Здравей Гост

"затворени""изолирани" домове 6,8,12 и планетите в тях

• 223 Отговора
  • 28513 Прегледи
Re: "затворени""изолирани" домове 6,8,12 и планетите в тях
« Отговор #220 -: Февруари 29, 2012, 06:57:08 pm »
Стелиумите пак са най-прецакани ;D

Не е много сигурно ;D
Съвпадите и стелиумите си имат за управител Марс- дава им сила за изява, интеграция и налагане;
 -кулминатор – Слънце – контрол над собствените реакции;
  -Венера – заточител – гъвкавост, така необходима за координация на различни енергии;
 -Сатурн – декадент – стелиум и без това трудно се дисциплинира, но пък избере ли си цел, я следва упорито.

В Тетрабиблос Птоломей претупва другите аспекти и обръща внимание само на съвпади и стелиуми:)

най-после по Птоломей да не съм прецакана, със два стелиума и марс /асц, и за целта е вярна до дупка :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

бе никой не твърди ,че натоварен 6 дом не са работни,това сме пчеличките,който правят мед
лошото е че в момента меда никой не го купува и тази градивна енергия стой,неоползотворена
щото само търтей,който  си го крадат меда,а не да го плащат  :'(

сега разбирам Ванга,защо е казала,че пчеличките ще изчезнат, те през зимата се хранят от същият този мед ,до като дойде пролетта
и пчелари съобщават,че има случай цели пчелни семейства да напускат кошерите мистериозно,природата ни показва какво ни очаква

« Отговор #222 -: Август 04, 2012, 07:33:17 am »
знам - но какво да е, е по-добре от нищо

гледам твоя У5 - точно тия дни тр.Венера е в секстил със Сатурн - мотивирай се да търсиш и ти възможност
мама, като е в първи, сигурно помага, даже без да мисли много

Но на тая Луна на детето си и трябват контакти - поощрявай ги, защото затваряне навътре по 6-ти не е оферта без външни контакти

Бог да те благослови, много ми помогна, позитивно развитие вече е факт ;D

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #223 -: Август 05, 2012, 07:03:41 pm »
Намалянето на силата на планетите в дом 6,8,12 е според традиционната астрология.Мисля,че предоляваме това и няма"лош"дом.
Представете си инструмент-(марс) -примерно лопата,качества на инструмента,функционалност ,здравина-примерно(овен)-значи здрава лопата,добре сглобена, и сега си представете терена-12(дом) терена е не най-подходящия терен.Аналогия-вземете Нептун-той в 12 ще е добре,в 1 ще му е трудно.
Така,че според мен,без да игнорирам сложността на 6,8,12-наистина са трудни-мерк-6ти,плутон,марс-8и,нептун,юпитер,дори венера -12 едва ли е лошо.И като имаш 2 -3 планети в 12т.е по скалата -36 ...ужас.Да не забравяме,че във всяка рождена карта има знак за равенство между напрежение и хармония...
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни