Здравей Гост

годишен хороскоп!

• 82 Отговора
  • 14492 Прегледи
*

lin

годишен хороскоп!
« -: Януари 17, 2006, 01:41:57 pm »
AH, чак сега видях хороскопа за 2006-та.
Аз лично много благодаря!  :D
И ако вземат пък да станат тия неща... че пак ме е подгонила параноята, че нямам достатъчно предизвикателства в работата  :(  :ph34r:  

*

АН

годишен хороскоп!
« Отговор #1 -: Януари 17, 2006, 05:38:00 pm »
не лоша прогноза съм ви написала :D

Още ли много работиш? :)

Ами кога ще почиваш - няма да и хареса на Венера толкова много работа :D  

*

Гостlin

годишен хороскоп!
« Отговор #2 -: Януари 17, 2006, 07:22:37 pm »
Цитат
не лоша прогноза съм ви написала :D

Още ли много работиш? :)

Ами кога ще почиваш - няма да и хареса на Венера толкова много работа :D
Ами сега набирам скорост, защото бях в болнични за малко.
Тия вируси не прощават на никого  :(  :ph34r:

Венера... смятам да я почета, като се погрижа малко по-усилено за възстановяване на добрата форма след многото празници  :D  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
годишен хороскоп!
« Отговор #3 -: Януари 17, 2006, 10:58:34 pm »
Хм...къде е тоз годишен хороскоп за нас, блейките?  :blink:  :rolleyes:  :D  

*

Гостlin

годишен хороскоп!
« Отговор #4 -: Януари 18, 2006, 09:17:33 am »
Цитат
Хм...къде е тоз годишен хороскоп за нас, блейките?  :blink:  :rolleyes:  :D
Ето :)

Хороскоп 2006

*

kaily

• 5145
годишен хороскоп!
« Отговор #5 -: Януари 18, 2006, 01:12:23 pm »
Мерси!  :D  :wub:  

*

kaily

• 5145
годишен хороскоп!
« Отговор #6 -: Януари 18, 2006, 05:18:55 pm »
Златна ти уста, АН-че.  ;)  :rolleyes:  

*

АН

годишен хороскоп!
« Отговор #7 -: Януари 18, 2006, 05:54:14 pm »
Цитат

Ами сега набирам скорост, защото бях в болнични за малко.
Тия вируси не прощават на никого  :(  :ph34r:

Венера... смятам да я почета, като се погрижа малко по-усилено за възстановяване на добрата форма след многото празници  :D
вируси и грип....Несъвършенства и слабости на физическите ни тела.....:)

Казват, че чрез някакво заболяване се почиства организма........И физическият организъм и душата :) Но трябва да не си забравяме при физическо неразположение да направим опит да потърсим съответствие в нематериалните сфери :) Време пак за надникване в себе си – да видим дали няма нещо ново у нас :) А уж трябва да лежим и да си почиваме, а то излиза, че в духовен план най-много работим, когато сме болни :)
На теб наистина ти се е отворила всякаква работа напоследък :) – ще и дойде и времето на Венера :)

По повод несъвъшенствата на физическите тела – нощес сънувах сън, в който можех неща, които не мога да върша в будния живот :) Така, просто с една ръка, хванах и измъкнах от някаква шахта доста голям човек :)

Ти как си със сънищата напоследък?

*

АН

годишен хороскоп!
« Отговор #8 -: Януари 18, 2006, 05:55:31 pm »
Цитат
Златна ти уста, АН-че.  ;)  :rolleyes:
а, похвално :D

И аз така лично си гледам хороскопа, като си го пиша :D  

*

Гостlin

годишен хороскоп!
« Отговор #9 -: Януари 18, 2006, 07:20:24 pm »
Цитат
вируси и грип....Несъвършенства и слабости на физическите ни тела.....:)

Казват, че чрез някакво заболяване се почиства организма........И физическият организъм и душата :) Но трябва да не си забравяме при физическо неразположение да направим опит да потърсим съответствие в нематериалните сфери :) Време пак за надникване в себе си – да видим дали няма нещо ново у нас :) А уж трябва да лежим и да си почиваме, а то излиза, че в духовен план най-много работим, когато сме болни :)
На теб наистина ти се е отворила всякаква работа напоследък :) – ще и дойде и времето на Венера :)

