Аз ще продължа тук да пиша по моята тема, която в момента е доста болезнена, поради факта че стана ясно изчезналия бащатко си живее живота в Италия и че му е през онааа му работа отатъче...Разбрах че има 3 дъщери, родителите му починали, успях да се свържа с негов комшия...Заболя ме и от факта, че когато съм постнала снимката на сина си и дето съм писала коментар под снимката на бащаткото, повечето хора там са разбрали и са си траяли. Момчето, което днес ми каза, бил милозлив искал да помага, но го е било страх да не навреди на някой и чакал аз да му пиша, ако се сетя естествено...Явно заради този страх целият профил е бил преработен, пренасочен и съответно моят коментар и снимката на сина ми заличени, както и съм била изключена от приятелството ....А аз през цялото време съм се мъчила да се държа на крака и съм си мислела че господинът е някъде на топло за дълго /оправдавала съм го, вероятно съзнателно, за да не си причинявам болка/. Но сега всичко това нахлува и ми причинява болка, не заради мен а заради сина ми...
Транзитния Меркурий е в съвпад с Хирона ми в 11 дом, който е на точно 40 градуса от Сатурн и МС-то ми....Интересното е че точно в момента транзитните СЛВ-ЮЛВ са по остта Антарес-Алдебаран, която съвпада със ДСЦ-АСЦ на сина ми, като СЛВ съвпада и с Марса му...Явно и точния съвпад на Слънцето /остта на пълнолунието за 8.03/, съответно и точната опозиция на Луната към Сатурна му, ще отключи нещо, ще видим. Иначе той е щастлив, че има сестри :blink: