Здравей Гост

Новолуние на 22/02/2012г

• 143 Отговора
  • 19719 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Новолуние на 22/02/2012г
« Отговор #100 -: Февруари 24, 2012, 07:58:17 am »
шеф съм си ;D
но шефът ми не спира да ми подлива вода задкулисно и при всеки удобен случай
не знам кой наричаш върховния главнокомандващ

Върховен главнокомандващ може да сме си самите ние, дори да сме на най-ниското стъпало в служебната йерархия. Може и да не сме ние, дори да сме на най-високо стъпало. Второто се случва, ако сдадем властта само на някой аспект от Аза ни – например на тоя, който се занимава  с чувствата ни.

Прави впечатление, че тр.Сатурн в 10-ти не влияе много на Аза на Слънце във Водолей по отношение на шефове. Може да е защото това Слънце естествено оставя по периферията въпросите за властта.

Ако прогресивното ни Слънце  наближи  да напуска владенията на Водолея, ни е крайно време да интегрираме по-водолейско отношение към някои въпроси:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #101 -: Февруари 24, 2012, 08:29:35 am »
БРАВО! Най-после! Хади де, най-сетне! надявах се на промени при теб! Много се радвам, Лили! Добре, че е Уран да ни подтиква към промени и да ни разчупва рутината. Аз мисля, че промяната при теб ще е за добро. Желая ти попътен вятър. :clap:

Благодаря, Стела!  :blink:

Надявам се да не е като онази служебна промяна от началото на лятото, тогава също имаше подобна прогресия ("динена кора") - прогр. Луна в тригон с прогр. Юпитер в Близнаци, сега има секстил с Нептун. Дано не се филмирам.  ;D

Аз по-горе съм изброила аспекти, които смятам за действащи и сред тях няма нито един на прогресивна планета към прогресивна планета. Въобще съм ги разкарала тези техники, всичко отнасям към наталната карта - прогресии, транзити и всякакви други ъгли. За промяната от началото на лятото трябва да погледна, ако зная приблизителна дата какво точно е било като астрологичен статус, но не бих залагала на ъгъл между прогресивни планети - още повече между планети, които нямат отношение към професионалната реализация при тебе - като Луна и Юпитер. Бих гледала Марс и неговия господар, както и транзити на планети в домове на реализацията - 6-ти и 10-ти. В случая Юпитер транзитира през 6-тия ти дом и прави благоприятен аспект с Луната ти и с мунданното Слънце, а Нептун - господарят на Марс, който е У6, смени знак. При тебе 4-ти дом има връзка с професионалната реализация, не само защото е част от оста 4/10. В 4-ти дом се намира господарят на 6-ти и НОВОЛУНИЕТО , което се случва тук в съвпад с Марс си е изиграло ролята. А транзитен Юпитер през 6-ти дом не хвърля ли благоприятен секстил към марс в Риби? Скоро те чака и Юпитеров възврат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #102 -: Февруари 24, 2012, 05:51:00 pm »
Прави впечатление, че тр.Сатурн в 10-ти не влияе много на Аза на Слънце във Водолей по отношение на шефове. Може да е защото това Слънце естествено оставя по периферията въпросите за властта.

Ако прогресивното ни Слънце  наближи  да напуска владенията на Водолея, ни е крайно време да интегрираме по-водолейско отношение към някои въпроси:)

Ако говориш за фиксажа добре го усвоих последните няколко години ;D
Ма ти не говориш за него :P

*

abroad

• 2187
« Отговор #103 -: Февруари 24, 2012, 05:59:29 pm »
извинявай, пропуснах да запиша, че властта не ме упоява, но виж, парите са ми страст ;D, но се чудя дали не са свързани ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #104 -: Февруари 25, 2012, 06:00:14 am »
извинявай, пропуснах да запиша, че властта не ме упоява, но виж, парите са ми страст ;D, но се чудя дали не са свързани ;D

Свързани и още как- особено за теб:)

Я да мислим малко за напред и  да загърбим аналогии на Сатурн като съвладетел  на Водолея и касаещи разни пари и шефове:) Понеже Сатурн е по дългосрочните стратегии:)

Защото тия прогресии, които не са свързнани пряко с радикса /като смяна на знак и ретроградие на прогресивна планета/ са като бебетата, които закономерно и естествено в някой момент прохождат и проговарят:)
За разлика от ония прогресии, които са свързани пряко с радикса/като аспекти с рождени точки/, първите не ни чакат много-много да се адаптираме  - като бебето, което не ни пита дали ни е по-удобно то да си стои на безопасно място, пък ние да се занимаваме с познатите ни наши неща:)

Та да се оглеждаме за Риби и Нептуни:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #105 -: Февруари 25, 2012, 09:10:20 am »

а, не ;D
не вярвах, че ще го кажа, но предписанието на Diyana с Луната в Козирог ми се вижда много хубаво сега ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #106 -: Февруари 25, 2012, 09:55:44 am »

а, не ;D
не вярвах, че ще го кажа, но предписанието на Diyana с Луната в Козирог ми се вижда много хубаво сега ;D

А, пропуснала съм аз изказването за Луна в Козирог:)
Ама не е добре да го неглижираме бъдещото си прогресивно Слънце:)
Кое не ти харесва в него:) – ще се отдаваме на омая от принцове:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #107 -: Февруари 25, 2012, 10:11:56 am »

липсата му на практичност, мъжественост ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #108 -: Февруари 25, 2012, 10:59:26 am »
Това се е превърнало в тема за поздравления. Честито на Дивна - сега ще можеш да правиш в Рим, като римляните и няма да се съобразяваш с измислени ограничения за несвои.

