Здравей Гост

Показател за безбрачие

• 133 Отговора
  • 25988 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: Показател за безбрачие
« Отговор #80 -: Март 07, 2012, 03:28:32 pm »
ето една карта- моля да се изкажете за браковете/липса/разводи...
Слънце не се класира за управител на Асц., при този час на раждане. При това положение управител на асц. е Юпитер в заточение, съвпад с перегринеста Венера, в триплицитет на Сатурн. Сатурн - У7 е екзалтирал, ъглов и кардинален. В тригон с У1. По-скоро ранен / труден брак с деспотичен съпруг. Не мисля, че има разводи. Ма може и да е монахиня пък, от друга страна, кетувица някаква ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Papy

• 4343
« Отговор #81 -: Март 07, 2012, 03:30:26 pm »
Ма може и да е монахиня пък, от друга страна, кетувица някаква ;D

я по-уважително за жената :)
какво е това кетувица  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #82 -: Март 07, 2012, 03:32:16 pm »

Papy, интересува ме жената дали е имала някога финансови проблеми?

имала е, разбира се, повечето хора имат финансови проблеми...

В такъв случай, секстилът на Плутон с Венера и Юпитер не бива да се отчита в картата. С много голяма орбиса е и не помага.  :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #83 -: Март 07, 2012, 03:34:31 pm »
Има една теория, според която Слънце в краен градус при жени дава безбрачие, но разбира се има и изключения .

Значи да се броя за изключение.  ;D

« Отговор #84 -: Март 07, 2012, 03:44:25 pm »
Ето карта на моя близка приятелка,на 35 е и няма брак все още,няма и сериозна връзка  ;) Чудя се,дали ще се задоми  :rolleyes:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #85 -: Март 07, 2012, 03:46:26 pm »
Ма може и да е монахиня пък, от друга страна, кетувица някаква ;D

я по-уважително за жената :)
какво е това кетувица  ;D

Ааа, аз съм много уважителна към кетувиците, нали съм също в това число ;D. Хората с Кету (Южен лунен възел) или Раху (Северен лунен възел) на асцендента според Джьотиш, са малко не по стандарт - от тия, дето все мрънкат, че не им работят картите ;). И не им е много препоръчително да се омъжват, ако са им много мили мъжете, щото да не си ги загубят. Ако прибавим към тая работа и факта, че тъй на око дамата е Манглик, най-добре за по-сигурно жената първо да се омъжи за бананово дърво, или да не се омъжва преди 24-тата си година, пък после да мисли за мъжове ;D.

*

Stella

• 7765
« Отговор #86 -: Март 07, 2012, 04:45:29 pm »
ето една карта- моля да се изкажете за браковете/липса/разводи...
Слънце не се класира за управител на Асц., при този час на раждане. При това положение управител на асц. е Юпитер в заточение, съвпад с перегринеста Венера, в триплицитет на Сатурн. Сатурн - У7 е екзалтирал, ъглов и кардинален. В тригон с У1. По-скоро ранен / труден брак с деспотичен съпруг. Не мисля, че има разводи. Ма може и да е монахиня пък, от друга страна, кетувица някаква ;D

Хахахааааа!  :haha: :haha: :haha: Това от Кету ли идва?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #87 -: Март 07, 2012, 05:04:38 pm »
Жената няма официален брак.  :rolleyes:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #88 -: Март 07, 2012, 05:08:11 pm »

Ааа, аз съм много уважителна към кетувиците, нали съм също в това число ;D. Хората с Кету (Южен лунен възел) или Раху (Северен лунен възел) на асцендента според Джьотиш, са малко не по стандарт - от тия, дето все мрънкат, че не им работят картите ;). И не им е много препоръчително да се омъжват, ако са им много мили мъжете, щото да не си ги загубят. Ако прибавим към тая работа и факта, че тъй на око дамата е Манглик, най-добре за по-сигурно жената първо да се омъжи за бананово дърво, или да не се омъжва преди 24-тата си година, пък после да мисли за мъжове ;D.

