Здравей Гост

Късен брак

• 92 Отговора
  • 17614 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Късен брак
« Отговор #40 -: Март 08, 2012, 06:40:25 pm »

Да разбирам, че и плутон е гол и бос-нищо със светила?

Негов Плутон в съвпад (широк) с мои Слънце/Плутон и Меркурий.  :blink:
Трудно стига за 18 години, ама звучи като разпадаща се кармична-може в другия живот да сте само познати :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Март 08, 2012, 07:16:39 pm »

Има, има.  :blink: 18 годишен брак имам без аспектиран Сатурн и от двете страни. Нито единият, нито другият засягат главна кардинална или нодална ос.

Това е защото сте си от този живот-не сте кармични

Може, разбира се! Има бракове и без сатурнови аспекти. Има Плутон, има възли.
А и Сатурн не е единственият кармичен фактор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Март 08, 2012, 07:28:22 pm »

Да разбирам, че и плутон е гол и бос-нищо със светила?

Негов Плутон в съвпад (широк) с мои Слънце/Плутон и Меркурий.  :blink:
Трудно стига за 18 години, ама звучи като разпадаща се кармична-може в другия живот да сте само познати :)

Метонов цикъл.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Март 08, 2012, 10:07:13 pm »
 ;D ;D ;D - Гледам, чета, ма нищо не увирам, нищо не ми стига до съзнанието...Аз от кои съм, защо съм, ма реших че ще съм от тия с късния брак - пък, вярвам си че един ден ще се бракувам, дори като стана бабичка  ;D ;D ;D.
  На времето щях да се женя - бяхме решили с младежа - аз бях на 19 години - но работата се разсъхна набързо, прибрахме се от голямата екскурзия и току-що разцъфналата любов увяхна набързо. Остана си така една неизживяна любов. На 23 пак се бях заженила,  ;D естествено така си бяхме решили ние младите, без родителите ни да знаят, избягахме в Австрия, и там отворихме шампанско за женитбата ни  ;D ;D ;D - та бяхме женени 3 дена....Но се прибрахме набързо в България, като напикани марули....Дойдоха родителите му и си го прибраха в Истанбул...набързо го сгодили и заженили - та и тази любов си отиде така нахалост...потуших тази болка с друга, която се оказа съдбоносна - пак избягах - скитах се немила недрага с този господин, който се оказа женен, но се бях хванала на хорото и изпратих на нашите картичка от Рим, че съм женена и съм щастлива. Но този път нямах никакви намерения да се женя...Ееее, прибрах се също така немила недрага но с доста надут корем.... и с безследно изчезнал жених....През 1992г имах една луда страст и любов, след 10 години се събрахме в Германия - живяхме на семейни начала. Де факто беше разведен по документи, но фактически  ;D не, жена му години наред седяла и го чакала в Турция, да може той да се устрои с някакъв фиктивен брак в Германия...Та аз се появих от миналото му и катализирах процеса по тяхното съвместно жителство...Но мислата беше, че той ме наричаше жена ми и навсякъде ме представяше така......Заминах при него след една моя любов, полусподелена, в моите очи е била безнадеждна....исках семейство с него, но нямаше как да стане, трябваше да оцелявам и поех ръката и отидох да си развържа кармичните възли със старата любов  :lol: Безнадеждната ми любов, сега я наричам по неговите думи "отвъд любовта", щото така и не можа да ми обясни каква е тази наша връзка - на разстояния, продължава и до днес и вместо да се отдалечаваме един от друг, като че ли се приближаваме. Само че той заяви, че никога няма да се ожени за мен, но винаги ще имам място в сърцето му....Мдаааам, но аз продължавам да се надявам да се задомя  ;D и кой казахте, че е показателят за късен брак - може и на 60 и на 70 стига да ги доживея. Да продължавам ли да се надявам или надежда всяка тук да оставя ? /питанката е много голяма, да знаете/  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #44 -: Март 08, 2012, 11:36:09 pm »
Бреей - направо като от роман звучи...пък аз си мислех, че имам интересен живот..
И къде ти е картата (сори ако е напред по темата-не видях)

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Март 09, 2012, 02:35:53 am »
;D ;D ;D - Гледам, чета, ма нищо не увирам, нищо не ми стига до съзнанието...Аз от кои съм, защо съм, ма реших че ще съм от тия с късния брак - пък, вярвам си че един ден ще се бракувам, дори като стана бабичка  ;D ;D ;D.
  На времето щях да се женя - бяхме решили с младежа - аз бях на 19 години - но работата се разсъхна набързо, прибрахме се от голямата екскурзия и току-що разцъфналата любов увяхна набързо. Остана си така една неизживяна любов. На 23 пак се бях заженила,  ;D естествено така си бяхме решили ние младите, без родителите ни да знаят, избягахме в Австрия, и там отворихме шампанско за женитбата ни  ;D ;D ;D - та бяхме женени 3 дена....Но се прибрахме набързо в България, като напикани марули....Дойдоха родителите му и си го прибраха в Истанбул...набързо го сгодили и заженили - та и тази любов си отиде така нахалост...потуших тази болка с друга, която се оказа съдбоносна - пак избягах - скитах се немила недрага с този господин, който се оказа женен, но се бях хванала на хорото и изпратих на нашите картичка от Рим, че съм женена и съм щастлива. Но този път нямах никакви намерения да се женя...Ееее, прибрах се също така немила недрага но с доста надут корем.... и с безследно изчезнал жених....През 1992г имах една луда страст и любов, след 10 години се събрахме в Германия - живяхме на семейни начала. Де факто беше разведен по документи, но фактически  ;D не, жена му години наред седяла и го чакала в Турция, да може той да се устрои с някакъв фиктивен брак в Германия...Та аз се появих от миналото му и катализирах процеса по тяхното съвместно жителство...Но мислата беше, че той ме наричаше жена ми и навсякъде ме представяше така......Заминах при него след една моя любов, полусподелена, в моите очи е била безнадеждна....исках семейство с него, но нямаше как да стане, трябваше да оцелявам и поех ръката и отидох да си развържа кармичните възли със старата любов  :lol: Безнадеждната ми любов, сега я наричам по неговите думи "отвъд любовта", щото така и не можа да ми обясни каква е тази наша връзка - на разстояния, продължава и до днес и вместо да се отдалечаваме един от друг, като че ли се приближаваме. Само че той заяви, че никога няма да се ожени за мен, но винаги ще имам място в сърцето му....Мдаааам, но аз продължавам да се надявам да се задомя  ;D и кой казахте, че е показателят за късен брак - може и на 60 и на 70 стига да ги доживея. Да продължавам ли да се надявам или надежда всяка тук да оставя ? /питанката е много голяма, да знаете/  :blink:

Пореден роман след моя... :blink:  :blink:Достоен за искрено и лично...Но от мен нищо лично...Искам само да кажа...едно...Всичко тече и изтича...,не остава и болката...просто...нищо...ОСТАВА САМО МИГА...В КОЙТО СПОДЕЛЯМЕ...И ДА СЪДИМ ДРУГИТЕ Е ГЛУПАВО...ЗАЩОТО ПОСЛЕ НАС СЪДЯТ...ПЛУТОН НИКОМУ НЕ ПРОЩАВА.... :(
По темата...АКО АБОРТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ...НИМА МИНЕТА Е ЧОВЕКОЯДСТВО?!
Можеш да имаш къща ...но дали ще бъде ДОМ?
Можеш да се задомиш...но дали ще си в дома си/
ПРОБЛЕМА Е В ТЕБ...ОСТАВИ ГО ДА ИЗЛЕЗЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ...ПОГОВОРИ...РАЗБЕРИ ГО...ОСТАНАЛОТО СА ПОДРОБНОСТИ... :wub:

И нищо ЛИЧНО...МАКАР ДА ИМАМ ПРАВО...АРХИВИТЕ СА ЖИВИ В ТОЗИ ФОРУМ... :( ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #46 -: Март 09, 2012, 09:07:32 am »
ПРОБЛЕМА Е В ТЕБ...ОСТАВИ ГО ДА ИЗЛЕЗЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ...ПОГОВОРИ...РАЗБЕРИ ГО...ОСТАНАЛОТО СА ПОДРОБНОСТИ...
Марая, казваш че и болката ще изтече, надявам се, но спомена за нея остава...Ма съм зациклила жестоко, не виждам къде е проблема, кой да излезе, с кого да говоря какво да разбера....?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #47 -: Март 09, 2012, 10:00:03 am »
Краят на една връзка, определя каква ще бъде следващата, ако не сме осъзнали ясно каква е причината да сложим този край. В такъв случай несъзнателно продължаваме да повтаряме грешките си и модела на поведение в следващата връзка, държим се по един и същи начин с различните хора... после се чудим защо все на мен се случва така. Решението не е смяна на партньорите, а да се вгледаме в себе си - един анализ на последната връзка /как сме се държали с партньора, съобразявали ли сме с неговите желания,с неговия характер, давали ли сме му достатъчно свобода и т.н./ и причината за краят и може да даде отговор.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Март 09, 2012, 10:08:21 am »
ПРОБЛЕМА Е В ТЕБ...ОСТАВИ ГО ДА ИЗЛЕЗЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ...ПОГОВОРИ...РАЗБЕРИ ГО...ОСТАНАЛОТО СА ПОДРОБНОСТИ...
Марая, казваш че и болката ще изтече, надявам се, но спомена за нея остава...Ма съм зациклила жестоко, не виждам къде е проблема, кой да излезе, с кого да говоря какво да разбера....?

