под късен брак доколкото знам Стела има предвид след първия сатурнов възврат. аз съм с квадрат на светилата и се ожених млада дори по моите рибешки представи - 26 г. освен това У7 е уран, в точен квадрат със сатурн. нямам аспекти между У1 и У7 (само знаков тригон). изключение съм почти отвсякъде :blink:
Уран ти е в аспект със Сатурн - позитивен или негативен, няма значение, това е Сатурн и той действа противоположно на Уран и на Юпитер. По-горе писах, че Сатурн е консервативен и компенсира независимостта на Уран, щом влиза в аспект с него. Аз и с това почнах, че Водолей на асцендента не е гаранция за липса на брак и за страх от обвързване. може да има съвместно съжителство без подпис, ако У1 е в лош аспект с У7, но и това се компенсира от аспект на Сатурн.
колкото до квадрата на светилата, ти си от редките случаи, които се женят рано. по мои наблюдения, това не е типично, но пак вероятно си има обяснение в твоята карта - не ти зная цялата карта. И за изключенията си има обяснение. Но пак казвам: " затова са изключения, защото са редки". В статистиката си има определен доверителен интервал или допустимо отклонение.