тука веднага направих справка с писанията на лили- значи се брои по лунен дом, нали така? и ако се падне 1,4,7,8,12 лунен да е марс, значи е манглик, така ли?

*

Divna

• 2478
« Отговор #89 -: Март 07, 2012, 05:43:21 pm »
Според мен, би трябвало да търсим дали въобще въпросната личност (на която гледаме радикса) желае да се обвързва трайно. Защото бракът се води дълбока връзка (дълга, трайна). Ако радиксът ни показва, че насреща имаме човек, който предпочита леките, неангажиращи връзки, то няма как да искаме този човек да се обвърже трайно. След което би трябвало да търсим други показатели, като например: Ако критериите за партньор са много високи, то тогава може да имамаме разминаване (срещаме достатъчно партньори в живота си, ама някак никой не ни е по вкуса, защото искаме прекалено много да са умни, смели, богати, красиви ... да имат еди какво си и еди що си ...).

Divna,споделям твоето становище ,защото   дадена личност, със силно присъствие/акцент в картата си на Близнаци,Стрелец,Овен,Водолей ,натоварени 1-ви,5-ти домове не мисля ,че изпитва потребност,желание да сключва брак,даже и оста АСЦ/ДСЦ да е в Рак/Козирог ,Везни/Овен. ;)

Някой като ме попита кога ще се оженя/омъжа, му задавам въпроса: А ти желаеш ли въобще да го направиш? И наблюдавам в повечето случаи едно дълго мълчание и умуване над въпроса ми.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Март 07, 2012, 05:55:13 pm »
тука веднага направих справка с писанията на лили- значи се брои по лунен дом, нали така? и ако се падне 1,4,7,8,12 лунен да е марс, значи е манглик, така ли?

Често се случва значимостта на Манглик доша да се преекспонира, особено в индийския щат Тамил.
Въпросната доша обикновено се отчита от знака на Лагна (Асцендента) - това е най-разпространеният начин, но също така може да бъде разгледана от Луна и Венера. Сама по себе си тя НЕ Е показател за безбрачие. :) Има и случаи, когато се анулира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #91 -: Март 07, 2012, 06:21:12 pm »
Жената няма официален брак.  :rolleyes:

Жената от картата ли? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #92 -: Март 07, 2012, 06:41:00 pm »
Аз бих ли те попитала кога ще се омъжа? :P

;D Това ли желаеш да направиш?

*

Papy

• 4343
« Отговор #93 -: Март 07, 2012, 06:46:33 pm »
Дивна, да те върна на ония радикс :)
Според теб-отговорът е няма брак?

*

Divna

• 2478
« Отговор #94 -: Март 07, 2012, 06:50:58 pm »
Дивна, да те върна на ония радикс :)
Според теб-отговорът е няма брак?

Чесно казано, в картата ми се наби финансовата сфера, а не семейната.  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #95 -: Март 07, 2012, 06:52:43 pm »
Сама по себе си тя НЕ Е показател за безбрачие. :)

Не е. Само трябва да си намери безстрашен мъж ;D.  Ама за по-сигурно по-добре банан.

*

Stella

• 7765
« Отговор #96 -: Март 07, 2012, 06:53:48 pm »
Относно въпроса: "Искаш ли да се омъжиш?", какъвто и да е отговора, като дойде "сляпата неделя, не пита".

*

Divna

• 2478
« Отговор #97 -: Март 07, 2012, 06:55:27 pm »
Относно въпроса: "Искаш ли да се омъжиш?", какъвто и да е отговора, като дойде "сляпата неделя, не пита".

Зависи кой вярва в "слепи недели".  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #98 -: Март 07, 2012, 07:00:11 pm »

То с вяра не става, става с умопомрачение.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #99 -: Март 07, 2012, 07:01:20 pm »

Всяка една от нас тук вярва, включително и ти Дивна , признай си без бой  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!