От теб и с теб...

« Отговор #49 -: Март 09, 2012, 03:50:03 pm »
Краят на една връзка, определя каква ще бъде следващата, ако не сме осъзнали ясно каква е причината да сложим този край. В такъв случай несъзнателно продължаваме да повтаряме грешките си и модела на поведение в следващата връзка, държим се по един и същи начин с различните хора... после се чудим защо все на мен се случва така. Решението не е смяна на партньорите, а да се вгледаме в себе си - един анализ на последната връзка /как сме се държали с партньора, съобразявали ли сме с неговите желания,с неговия характер, давали ли сме му достатъчно свобода и т.н./ и причината за краят и може да даде отговор.

Не знам дали ви направи впечатление, че нещата са се случвали извън моята воля, връзките са прекъсвали преди да са се изконсумирали, не е имало кавги, не е имало сръдни...любовта си е останала неочукана, неизживяна докрай там някъде в пространството. Държа се така, както ме провокира отсрещния човек, което ще рече че не е по един и същи начин...Навярно в момента, поради точния съвпад на тр.Плутон със Слънцето ми в 7-ми дом, което е на точно 100 градуса /сентагон/ от Плутон в 5-ти дом в наталната ми карта - съм като блокирала, само усещам че някаква лава напира да се излее навън....и като към настоящия момент тр.Плутон раздвижва освен този кармичен аспект, но и активира конфигурацията в натала ми "Кама" с връх Слънце...ребрата са СЛВ и Венера. Та разглеждате чисто астрологично късния брак - е, имам ли някви там аспекти - щото и за ранен имам и за безбрачие имам и за вдовство имам....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Март 09, 2012, 04:00:41 pm »
Не знам дали ви направи впечатление, че нещата са се случвали извън моята воля, връзките са прекъсвали преди да са се изконсумирали, не е имало кавги, не е имало сръдни...любовта си е останала неочукана, неизживяна докрай там някъде в пространството.

И при мен в повечето случаи така се получава.
Нямам навика да прекъсвам отношения "с гръм и трясък", обикновено някой външен фактор се намесва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #51 -: Март 09, 2012, 04:16:24 pm »
... Та разглеждате чисто астрологично късния брак - е, имам ли някви там аспекти - щото и за ранен имам и за безбрачие имам и за вдовство имам....

При толкова голям избор, който радикса ти е предоставил, ти кои аспекти избираш?

*

Stella

• 7765
« Отговор #52 -: Март 09, 2012, 04:33:22 pm »
Дейзи, аз съвместното съжителство го броя за брак, мила. ;D
Считай, че си била омъжвана вече.  :19:

Оттук нататък питай за втори брак и гледай производните домове.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #53 -: Март 09, 2012, 06:05:07 pm »
... Та разглеждате чисто астрологично късния брак - е, имам ли някви там аспекти - щото и за ранен имам и за безбрачие имам и за вдовство имам....

При толкова голям избор, който радикса ти е предоставил, ти кои аспекти избираш?

Значи за ранен брак - Слънце в 7-ми дом и управител на АСЦ Меркурий - там в съвпад кажи речи - някъде го бях чела за 7-домното Слънце.
За безбрачие - мисля - наранената Венера - в заточение по знак, в падение по дом, в съвпад с Юпитер/упр.на ДСЦ/ и знакова опозиция с втория управител на 7 ми дом - Сатурн в 12-ти, който управлява Слънцето, управлява и СЛВ ведно с Уран, а СЛВ и Слънце са на по 90 и 45 градуса точно от Венера. А самия Сатурн се управлява от Венера...Опцията за безбрачие отпада ако се счита че връзките са били съвместно съжителство /макар и за кратко/, но никога нито пред Бог нито пред Община не съм се бракувала.
А за вдовство, втория управител на 7-ми дом, управлява и 8-ми дом, а се намира в 12-ти дом /брачен партньор по седми, Слънцето - симв.мъжа в женската карта е там, а Сатурна в 12 ти дом, дето управлява 7-ми, 8-ми - самота, изолация, грижи за болен партньор/...Бях направила някаква връзка, но сега не мога точно да се сетя, но ще се опитам...В радикса ми имам голям тригон /не е много точен но за натал минава/ - Сатурн-Лилит-Слънце - съответно 12-4-7 ми домове, а доколкото си спомням положителните аспекти на Лилит помагат за лесното проявяване на нейната негативна енергия...Нещо ми убягва, но както и да е, някой ден ще се сетя  ;D - малко така свободни съчинения си правя в момента. Ноо, интуитивно усещам, че по някакъв начин Бог ме пази от по-голяма болка и за това оставя хората, които съм обичала в орбита около мен или мен в тяхната орбита, няма значение, нещо такова...