По повод несъвъшенствата на физическите тела – нощес сънувах сън, в който можех неща, които не мога да върша в будния живот :) Така, просто с една ръка, хванах и измъкнах от някаква шахта доста голям човек :)

Ти как си със сънищата напоследък?
Много интересно...
Аз съм чела само за самопочистването на организма посредством глада.
Т.е., когато намалим приема на храна, организмът ни започва да се храни със "запасите" и първо "изяжда" увредените клетки.
Това е теория, която аз лично не съм проверявала де!
Един отявлен Телец не може да прави такива неща!  :D  :D  :D

Може би е така... най-лесно виждаш суетата на ежедневието, именно когато си болен. Чудесно средство срещу депресия!
Имала съм такъв случай /малко отклонение/, когато бях изпаднала в някаква депресийка тип "самосъжалителна".
И тогава се разболях - не помня от какво, но имаше риск да се окаже много сериозен проблем. Докато чаках лекарите да се произнесат, видях вече доста трезво и отстрани "проблема", който ме тормозеше до тогава. И естествено този "проблем" вече се беше изпарил и когато здравословно всичко се разви добре за мен - слава Богу! - всичко си беше наред  :)

Та и това е една илюстрация на връзката душа - болест.  :)

За сънищата - утре ще ти разкажа.
И аз имам интересни напоследък.

*

Гостlin

годишен хороскоп!
« Отговор #10 -: Януари 19, 2006, 04:22:37 pm »
За сънищата АН...

Ти как тълкуваш това, че си правила невъзможни в реала неща?

При мен пък има промяна в атмосферата най-общо казано.
Веднъж беше, че ще ме учат да плувам. И си сънувам цялостната подготовка - как си търся бански, шапка.. как отиваме на басейн и пр.

После пък чрез някаква моя далечна позната попаднах в театър, където актьорите тъкмо репетираха. Питаха ме, как така стоя с часове там и не ми омръзва да ги гледам /аз си общувах много свойски с тях/ и им отвърнах, че за мен тази атмосфера е много позната и естествена.

А преди съня с театъра имаше друг - с мой приятел, който ми уреждаше срещи за да продава картините ми  :)

Набива ми се на очи това, че напоследък сънищата са все в някаква конкретна сфера и то по-скоро творческа.
Усещането е, като че ли съм в епохата на импресионизма - малко сиво и студено /време/, малки тесни улички и задимени кафенета. Много задушевни разговори - разговори за разбрани и неразбрани страсти и мечти.
Ама това всъщност не го сънувам. Това е усещането ми.  :)  

*

АН

годишен хороскоп!
« Отговор #11 -: Януари 19, 2006, 05:32:50 pm »
оу, аз искам сънища, в които има ирационални елементи :D

Те ме карат да вярвам по-силно в необикновените способности, които евентуално имаме :) Но не мога да ги свържа пряко с битието, което пък ме обезверява :D Искам ясна и логична картина и връзка между будния и сънувания живот, пък тя е от непостижимите неща :D

А твоите сънища....Всички бързи трънзити активират сферата на партньорства и общуване и търсене мястото на Аза сред другите....Ти имаш ли някакви събития тия дни покрай Венера на десцендента? :)  

*

Гостlin

годишен хороскоп!
« Отговор #12 -: Януари 19, 2006, 07:47:50 pm »
Цитат
Искам ясна и логична картина и връзка между будния и сънувания живот, пък тя е от непостижимите неща :D
И аз искам връзка - явна и осезаема, ама не!
Дори все по-честно започвам да си мисля, че вече не е като преди, когато определено имах много повече предсказателни /не от грандиозен мащаб де/ и предупредителни сънища.
Сега тук-там се прокрадва по някой символ... я, че ще чуя нещо за някой отдавна "нечут" приятел, или че нещо ще се ядосвам, или че има опасност да се разболея.
Толкоз!
А преди сънуууувах... за любов ли не щеш, за какво ли не!  :D  :)  ;)

Цитат
А твоите сънища....Всички бързи трънзити активират сферата на партньорства и общуване и търсене мястото на Аза сред другите....Ти имаш ли някакви събития тия дни покрай Венера на десцендента? :)

Все още не конкретни. Но като че ли се раздвижват нещата, което най-сетне може би ще доведе до събития и се надявам те да са до голяма  степен очакваните от мен толкова време  :)  :rolleyes:

Азът - той си се търси непрестанно. И се оглежда и анализира... След Сатурнова революция няма как иначе да е, си мисля  :D  ;)  

*

kaily

• 5145
годишен хороскоп!
« Отговор #13 -: Януари 19, 2006, 08:06:33 pm »
Цитат
Искам ясна и логична картина и връзка между будния и сънувания живот, пък тя е от непостижимите неща :D

Аз да си кажа.  <_<
Не можеш да имаш и двете-хем магически способности, хем ясна и логическа връзка.
Логиката и яснотата убива магията.
Не говоря празни приказки, личен опит.  :P
И понеже камъкът убива розата, логиката убива магическите способности.

