Здравей Гост

Богатството и хороскопа

• 234 Отговора
  • 37520 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Богатството и хороскопа
« Отговор #160 -: Февруари 23, 2012, 07:27:10 am »
За пари не ми се е налагало да мисля много-много, винаги е имало откъде да дойдат - или от партньор, или собствен труд, просто в момента Сатурн е върху Урана ми във втори дом и ме строява от доста време, но пък и материализира урановите ми мечти тоя Сатурн, нямам сигурни пари, а инвестирам без да вземам кредити или назаем - и това, ако не е богатство  :rolf:

тр.Сатурн във втори дом по отношение аналогиите на Венера и Луна си е на много добро място, особено в дългосрочен план:)

« Отговор #161 -: Февруари 23, 2012, 08:05:17 am »
Ще се гмурна не в сивия ами направо в черния сектор. :-X
а какво чака до сега, да спре корупцията или да спрат да раждат ромите, бъдещи избиратели
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #162 -: Февруари 23, 2012, 09:56:46 am »

С теб се въртим около въпроса дали една птичка прави пролет:)
През повечето време ти си на позицията, че си си самодостатъчна, харесваш си живота тук и сега и даже си готова за друго ниво:) Това е трайна вътрешна нагласа - много добре, стига да не усещаш разни липси или да не се дразниш от разни несправедливости.

Ти се въртиш около тоя въпрос и се опитваш да въвлечеш и мен, ама всуе.  ;)
Аз съм на мнение, че мога да променя реалността, да си сменя обкръжението и съм готова за друго ниво/обкръжение - както искаш го наречи.
В Трансърфинга се казва най-ясно - ако се намираш в една зала на музея и не ти харесват експонатите, ти не можеш да пренаредиш експонатите и да направиш залата по свой вкус - та залата не е твоя и не си ти стопанинът там.
Обаче ти можеш да се преместиш в друга зала, да обиколиш залите на музея и да избереш някоя, която ти харесва.

И ето точно тук се намесва едната птичка, двете птички и прочее...ако съм само аз по-лесно ще мина в другата зала, отколкото ако съм с друга птичка, която е на друг акъл и не иска да се мести.
Непосилната лекота на битието се проявява в последователност:
1. самотната птичка намира по-лесно подходяща зала
2. в новата зала си намира другар

Ти предлагам, ако те разбирам правилно
1. самотната птичка се снабдява с цялото възможно обкръжение във въпросната зала
2. влачи цялото обкръжение накуп в новата зала

? ?

*

kaily

• 5145
« Отговор #163 -: Февруари 23, 2012, 09:57:53 am »
В твои ръце е желанието и решението да си смениш колектива, отбора, съотборниците, публиката, цялото представление....колективът се явява следствие на желанието ти за новото амплоа.

особенно ако си заложил на този мач и очакваш всичко или нищо,може да постигнеш всичко с пренареждане на колектива,ако имаш власт- и скритият мотив е интерес или забавление,а удоволствието идва  при победа и е двойно ако го правиш за забавление+интерес,материален
аз съм наблюдател на процеса,но не се намесвам

Ако ще сменяш колектива, по-добре да смениш и мачовете, а ако имаш достатъчно лична сила, можеш даже да смениш мача с концерт.

« Отговор #164 -: Февруари 23, 2012, 10:27:21 am »

Ако ще сменяш колектива, по-добре да смениш и мачовете, а ако имаш достатъчно лична сила, можеш даже да смениш мача с концерт.

защо след като си натрупал опит да станеш спец.експерт в областа ще сменяш спорта с музика, все eдно да накараш Моцарт да обуе бутонки,каракитурно :o ;D
« Последна редакция: Февруари 23, 2012, 10:39:21 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #165 -: Февруари 23, 2012, 10:37:56 am »
На тр. Уран му предстои тригон с нат. Луна - хубав период за смяна на жителство и ще продължи достатъчно, за да може да се включи и транзитен Сатурн (тригон с натален Сатурн), който мисля ще отключи аспектите на Сатурн в натала, два от които са свързани пряко с въпроса ти за заминаване (уп. на 4ти дом - Юпитер и уп. на 9 дом -Венера).
Мислила ли си да оставиш на първо време децата си в БГ? Квадратурата на Уран със Слънце може да говори за принудителна раздяла. В смисъл, че би могла да отидеш сама, след което да се върнеш и потърсиш децата си. Това е разбира се само едно предположение в случая.

Явно снощи много съм искала квадрати, че да се поразтъпча малко, а то било транзитен секстил между Уран и Слънце  :blink: Знам, че като ми перне втородомния Уран лична планета - повдигам планини  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Uran

• 6041
« Отговор #166 -: Февруари 23, 2012, 10:51:40 am »
Ще се гмурна не в сивия ами направо в черния сектор. :-X
а какво чака до сега, да спре корупцията или да спрат да раждат ромите, бъдещи избиратели
Не ми говори, че ме е яд.  :-X
Писна ми да хрантутя държавна сволоч и това с праговете е такава простотия.
Бизнесът се е върнал на ниво 2003-2004 г. по нива на доходи при 2 до 3 пъти увеличени разходи, а на бюджетниците за това време от 2 до 4 пъти им се вдигнаха доходите. Ами..отказвам да ги хрантутя.

*

AH

• 2201
« Отговор #167 -: Февруари 23, 2012, 11:12:34 am »

Разбираме се, когато сме на едно мнение – когато сме на различно, ни трябва повечко време:)

Според астрологията сме на земята, да научим някои неща.
И няма да успеем да излъжем намерението, ако му заявим, че сме готови за горната земя:)
Нещо като:“ на който му е писано да се удави, няма да го обесят“:)

Какво имаме да научим в това прераждане ни казва най-вече СЛВ. Твоят иска социална реализация – принц, власт, такива неща  - търси ги, намери ги:) – иначе я няма горната земя:)

*

Divna

• 2478
« Отговор #168 -: Февруари 23, 2012, 01:33:30 pm »
На тр. Уран му предстои тригон с нат. Луна - хубав период за смяна на жителство и ще продължи достатъчно, за да може да се включи и транзитен Сатурн (тригон с натален Сатурн), който мисля ще отключи аспектите на Сатурн в натала, два от които са свързани пряко с въпроса ти за заминаване (уп. на 4ти дом - Юпитер и уп. на 9 дом -Венера).
Мислила ли си да оставиш на първо време децата си в БГ? Квадратурата на Уран със Слънце може да говори за принудителна раздяла. В смисъл, че би могла да отидеш сама, след което да се върнеш и потърсиш децата си. Това е разбира се само едно предположение в случая.

Явно снощи много съм искала квадрати, че да се поразтъпча малко, а то било транзитен секстил между Уран и Слънце  :blink: Знам, че като ми перне втородомния Уран лична планета - повдигам планини  :blink:

Spoko! Като пишем в тия късни часове, в които сме полузаспали стават такива "грешки".  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #169 -: Февруари 23, 2012, 01:39:26 pm »
Какво имаме да научим в това прераждане ни казва най-вече СЛВ. Твоят иска социална реализация – принц, власт, такива неща  - търси ги, намери ги:) – иначе я няма горната земя:)

В такъв случай, аз съм си изпълнила задачата, а съм все още в това измерение.  :-\ Интуитивно задоволих желанието на моя СЛВ преди много години.

*

kaily

• 5145
« Отговор #170 -: Февруари 23, 2012, 04:47:48 pm »

защо след като си натрупал опит да станеш спец.експерт в областа ще сменяш спорта с музика, все eдно да накараш Моцарт да обуе бутонки,каракитурно :o ;D

Не знам, аз като натрупам опит и спира да ми е интересно.
А и трупането на опит е като количествените натрупвания, които следва да доведат до качествени изменения.

*

kaily

• 5145
« Отговор #171 -: Февруари 23, 2012, 04:49:07 pm »

Разбираме се, когато сме на едно мнение – когато сме на различно, ни трябва повечко време:)

Според астрологията сме на земята, да научим някои неща.
И няма да успеем да излъжем намерението, ако му заявим, че сме готови за горната земя:)
Нещо като:“ на който му е писано да се удави, няма да го обесят“:)

Ама чакай сега, за мен принцът и властта са елементи от горната земя.

*

AH

• 2201
« Отговор #172 -: Февруари 23, 2012, 05:30:49 pm »

Ама чакай сега, за мен принцът и властта са елементи от горната земя.

ти затова ли така реагира, като ти казах, че сега е "аман за принц, пък после- аман от принц" ;D

аз се надявам, че на горната земя няма да се занимаваме с принцове и богатства - нали уж там трябва да ни е хубаво ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #173 -: Февруари 23, 2012, 06:42:20 pm »
А с какво ще се занимаваме на горната земя?
Ще си гледаме пъпа ли?  :-\

« Отговор #174 -: Февруари 24, 2012, 01:48:06 am »
Гледам, че се вихри някакъв спор кой от кого е по-духовен, по-висок. Това си върви непрестанно във форума като подтема на останалите разговори. Само внимавайте докато пишете да не се пренесете в някое супер-хипер-гига-мега напреднало измерение, та да не можете да си довършите постчето. Когато почнете да си ги мерите по душа, се чудя дали да се умиля и да се смея или само да се погнуся и да се оттегля. Що за цинизъм и дребнавост е да декларираш, че ти си по-красив и широк духовно от друг?

