли именно копнежа ти по онази приказна любов да те накара да се научиш на типичното за венера поведение? Може би това дава една нептунова любов, която...обработва първичността на стелиума? :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #130 -: Юни 28, 2012, 03:39:05 pm »
Какво означава, че венера ти е у на слънчев знак? Колко градуса са м/у венера и сатурн, къде е той и какви аспекти има към личните и осите?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #131 -: Юни 28, 2012, 03:57:11 pm »
eee..да...аспектите може да имат изражение по много начини, а хладността също много обяснения:)

при мен хладността идва от козирожката луна. Тя прави любовния ми живот труден.

А със секстил Венера Марс и аз търся физически красиви партньори...не е мания, но един мъж трябва да ме привлече наистина физически първо.
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 04:43:15 pm от zikovu »

*

Papy

• 4343
« Отговор #132 -: Юни 28, 2012, 04:11:18 pm »
Слънце в Телец, Венера му е диспозитор, това имах предвид.
Сатурн на 23-ти градус в Лъв в 10-ти, Венера на 8-ми градус в Близнаци в 8-ми, нямат дори и минорен аспект.
Сатурн има тригон към Луна, Меркурий и Нептун и секстил с АЦ.

Не би трябвало да си студена, само разумна и интелектуална

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #133 -: Юни 28, 2012, 05:12:31 pm »
даа..гледай ти- близнашка венера, огнена луна.......а тя разумна ли, разумна :blink:

вие телците сте страшна работа! Майка е теле...........асц Водолей- не, братче дори и тоа ац. не може да я отлепи от земята ;D

Но и тя има доста земни други нещица де:) Луна Козирожка...венера телешка..ок- при нея не е така чудно!...Има тругон венера и сатурн ;) по темата..

Като цяло аспекта сатурн венера мисля, че дава ЛОЯЛНОСТ в любовните отношения..

но нещо много интересно. Дядо ми е Лъв- урана на майка ми е в Лъв. Баща ми е стрелец- моя уран е в стрелец...сугурно е някакво съвпадение  :rolleyes:
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 05:32:09 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #134 -: Юни 28, 2012, 05:35:29 pm »
даа..гледай ти- близнашка венера, огнена луна.......а тя разумна ли, разумна :blink:

вие телците сте страшна работа! Майка е теле...........асц Водолей- не, братче дори и тоа ац. не може да я отлепи от земята ;D

;D  ;D

Не са ми по нрава близнашките проявления, аз и не се и разбирам със Слънца в Близнаци, толкова са вятърничави и несериозни, не са мой тип. Виж един Козирог вече е друго нещо! Благородно ти завиждам за козирожката Луна, аз нямам ни една планета в този знак, освен това е и заключен в картата ми :( Въпреки това имам чувството че със Сатурн се разбираме много добре :blink:

Абе питам се- дали аспекта сатурн венера не прави любовта и изразяването й козирожки тип?

А за заключения Козирог- качествата на козирога владееш до съвършенство и ти идва отвътре... Сигурно и аз в друг живот ще бъда със заключен знак козирог :-\ аз съм водолейка с мегастелиум в козирог.

*

Asol

• 4140
« Отговор #135 -: Юни 28, 2012, 08:17:47 pm »

*

Grace

• 2257
« Отговор #136 -: Юни 28, 2012, 08:35:55 pm »

За флиртаджиите   :P
много сладко и много забавно  :blink:
и съвсем по темата  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #137 -: Юни 28, 2012, 09:09:00 pm »
Знаех си-моята венера не може да флиртува и това е. Дългосрочно, "авторитетно", бла бла-просто не може.

*

Grace

• 2257
« Отговор #138 -: Юни 28, 2012, 09:12:08 pm »
Папи, залагай тогава на Слънцето и Марс + Асц - и те могат да флиртуват, даже по-динамично от Венера  :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #139 -: Юни 28, 2012, 09:14:45 pm »
Папи, залагай тогава на Слънцето и Марс + Асц - и те могат да флиртуват, даже по-динамично от Венера  :P

Ами...докато ме харесват-харесват. После...венера на иц като си има дом-стига й  ;D