Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77395 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Бързи транзити
« Отговор #280 -: Март 07, 2012, 06:00:59 am »
аз съм винаги много ранобудна:)

спри я тая кашлица - разни магически средства:
- една лъжичка мед върху която посипваш ванилия
- чай от сърцевина на ябълка, дюля и натрошен с черупката орех
- стрепсилс:)

кашлицата лесно се спира, но нали не е там идеята - при малко дете е важно да овладеш бързо заболяване, особено ако е високотемпературно - трайните високи температури имат лоши следствия

*

Papy

• 4343
« Отговор #281 -: Март 07, 2012, 06:08:31 am »
Уф то проблема не е кашлицата-минахме през тежка хрема, гнойна ангина, болки в ухото-антибиотик, сега се чисти като кашля
Последните 2 пъти като му дадох хомеопатични, стигна до антибиотик...
Дали нещо в картата показва, че даден човек не трябва да селекува нетрадиционно
Ама като казвам, че е следствие на хомеоп, не разбирай, че съм го изтървала с лечението
Примерно има хрема, давам хомеоп, става за 1 нощ на гнойна ангина...

*

AH

• 2201
« Отговор #282 -: Март 07, 2012, 06:22:57 am »
ако наистина се интересуваш, чети медицинска астрология - аз страня от нея умишлено.

класиката е да гледаш 6-ти дом за заболявания, плюс Слънце - на органи, наследствени болести и инцидентни; Луна - фунционални болести и болести, придобити по-късно.

11-ти дом- лекуващият

виж сега при детето тия домове и Слънце и Луна

да нямате трета сливица- защо така често гнойни ангини?

доброто при децата е, че болестите бързо се развиват и бързо отшумяват

и виж твоя 5-ти дом- да не допускаш грешки при лечението? и 11-я си дом

« Отговор #283 -: Март 07, 2012, 06:25:09 am »
А тия дни имаме три съвпада – Уран и Венера в Овен – според Алaн Лео, можем да забележим проявление на ангела на властването.
Венера и Юпитер в Телец – ангелът на мъдростта ще се проявява.
Луна и Марс в Дева – ангелът на истината.

ей,каква синхроничност, мойте ангели са ми в 1,8,9 и съм избрала ден за разчистване на задължения към всички ,монополисти,данъчни
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #284 -: Март 07, 2012, 06:29:34 am »
Мерси за съветите-медицинската и на мен ми е стршна, ще започна във всяка карта проблеми да виждам...
Ами моя 5-слънце във водолей, широка оп сатурн, точен кв уран, широк тригон марс
Де да знам-не правя грешки за здравето обикновенно, аз съм от тия дето им нямат вяра на лекарите и ходя при 2-3 да се потвърждават
А ангините не са чести-тази ни е 1-та в живота :)
Хремите са ни чести, ама с тия градини е май неизбежно

« Отговор #285 -: Март 07, 2012, 06:36:18 am »
Папи,не се стряскай,моята е голяма и е със същите симптоми
силна хрема и кашлица,не се повлиява от нищо,циркулиращият вирус е един ,но на телците се отразява зле

*

AH

• 2201
« Отговор #286 -: Март 07, 2012, 04:30:19 pm »
За празника на жените  мунданният управител  на дома на празниците и радостите е  в опозиция с Марс и Луната.
Но пък те в такива хубави тригони с Юпитер и Плутон, че даже и с Венера.
А Меркурий е в съвпад с Уран.

И да се объркват или променят плановете, никакви ядове – само оптимизъм, че нещата ще се подредят.

*

Stella

• 7765
« Отговор #287 -: Март 07, 2012, 05:20:03 pm »
Абе, защо говорите за децата си в множествено число: "Ние се изакахме?" Много е тъпо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #288 -: Март 07, 2012, 06:27:19 pm »
Абе, защо говорите за децата си в множествено число: "Ние се изакахме?" Много е тъпо.