...и тези висши създания седнали да говорят за философия и карма. Вие нямате представа къде се намирате и не стига, че не сте възпитани в морални човешки ценности, а сте и природно лишени от тях.
Колко точно трябва да си душевно нечистоплътен, за да ти роди тъпканата с астрали глава идеята, че може да претеглиш и премериш на кой душата му е по-напред? Можеш да бъдеш по-умен, по-успял, по-авторитетен, по-способен, по-образован, по-добър в професията си. Можеш да бъдеш повече по стотици показатели, но не можеш да бъдеш по-духовен от другите. Не можеш да бъдеш повече или по-малко човек от другите.

Отвратена съм от изкривената ви представа за това кое е чисто, кое е духовно и кое е добро. И съм натъжена и разочарована от това, че уж умни хора, които мислят и претендират, че могат да разсъждават са способни на толкова тесничка и плитичка проява. Явно умът не е душа, нито ценностна система, нито усещане за природата и същността на живота. Много е тъжно да ви наблюдава човек. Казвам го без никаква ирония. Ако можехте да се погледнете така, както аз ви виждам, сигурно много щеше да ви боли. Това е все едно да наблюдаваш агонизиращо животно, което въпреки мъките си не допуска да му помогнат, защото е диво, уплашено и не е в състояние да координира реакциите и движенията си.

Не мислите ли, че докато сме тук трябва да си свършим нещата тук, а не да се стремим да "съществуваме" в друга среда, в която така или иначе вероятно ще попаднем все някога? Колкото повече се фокусираме върху целта, толкова по-далече сме от нея, защото когато гледаш високото дърво на поляната, не забелязваш какво има край пътечката, по която вървиш до него. Но мерете, мерете и не се свенете.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

kaily

• 5145
« Отговор #175 -: Февруари 24, 2012, 09:17:02 am »
Я преди да се отвращаваш кажи къде виде спор?  ;D

Ще копи пейстна нещо на английски, вчера го видях във фейса и много ми хареса, чаках подходящ момент и той не закъсня.
Да го превеждам ли или нема нужда да се надувам, че поназнайвам чат пат английски?

We don't see things as they are, we see them as we are.
Anaïs Nin

Та аз спор и надуване кой е по-по-най- не виждам, а що ти виждаш така не е моя работа.

« Отговор #176 -: Февруари 24, 2012, 10:21:58 am »
В твоя разговор конкретно не знам дали е имало спор или беше само шега - не съм го чела и не ме вълнува особено. Просто мернах последния пост, който ме подсети за други неща, които съм наблюдавала във форума. Но твоя разговор сам по себе си не е повод за коментара ми.
Не ме карай да губя цял час от живота си, за да ровя из форума и да ти открия постове, в които категорично се заявява как някой бил по-душевен и по-висок от другите:) 
Или постове за пропастите, над които някой висял преди да си научи духовните уроци ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #177 -: Февруари 24, 2012, 10:27:42 am »
В твоя разговор конкретно не знам дали е имало спор или беше само шега - не съм го чела и не ме вълнува особено. Просто мернах последния пост, който ме подсети за други неща, които съм наблюдавала във форума. Но твоя разговор сам по себе си не е повод за коментара ми.
Не ме карай да губя цял час от живота си, за да ровя из форума и да ти открия постове, в които категорично се заявява как някой бил по-душевен и по-висок от другите:)
Или постове за пропастите, над които някой висял преди да си научи духовните уроци ;D

Знам за какво говориш. Това Кайли го е казвала на шега и знам към кого са били насочени шегите и.
За който не е свикнал с начина и на изразяване, може да изглежда като "надуване".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #178 -: Февруари 24, 2012, 10:30:50 am »

Явно умът не е душа, нито ценностна система, нито усещане за природата и същността на живота.

Умът не е душа. Аз пък съм изумена, че някой твърди обратното.
Човекът е триединен - съставен е от Душа, Дух и Тяло.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #179 -: Февруари 24, 2012, 10:36:48 am »
Пак повтарям, коментарът ми не е свързан с kaily. Просто се случи под нейн пост, заради който си спомних други мнения, които не са писани от нея. Дори не мога да кажа на кого са точно. За единия човек всички се сещаме, но има и други, които му влизат в тона, или пък по свой начин демонстрират "духовност".
Важното е, че това си стои като общо настроение във форума.