*

Stella

• 7765
« Отговор #54 -: Март 09, 2012, 06:14:57 pm »
Дейзи, какво значи "пред общината и пред Бог". Аз църквата не я смятам за намесник на Божията воля. Щом сте били заедно и сте съжителствали, това ви е била съдбата, това е волята божия и вашата собствена в частност.

« Отговор #55 -: Март 09, 2012, 06:37:46 pm »
 ;D няма се оливаме сега по водолейски я, нали трябва да се вместим в рамките на понятието за брак - не съм се обричала, не съм давала дума пред Бог, нито пред някоя гражданска инстанция, за принадлежност към някой до гроооб  ;D....А съм искала и съм се стремяла /това 7-домно Слънце тъпо и упорито го иска/...
  Еее, прозряла съм поне, че единия от уроците е просто да обичам - на разстояния, във времето и пространството... Силния скорпионски елемент, трябва да се отработи някак си. Явно мъжете усещат инстинктивно дълбоките страсти, под привидно спокойната ми и непринудена същност и това ги плаши, отделно че не могат да ми уловят Луната, абе става манджа с грозде...

*

Stella

• 7765
« Отговор #56 -: Март 09, 2012, 06:40:29 pm »
Аз мисля, че ти бях споменала преди време, че нямаш показания за законен брак в картата си. Верно, че Слънце и Меркурий /У1/ са в 7-ми дом, но те правят квадрат с Уран, което препятства законното обвързване. Оттук нататък ти остава единствено формата за съвместно съжителство, защото все пак Слънцето е в тригон със Сатурн. Един квадрат е по-силен от един тригон, но все пак тригонът не можем да го пренебрегнем, защото това е Сатурн. И факта, че питаш по тези въпроси, също е показател, че говори Сатурн - управителят на Слънцето и съ-управител на 7-ми дом.

Девети дом /2-ри от 7-ми/ се управлява от Уран и Сатурн също и Водолеят вероятно идва по него, но тук по-силен е Уран, просто защото става дума за Водолей.

Третият брак е по Юпитер /той не ти се е проявил, защото имаш планети в Козирог/ както и по Нептун. Ще го срещнеш във връзка с работата си. Какво като е в съвпад с паднала Венера?-  и двамата се управляват от Марс на трон.

« Отговор #57 -: Март 09, 2012, 06:55:33 pm »
 Мдааа, права си, значи аз приказките тук дето си ги приказвам са за темата за безбрачието  ;D...Всъщност аз интуитивно или не знам сигурно инстинктивно съм искала да съм обвързана, но никога бракувана с подпис...И като млада мома го бях заявила публично, то взе че и така се случи...Пък и Марса, който е на трон е в точна опозиция със Сатурн - най-гадната от всички опозиции за отработване. А остта, по която се работи най-усилено е 6-12-ти - много пъти сме го казвали тук, че 12 ако е кармата, 6-ти е там където тя се отработва. Та ето как различни аспектации в различни радикси се проявяват, та не можем да генерализираме нещата. Малко тривиално, но явно си плащам кармични дългове - предишни и сегашни, но се успокоявам, че не трупам нови  ;D /пак ме завладява тъпия оптимизъм/, ще се бракувам пък, квото ще да става  ;D ;D ;D.

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Март 09, 2012, 07:33:45 pm »
Мдааа, права си, значи аз приказките тук дето си ги приказвам са за темата за безбрачието  ;D...
[/size]

Абе, жена, не ме ядосвай! Аз зная какво е да си безбрачен. :P
Дим Дуков като се беше замонашил, а сетне заживя на семейни начала с друг мъж, като какъв да го определим?

Имам една позната. Омъжена е, пък почти не е живяла с мъжа си. От 10 години той все на път и само праща пари, а тя живее тука. Сама си отгледа децата, а него го вижда на 8 месеца веднъж. И тя се води омъжена.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Март 09, 2012, 07:49:19 pm »
Имам една позната. Омъжена е, пък почти не е живяла с мъжа си. От 10 години той все на път и само праща пари, а тя живее тука. Сама си отгледа децата, а него го вижда на 8 месеца веднъж. И тя се води омъжена.

Моряшките жени... и тяхната не е лесна. Често се среща уранясала Венера при тях. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.