Честито на Анабел и Лили. Анабел, за да си позволи да работи вкъщи. Що ти трябва па вкъщи :mellow:.
Лили, за да излезе най-после навън. Да ви види светът и да ви глътне и хич да се не мяркате тъдява, гуспойце ;D.

Аброуд, ха така, хак да ти е сега рибешкия принц. Ще търсиш ти Дедо ти, ма нема. Той търпи изневери до време ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

AH

• 2201
« Отговор #109 -: Февруари 25, 2012, 11:07:33 am »

това, което ни е дадено в радикса, никакви прогресивни планети няма да ни го вземат ;D

« Отговор #110 -: Февруари 25, 2012, 11:21:22 am »
   :blink: Честито и от мен на всички, на които това новолуние е проработило в добър и положителен аспект  :49:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #111 -: Февруари 25, 2012, 01:02:43 pm »
Чак сега се светнах, че и при мен се изяви това новолуние още на 22-ри - не исках да работя с две мацки, които са се съюзили отдавна и затова не им отговарях повече от седмица и не смятах и да им пиша дори, а те ме емнаха едновременно и договорихме взаимно сътрудничество на много по-нисък процент, отколкото преди това едната искаше  :blink: Слънцето и луната в това новолуние правят тригон към Сатурн и Меркурий в 10 дом и секстил към Венерата в 8 дом. И няма да ви казвам как още се проявява при мен, обаче смятам другата седмица да се обзаведа с тоя сутиен от картинката, отделно понапазарувах вече два  ;D
« Последна редакция: Февруари 25, 2012, 01:10:51 pm от eaglet »
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #112 -: Февруари 25, 2012, 01:29:20 pm »
Аз пък си купих обувки с убийствен ток, като в приказката за Пепеляшка. Новолунието е в съвпад с Меркурий в 3-ти дом и в съвпад с мунданен Нептун. И Венера ми е в Риби/3 дом по натал. :confuse3:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #113 -: Февруари 25, 2012, 01:55:45 pm »

Аброуд, ха така, хак да ти е сега рибешкия принц. Ще търсиш ти Дедо ти, ма нема. Той търпи изневери до време ;D.

е, не с лошо, де ;D
аз съм си силно моногамна, иначе - изневерявам като му е дошъл края

*

Divna

• 2478
« Отговор #114 -: Февруари 25, 2012, 01:56:12 pm »
Честито на Дивна - сега ще можеш да правиш в Рим, като римляните и няма да се съобразяваш с измислени ограничения за несвои.

Благодаря, Дияна!  :wub:
Отвориха се "портите". Сега от натално неаспектираният ми Меркурий зависи каква стратегия ще избере, за да се прояви подобаващо и да си заслужи троновото място в хороскопа.

*

abroad

• 2187
« Отговор #115 -: Февруари 25, 2012, 01:56:41 pm »

това, което ни е дадено в радикса, никакви прогресивни планети няма да ни го вземат ;D

друго си е да си изпросиш да чуеш каквото ти трябва ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #116 -: Февруари 25, 2012, 02:05:42 pm »

друго си е да си изпросиш да чуеш каквото ти трябва ;D

Ще ти се върне, това, което са ти взели прогресиите, ама няма да е скоро и бързо. Всичко на всичко 30 години. Това е почти половината смислен човешки живот. С прогресивно Слънце в Риби /при това вече във втората декада/ се омъжих за Рибок, отгледах дете и това са само 1/2 от 30-тте години престой на прогресивното Слънце в този знак. Така, че стягай колана и се настройвай за едно дълго пътуване.

*

Stella

• 7765
« Отговор #117 -: Февруари 25, 2012, 02:13:17 pm »

Много краен извод само въз основа на едно Слънце: http://trendymen.ru/business/people/images_5/Steve%20Jobs_6.jpg

*

AH

• 2201
« Отговор #118 -: Февруари 25, 2012, 02:23:07 pm »

Много краен извод само въз основа на едно Слънце: http://trendymen.ru/business/people/images_5/Steve%20Jobs_6.jpg

не и вярвай много на Аброуд ;D- тя, за 10 години в тоя форум, не е като да не обича провокациите ;D - и тя, като Кайли, все си говори, че не и работи хороскопа:) - правят се на важни ;D - как да избягат от природата на Слънцата си :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #119 -: Февруари 25, 2012, 02:28:24 pm »

не и вярвай много на Аброуд ;D- тя, за 10 години в тоя форум, не е като да не обича провокациите ;D - и тя, като Кайли, все си говори, че не и работи хороскопа:) - правят се на важни ;D - как да избягат от природата на Слънцата си :blink:

Аз знам, че са скептични като едни типични Козирози. Иначе няма да отговарят на Слънцето си.
Не че има ефект от провокациите ми, ама аз да си кажа!