Защото за майките има тъждествено равенство между тях и децата им, все пак са било едно до някое време
Пък може и защото сме тъпи, знам ли

« Отговор #289 -: Март 07, 2012, 06:40:01 pm »
  Аз ще продължа тук да пиша по моята тема, която в момента е доста болезнена, поради факта че стана ясно изчезналия бащатко си живее живота в Италия и че му е през онааа му работа отатъче...Разбрах че има 3 дъщери, родителите му починали, успях да се свържа с негов комшия...Заболя ме и от факта, че когато съм постнала снимката на сина си и дето съм писала коментар под снимката на бащаткото, повечето хора там са разбрали и са си траяли. Момчето, което днес ми каза, бил милозлив искал да помага, но го е било страх да не навреди на някой и чакал аз да му пиша, ако се сетя естествено...Явно заради този страх целият профил е бил преработен, пренасочен и съответно моят коментар и снимката на сина ми заличени, както и съм била изключена от приятелството ....А аз през цялото време съм се мъчила да се държа на крака и съм си мислела че господинът е някъде на топло за дълго /оправдавала съм го, вероятно съзнателно, за да не си причинявам болка/. Но сега всичко това нахлува и ми причинява болка, не заради мен а заради сина ми...
   Транзитния Меркурий е в съвпад с Хирона ми в 11 дом, който е на точно 40 градуса от Сатурн и МС-то ми....Интересното е че точно в момента транзитните СЛВ-ЮЛВ са по остта Антарес-Алдебаран, която съвпада със ДСЦ-АСЦ на сина ми, като СЛВ съвпада и с Марса му...Явно и точния съвпад на Слънцето /остта на пълнолунието за 8.03/, съответно и точната опозиция на Луната към Сатурна му, ще отключи нещо, ще видим. Иначе той е щастлив, че има сестри  :blink:
« Последна редакция: Март 07, 2012, 07:43:39 pm от daisyline »

*

abroad

• 2187
« Отговор #290 -: Март 07, 2012, 07:46:46 pm »

Съвпадение с тия комини, но когато децата окончателно напуснаха дома, неспасяемо се запуши коминът в кухнята:)

Иди че не вярвай на фън шуй и че всичко е свързано с всичко:)

изначално и в последствие твърде много знаци (и без "Фън" ;D) подсказаха за грешна покупка на жилището, но сега съвсем ми се затвърди - съседите ми, нанесли се след мен ползват моя комин като отдушник, та като готвят с миризмите е все едно аз готвя
викаш взели са ми радостта :thinking:

*

Stella

• 7765
« Отговор #291 -: Март 07, 2012, 07:48:22 pm »

Защото за майките има тъждествено равенство между тях и децата им, все пак са било едно до някое време
Пък може и защото сме тъпи, знам ли

ми никога не съм била така, а и аз съм била майка. не съм казала, че си тъпа.
Правиш разлика, нали? На теб оценка не съм дала, говорих за поведението.
смешно е отстрани. не знам дали си давате сметка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #292 -: Март 07, 2012, 07:53:53 pm »
Транзитния Меркурий е в съвпад с Хирона ми в 11 дом, който е на точно 40 градуса от Сатурн и МС-то ми....Интересното е че точно в момента транзитните СЛВ-ЮЛВ са по остта Антарес-Алдебаран, която съвпада със ДСЦ-АСЦ на сина ми, като СЛВ съвпада и с Марса му...Явно и точния съвпад на Слънцето /остта на пълнолунието за 8.03/, съответно и точната опозиция на Луната към Сатурна му, ще отключи нещо, ще видим. Иначе той е щастлив, че има сестри :blink:

Е, това е най-готиното нещо. може пък един ден да си станат близки. Майната му на бащаткото. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #293 -: Март 07, 2012, 07:54:17 pm »
 :57:..Поведението..,не беше ли производно на действията на човека...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #294 -: Март 07, 2012, 08:09:58 pm »

ми никога не съм била така, а и аз съм била майка. не съм казала, че си тъпа.
Правиш разлика, нали? На теб оценка не съм дала, говорих за поведението.
смешно е отстрани. не знам дали си давате сметка.

