Не съм съгласна с Stella. Капризен- да, поддатлив на емоциите си - да, но стресовите ситуации и адаптивността - категорично не е така. Може би заради огнения тригон. Но специално при мен стресът ме мобилизира и мога да извърша "чудеса от храброст" за да се справя с това. :blink:
Не си права. Имаш Луна в Овен, която е огнена и съдиш по Луната си.
Аз говоря за знака Рак и за всички планети в знака Рак, не съди по луната си, която е в Овен.
Ракът като архетип е пасивен по типично лунен начин, инстинктивен и податлив на емоциите си ина личните си потребности от сигурност, които ако не са задоволени, той изпада в абсолютен стрес. Разбира се много зависи къде се намира луната, ако тя е в активен знак, това се променя. Но всяка планета в рак е уязвима на стрес. Хора, които не са работили с хора и си стоят постоянно в къщи, имат по-добра възможност да следват своя соблствен биологичен ритъм. Ракът е подвластен на своя биологичен ритъм и за него не е добре да работи с други хора, които да му налагат темпото на работа. Трябва той сам да си дозира стреса. Трудно адаптивен е в социална среда.