*

Kali

• **
  • 1411
годишен хороскоп!
« Отговор #14 -: Януари 19, 2006, 08:26:00 pm »
Привет и от мен. Реших да се включа в темата.  Предполагам че при мен бързите транзити активират първи дом, а Венера ми е на асцендента. Или греша. Май ще се запаля и аз по астрология ;)
 Та горното значи ли нещо свързано с Аза-може би внимание, промяна, някакво преодоляване, новост.
 Аз съм в отпуск вече 2 седмици и прекарвам времето си основно в четене на какво ли не. Обикновено дилемата ми е "Откъде да започна?". В момента довършвам Робърт Монро "Пътуване извън тялото". АН, чела ли си я и какво ти е мнението? През останалото време се готвя за един семинар професионален в събота и неделя. Мисля, че скоро не ми се е случвало да остана толкова време у дома и да се чуствам добре / т.е. да не полудея от еднообразното ежедневие/.
  Аз не съм сънувала нещо особено напоследък. Или не си спомням.
  Пожелавам красиви сънища на всички и до утре.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

АН

годишен хороскоп!
« Отговор #15 -: Януари 20, 2006, 05:11:40 pm »
Цитат
Привет и от мен. Реших да се включа в темата.  Предполагам че при мен бързите транзити активират първи дом, а Венера ми е на асцендента. Или греша. Май ще се запаля и аз по астрология ;)
 Та горното значи ли нещо свързано с Аза-може би внимание, промяна, някакво преодоляване, новост.
 Аз съм в отпуск вече 2 седмици и прекарвам времето си основно в четене на какво ли не. Обикновено дилемата ми е "Откъде да започна?". В момента довършвам Робърт Монро "Пътуване извън тялото". АН, чела ли си я и какво ти е мнението? През останалото време се готвя за един семинар професионален в събота и неделя. Мисля, че скоро не ми се е случвало да остана толкова време у дома и да се чуствам добре / т.е. да не полудея от еднообразното ежедневие/.
  Аз не съм сънувала нещо особено напоследък. Или не си спомням.
  Пожелавам красиви сънища на всички и до утре.
Ами чудесно за астрологията :)

Не е трудно да следиш собствения си хороскоп, без да искаш кой знае какво ни от себе си, ни от звездите :)
Може да е достатъчно човек да се опитва да се настройва в хармония с външните влияния :) Като да знае, че може да завали дъжд и по тоя повод да си вземе чадър :)

Ето сега например наистина при теб Венера е в първи дом – тя може да даде някакъв копнеж по любов, красота, изкуство, както и тънък усет за тях :)  Ако, да речем, че имаш някакви важни задачи или даже грижи или проблеми в дългосрочен план, то точно сега, с това влияние на Венера, знае човек къде може да открие сили или убежище :)

Харесвам Монро - скоро не съм го чела. Теб какво те впечатли в книгата?

*

АН

годишен хороскоп!
« Отговор #16 -: Януари 20, 2006, 05:13:02 pm »
Цитат
Цитат

Аз да си кажа.  <_<
Не можеш да имаш и двете-хем магически способности, хем ясна и логическа връзка.
Логиката и яснотата убива магията.
Не говоря празни приказки, личен опит.  :P
И понеже камъкът убива розата, логиката убива магическите способности.
Склонни сме да приемаме за истина само това, което сме потвърдили чрез собствен опит :)

Заети сме с правене на нещо или нищо по цял ден и по цяла нощ.
 Ако го осъзнавахме, какво ли бихме правили...... :)

Защо се разсейваш сега по магии, вместо да мислиш за Слънцето в Козирог :)
Не поиска да реагираш на виждането ми за възможните и невъзможните любови и политики и Аза :)

Някои Козирози ме впечатляват със способността си да гледат сериозно/несериозно и на най-сериозните неща /като материалния свят например :)/

