вируси и грип....Несъвършенства и слабости на физическите ни тела.....
Казват, че чрез някакво заболяване се почиства организма........И физическият организъм и душата
Но трябва да не си забравяме при физическо неразположение да направим опит да потърсим съответствие в нематериалните сфери
Време пак за надникване в себе си – да видим дали няма нещо ново у нас
А уж трябва да лежим и да си почиваме, а то излиза, че в духовен план най-много работим, когато сме болни
На теб наистина ти се е отворила всякаква работа напоследък
– ще и дойде и времето на Венера 
По повод несъвъшенствата на физическите тела – нощес сънувах сън, в който можех неща, които не мога да върша в будния живот
Така, просто с една ръка, хванах и измъкнах от някаква шахта доста голям човек 
Ти как си със сънищата напоследък?
Много интересно...
Аз съм чела само за самопочистването на организма посредством глада.
Т.е., когато намалим приема на храна, организмът ни започва да се храни със "запасите" и първо "изяжда" увредените клетки.
Това е теория, която аз лично не съм проверявала де!
Един отявлен Телец не може да прави такива неща!
Може би е така... най-лесно виждаш суетата на ежедневието, именно когато си болен. Чудесно средство срещу депресия!
Имала съм такъв случай /малко отклонение/, когато бях изпаднала в някаква депресийка тип "самосъжалителна".
И тогава се разболях - не помня от какво, но имаше риск да се окаже много сериозен проблем. Докато чаках лекарите да се произнесат, видях вече доста трезво и отстрани "проблема", който ме тормозеше до тогава. И естествено този "проблем" вече се беше изпарил и когато здравословно всичко се разви добре за мен - слава Богу! - всичко си беше наред
Та и това е една илюстрация на връзката душа - болест.
За сънищата - утре ще ти разкажа.
И аз имам интересни напоследък.