даваме си- за смешно съм съгласна- едно време и аз се чудех какво им става на тия жени като родят...
а пък това, че ти не си била- радвам се
ама нали знаеш, че земята се върти около слънцето, не около някой (който и да е) човек

*

AH

• 2201
« Отговор #295 -: Март 08, 2012, 05:34:20 am »

изначално и в последствие твърде много знаци (и без "Фън" ;D) подсказаха за грешна покупка на жилището, но сега съвсем ми се затвърди - съседите ми, нанесли се след мен ползват моя комин като отдушник, та като готвят с миризмите е все едно аз готвя
викаш взели са ми радостта :thinking:

Домът не е натоварен, знакът- също, У3 е в добро космично състояние.

Явно,  въпросът със съседите е от ония, които ще чакаме да се реши по някакъв естествен благоприятен начин, или пък е от другите, които ни учат да не позволяваме дреболиите да ни развалят хармонията:)

Но переодично въпросите на 3-ти дом излизат на преден план и то закономерно, както в случая, когато бързите транзити го активират.
Да потърсим обяснение.
Имаме управител, който в радикса е с есенциални достойнства и само добре аспектиран. Такава даденост поставя високи критерии за етика и естетика в случая, но и нямаме провокации за съзнателно проработване. А  щом още сме на земята, значи има какво да работим и нека да помислим какво трябва да е в случая.

Ще направя аналогия с творческа професия, понеже е свързана с Нептун в 12-ти дом.
Един артист успешно изразява себе си, без да му пречат ограниченията да изговаря чужди думи. А един експресионист избягва ограниченията на форми, цветове и пропорции, даже направо ги деформира.

Излиза, че трябва съзнателно да интегрираш нещо, свързано с ограниченията, без да се разделяш от собствените си разбирания за етика и естетика:)

Това е една от ония дребни задачи на ежедневието, която като решаваме правилно, ни създава важната илюзия, че не звездите ни управляват, а ние управляваме тях:)

« Отговор #296 -: Март 08, 2012, 07:22:15 am »
от както тр.марс се връща за втори път, но ретро ,съвпад с нат-уран /марс на асц. имам две случки, в който действам прибързано, търся подкрепата на близки, за да случа нещо по-бързо от възможното,случвам го , и губя,аман от овнешки импулси,  :'( и паралелно с това ме посочват с пръст,като постоянно ми се откопчава дясната обица на ухото,
а толкова внимавам сега,като тр.слънце в 7 ми допълни нат. карета марс/уран/плутон- слънце до тау каре за инцидентност ;)

*

AH

• 2201
« Отговор #297 -: Март 08, 2012, 07:32:59 am »
вчера, от абсолютно ненужно бързане, минах през един пресечен терен и имах повод да помисля, че ще си навехна крака.
И Марс и Сатурн са ретроградни - ако не се съобразим, просто ще ни накажат. И то тутакси- непосредствена карма на хора, които си мислят, че знаят :blink:

« Отговор #298 -: Март 08, 2012, 07:50:55 am »
при ретро периода им знам,че импулсивните действия срещу ограничението и забанянето на сатурн са противопоказни ,и активността, действеността и реализацията до край от силна страна при ретрото - се превръща в слабост ,но трудно е да научиш марс на асц. да се отказва, :rolleyes: особенно с подрепата на уран и плутон

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #299 -: Март 08, 2012, 07:52:13 am »
вчера, от абсолютно ненужно бързане, минах през един пресечен терен и имах повод да помисля, че ще си навехна крака.
И Марс и Сатурн са ретроградни - ако не се съобразим, просто ще ни накажат. И то тутакси- непосредствена карма на хора, които си мислят, че знаят :blink:

Значи при ретгрограден Марс и при ретрограден Сатурн трябва да се учим на сдържаност и премерени действия?