А за логиката и магията.....Не знам......Възможно е и в магията или даже в хаоса да има най-строг ред и закони /нищо, че не можем да ги разпознаем/ - как иначе от хаоса ще е възникнала тая така подредена наша Вселена :)

Всъщност това са теории и не са толкова важни – интересно е, можем ли да ползваме на практика сънища и как да го правим :)

*

АН

годишен хороскоп!
« Отговор #17 -: Януари 20, 2006, 05:14:54 pm »
Цитат

И аз искам връзка - явна и осезаема, ама не!
Дори все по-честно започвам да си мисля, че вече не е като преди, когато определено имах много повече предсказателни /не от грандиозен мащаб де/ и предупредителни сънища.
Сега тук-там се прокрадва по някой символ... я, че ще чуя нещо за някой отдавна "нечут" приятел, или че нещо ще се ядосвам, или че има опасност да се разболея.
Толкоз!
А преди сънуууувах... за любов ли не щеш, за какво ли не!  :D  :)  ;)

Има нещо в това сънуване, до което ту сякаш си докосвам, ту то се отдръпва от мен......

Значи казват, че трябва да се грижим и да обръщаме внимание на физическото тяло, за да може то да се подчинява на ума, а не обратно..../имат предвид вероятно случаите, когато тялото казва, че е гладно, а умът – че не е време за хранене :)/ Т.е. умът казва на тялото да се стопли и то го прави и не му трябва парно :) – шегувам се :) Но наистина ние рядко опитваме ментално да управляваме физическия си организъм....Може би защото не допускаме, че като кажем на тялото, че може да се справи с вируса, то наистина ще се справи :)

А в сънищата какво става.....Там явно умът ми не знае, че не мога с една ръка да вдигна 100кг и ръката ми също не знае.....Просто си вършат невероятни неща :)

А нощес сънувах една перална машина, която изгоря и спря да работи. Изобщо не искам да видя съня сбъднат едно към едно :) Ще ме е страх утре да пусна пералнята, да не би да откаже :)

*

kaily

• 5145
годишен хороскоп!
« Отговор #18 -: Януари 20, 2006, 05:48:59 pm »
Цитат

Защо се разсейваш сега по магии, вместо да мислиш за Слънцето в Козирог :)
Не поиска да реагираш на виждането ми за възможните и невъзможните любови и политики и Аза :)

Всъщност това са теории и не са толкова важни – интересно е, можем ли да ползваме на практика сънища и как да го правим :)
Да накараш умът да подчини тялото ти и да го лекува, да му повишава енергетиката и прочие-това си е чиста магия. Така си мисля аз.
И някои от години се поддържаме в някаква форма точно по тоя начин.
Слънцето ми в козирог би ли могло да го направи?  :P

За Аза не знам, не съм го мислила отдавна, просто не ме интересува, опитвам се да слушам усета си, а за да го чувам, трябва да натиквам Аза в ъгъла...та единствената ми политика е да следя усета си, честно да ти кажа, даже не разбрах въпроса. Азът си е Аз-да прави, каквото си иска, мен кво ми е?  :)

А относно сънищата-не сънувам...почти...сънувам наяве така да се каже. Ма насън си спя.  <_<  

*

Kali

• **
  • 1411
годишен хороскоп!
« Отговор #19 -: Януари 20, 2006, 06:05:10 pm »
Монро е много полезен за мен в момента. Отрих някои общи неща между неговите случаи и всичко, което ми се случи в последната година. Донесе ми някакво спокойствие и започнах да навлизам по-дълбоко в темата, може би да назовавам нещата с истинските им имена.  Сега си спомням една случка:
  Попълвах някаква декларация и трябваше да нанеса номера на колата ни. Последната бяхме купили около 2 месеца по-рано и не си спомнях ясно цифрите. Тогава си представих че стоя пред колата и се взирам. Номерът много бързо се появи в съзнанието ми, заедно с буквите след него. А буквите никога не сам смятала за необходимо да помня. Всъщност буквите, които видях бяха ХС, а действителните / както се уверих малко по-късно/ -КС. Номерът съвсем съвпадаше. Тогава предположих, че отговорът е бил някъде дълбоко в подсъзнанието ми и просто съм си спомнила.
  Интересно е да четеш преживяванията на хора, поставяни в близки или подобни ситуации и техните разсъждения и изводи. После да сравняваш.
  Опитвали ли сте нещо подобно?  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.