Ами при мен...аз съм суетна много. Свикнала съм да бъда център на внимание и да бъда ухажвана... и флиртаджийското ми е останало от там- навика да бъда забелязвана...и това, че по принцип съм екстровертна.
Но съвпад Луна и Венера в Козирог- съответно нямам точно навика да се влюбвам във всеки.И когато съм влюбена съм възпряна в порива си да го изразя- тук от Луната и вече може би Марс Сатурн съвпад.
Ето Пешън също го има съвпада, но тя има огнена луна- което прави нещата малко по-ралични :blink:
Не бъркай понятията и ситуациите. 
Не винаги флирта води до влюбване ,суетата е привична на всеки в различна степен,всяка жена иска да бъде ухажвана и колкото и смешно да ти прозвучи също и мъжа -всички имаме Венера ,само че "искането" тук е различно. 
Виж колко силно оттекна "...нямам точно навика да се..." -кои хора (астрологично) робуват на навиците и защо? 
Да,моята Луна е огнена,но не само оттам ми идва не-скромността.Ще ти отговоря с мисъл на Сократ:" Аз знам ,че нищо не знам " и ще продължа с моя шегувайки се :"...Но другите и това не знаят".Това не е само Луна. 
Даа...вероятно си права. Но тъй като говорихме за сатурн съвпад марс и аз мисля, че и ти го регистрира това, че го има в теб- леденото отношение при флирт, ако решиш...и въздържаността. Предполагам един сатурн все ще ограничава марс, колкото и марс да иска да му се качи на главата

И понеже сподели, че казваш нещата направо или въобще не казваш, че търсиш директния сблъсък- предположих, че може да е свързано с проявлението на овенската луна.
А аз имам същия съвпад марс - сатурн, но с козирожка луна и аз преди да вляза в директния сблъсък (който и аз харесвам) внимателно съм претеглила всичко.
Може би Луната не трябва да я намесваме във флиртовете- но понеже ще или не ще човек на флиртовете реагира в
резултат на вътрешните си емоционални пориви.........за това намесих луната :rolleyes: